Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

Sveikinu Vandenes, Vandenius ir visus prijauciantiems Vandeniams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 12 14, 18:50)
Kazkur perskaiciau, kad "kas yra vandenio galvoje - zmonija supras tik po 100 metu". Del seimos - tas pats. As vienintele vandene seimoje, tai 'balta varna'. Gyvenu ne taip, vadovaujuosi ne tais principais (kokias dar principais?  g.gif ), rengiuosi ne taip, per-tokia, per-anokia. Nu zodziu - visiskai iskrentu is normaliu zmoniu konteksto.

Gryna teisybė, gryna aš, perskaičius radau atsakymus į daug klausimų biggrin.gif

Linksmų Švenčių newyear.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos, jungiuosi į Vandenių partija 4u.gif , nors pati esu avyte ur su ragiukais, tačiau kaip ir antroji pusė yra vandenis, kuris per paskutinį mėnesį baigia išmušt iš vėžių, nes jaučiuos nei paleista, nei pakarta. Paskaičius jūsų pastebėjimus suprantu, kad galima nepaskambinti antrajai pusei, tačiau pas draugus ir juos gelbėt būna svarbiau, nei mane lankyt. O paskutinis įvykis išvertė iš pado mane visisškai, todėl ir norėčiau patarimo.
Kūčių dieną pats skambino ir sakėsi atvažiuosiąs, tačiau tebevažiuoja iki šios dienos ir net neprasineša, tarsi man turi būti dzin, aišku mintyse pažiūrėjau optimistiškai - sutaupiau dovanos nereikėjo Kalėdų pirkt smile.gif), tačiau giliai sąmonėje padariau išvadą, kad kai žmogus tave meta, tu ne tik jo ilgiesi, ne tik sugriūva jūsų drauge kurtas pasaulis, ne tik viskas jį primena: blogiausia yra amžinai persekiojanti mintis, kad mylimas žmogus tave nuodugniai išbandė, nusivylė ir galiausiai uždėjo antspaudą ,,ATMESTA" ... Tad ir manau, gal ir man jau pasirašyt atmesta. O gal vandeniui tai visai kitaip
Atsakyti
QUOTE(Artemide123 @ 2010 12 28, 08:49)
Laba diena,  merginos,  jungiuosi į Vandenių partija 4u.gif , nors pati  esu  avyte ur  su ragiukais,  tačiau  kaip ir  antroji pusė  yra  vandenis,  kuris per  paskutinį mėnesį  baigia  išmušt iš  vėžių,  nes jaučiuos nei paleista, nei pakarta. Paskaičius jūsų pastebėjimus  suprantu, kad galima nepaskambinti antrajai pusei, tačiau  pas draugus ir juos  gelbėt  būna  svarbiau, nei mane  lankyt. O paskutinis  įvykis  išvertė iš pado  mane  visisškai, todėl ir norėčiau patarimo.
Kūčių  dieną pats  skambino ir sakėsi  atvažiuosiąs,  tačiau  tebevažiuoja  iki šios  dienos ir net neprasineša, tarsi man  turi  būti  dzin, aišku mintyse pažiūrėjau  optimistiškai -  sutaupiau dovanos  nereikėjo Kalėdų pirkt smile.gif),  tačiau  giliai  sąmonėje padariau  išvadą,  kad kai žmogus tave meta, tu ne tik jo ilgiesi, ne tik sugriūva jūsų drauge kurtas pasaulis, ne tik viskas jį primena: blogiausia yra amžinai persekiojanti mintis, kad mylimas žmogus tave nuodugniai išbandė, nusivylė ir galiausiai uždėjo antspaudą ,,ATMESTA" ...  Tad ir manau,  gal  ir  man  jau pasirašyt  atmesta.  O gal vandeniui  tai visai  kitaip

Manau cia nei vandeniui, nei kuriam kitam zneklui reikia priskirt. Tiesiog tokie yra tarpzmogiski santykiai. Tiseiog nebekreipk i ji demesio, jeigu tu jam tikrai rupi, tegul ir kovoja del taves. O tu gyvenk savo gyvenima ir dziaukis savimi. Jeigu taip amtetineja, tegu ir metosi, teks ir paciam buti atmestam, tada ir pajaus ta skoni, ir patikek jis jam tikrai nepatiks.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif vo, mums kitų metų horoskopas.
Vandenis: sausis, vasaris, kovas – pozityvūs, optimistiniai mėnesiai, bet galimi netikėti susidūrimai dėl skirtingų nuomonių, noras įvesti savo tvarką. Jaunieji vandeniai norės nutiesti tiltus pas „senuosius“ vandenius, kurie greitai paaiškins reikalo esmę. Jeigu šeimoje pajusite nuomonių skirtumą – ką gi, atėjo laikas atsinaujinti. Vasaris, kovas - atkreipti dėmesį į sveikatą, gydykitės natūraliomis, homeopatinėmis priemonėmis, rytiečių praktikomis. Netikėtai gali nustebinti laiškas, susirašinėjimas su nepažįstamu žmogumi. Balandis, gegužė, birželis – daug bendradarbiausite, kažkoks aukštas asmuo jus globos, bet bus ir apkalbų, intrigų. Reikės tapti Kariu, Gynėju, sumažinti savo Ego. Bet aktyviai siekite savo tikslo. Svarbiausia – kantrybė. Liepa, rugpjūtis, rugsėjis – poilsis, gamta, kepsniai, gitara. Greičiau nugalėsite mažus negalavimus žygiuose, kelionėse. Nepaprastos naujienos iš užsienio, kontaktai su užsieniečiais, kelionė į tolimą šalį, malonumai ten. Spalis, lapkritis, gruodis – vienatvės periodas. Paskirkite jį vaikams, kūrybai, anūkams. Ir poilsiui – koncertams, knygoms, kinui. Prieš par naujus metus – apdovanojimai, netikėtos pajamos. Nieko neslėpkite nuo kitų, nes „kas paslėpta – prapuolė, o ką atidavei – tas tavo“. Svarbios datos 2011 metais: sausio mėn. Jupiterio konjunkcija su Uranu: įvairūs laimingi netikėtumai, naujos perspektyvos, ekspansija; kovas – Urano perėjimas į Avino ženklą: naujos iniciatyvos, idėjos; kovas 21, 27; balandžio 23; liepos 10; rugsėjo 26; spalio 13; gruodžio 10 d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dumb: 28 gruodžio 2010 - 22:22
Sveikos, kaip praejo sventes, ar neteikiate tam dideles reiksmes? Pasidare idomu kaip jums, vandeniams, su romantika, ar megstate ramius pasisedejimus prie zvakiu ir pan. Mano vandeniui tai patinka. Siaip jis yra veiklus, energingas, bet kartais net stebiuosi, kad vyras gali buti toks svelnus, "minkstas" kaip kaciukas biggrin.gif gal todel, kad pati esu grubesne...
Atsakyti
QUOTE(Artemide123 @ 2010 12 28, 08:49)
Laba diena,   merginos,   jungiuosi į Vandenių partija 4u.gif , nors pati  esu  avyte ur  su ragiukais,  tačiau   kaip ir  antroji pusė  yra  vandenis,  kuris per  paskutinį mėnesį  baigia  išmušt iš  vėžių,  nes jaučiuos nei paleista, nei pakarta. Paskaičius jūsų pastebėjimus  suprantu, kad galima nepaskambinti antrajai pusei, tačiau  pas draugus ir juos   gelbėt  būna  svarbiau, nei mane  lankyt. O paskutinis  įvykis  išvertė iš pado  mane  visisškai, todėl ir norėčiau patarimo.
Kūčių  dieną pats  skambino ir sakėsi  atvažiuosiąs,  tačiau  tebevažiuoja  iki šios  dienos ir net neprasineša, tarsi man   turi   būti  dzin, aišku mintyse pažiūrėjau  optimistiškai -  sutaupiau dovanos  nereikėjo Kalėdų pirkt smile.gif),  tačiau   giliai  sąmonėje padariau  išvadą,  kad kai žmogus tave meta, tu ne tik jo ilgiesi, ne tik sugriūva jūsų drauge kurtas pasaulis, ne tik viskas jį primena: blogiausia yra amžinai persekiojanti mintis, kad mylimas žmogus tave nuodugniai išbandė, nusivylė ir galiausiai uždėjo antspaudą ,,ATMESTA" ...  Tad ir manau,  gal  ir  man  jau pasirašyt  atmesta.  O gal vandeniui  tai visai  kitaip
faktas kaip blynas. mes isdalinom visus savo asmeninius pinigus draugo darbininkams avansams. Nors darbininkai neprivalo dar gauti, jiems nepriklauso kaip besuk. Taciai, mielai abu sedime siknoj, bet pas kitus viskas gerai. Vazinejames su pasiskolinta masina, nes asmenine atidavem draugui, kad nereiketu jam prasyti zmonos. Puse supirkto naujukams alkoholio vakar atidavem kaimynui, nes jis is po keliones nespejo iki 22 val nupirkti, o pas ji dama sveciuose. As trecia diena negaliu paklausyti is vandenio tos istorijos, kuri ivyko tada, nes mum apdauze masina.. Na, testi dar?

Tai va. Toks jau musu gyvenimas. Vandeniskas. Nu, be abejo 'vaziuosim ten tada poilsiauti', 'eisim i kina treciadieni', 'einame i restorana sestadieni' - tai labai grazus zodziai, kuriuos noretu isgirsti net vandene. Tik ji zino, kad to niekada nebus biggrin.gif Net apmoketas lektuvo bilietas negarantuoja keliones, zinok. jeigu tu to suprastio negali, nenori, nemoki arba tiesiog tai kertasi su tavo esybe - tai gal ir uzdek ta 'ATMESTA' antspauda.

Bet pabandysiu paaiskinti toki elgesi is savo pozicijos. Na, vandeniams tas 'buvimas kartu' labiau asocijuojasi su sielu sujungimu, o ne fiziniu kontaktu. Na, yra mano mylimas zmogus - ir gerai. Koks skirtumas, ar jis Norilske, ar Aliaskoj ar salia sedi ant sopkutes. Vandeniai yra organizatoriai, nuolatiniame judejime, sedeti ir kramtyti cipsus mes galime tik tuo atveju, kai darom pertrauka gelbejant pasauli ir kai mums reikia isigilinti i save - sitoje vietoje mums svarbu, kad zmogus, kuris 'salia' neerzintu ir nenoretu is musu demesio. Artimiems mes is tikruju demesio duodame labai mazai, naiviai tikedamasi, kad busime suprasti. Artimas zmogus - tai pokalbiai, kazkokia veikla, pokalbiai apie veikla, bendri siekiai, absoliutus vienas kito poreikiu supratimas... kazkas tokio..


QUOTE(besišypsanti @ 2010 12 29, 11:18)
Sveikos, kaip praejo sventes, ar neteikiate tam dideles reiksmes? Pasidare idomu kaip jums, vandeniams, su romantika, ar megstate ramius pasisedejimus prie zvakiu ir pan. Mano vandeniui tai patinka. Siaip jis yra veiklus, energingas, bet kartais net stebiuosi, kad vyras gali buti toks svelnus, "minkstas" kaip kaciukas  biggrin.gif gal todel, kad pati esu grubesne...
Man liudna ta romantika. Na, nuobodu. Idomu pirma pusvalandi, o toliau jau einam skambinti kaimynui - nes baliaus reikia. triuksmingo. Pas mus romantika - kai sedim prie tauriu ir bla bla bla bla bla bla filosofinem temom... isgirdes ne-vandenis nusisautu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 29 gruodžio 2010 - 20:19
QUOTE(Maidenana @ 2010 12 29, 21:17)
faktas kaip blynas. mes isdalinom visus savo asmeninius pinigus draugo darbininkams avansams. Nors darbininkai neprivalo dar gauti, jiems nepriklauso kaip besuk. Taciai, mielai abu sedime siknoj, bet pas kitus viskas gerai. Vazinejames su pasiskolinta masina, nes asmenine atidavem draugui, kad nereiketu jam prasyti zmonos. Puse supirkto naujukams alkoholio vakar atidavem kaimynui, nes jis is po keliones nespejo iki 22 val nupirkti, o pas ji dama sveciuose. As trecia diena negaliu paklausyti is vandenio tos istorijos, kuri ivyko tada, nes mum apdauze masina.. Na, testi dar?

Tai va. Toks jau musu gyvenimas. Vandeniskas. Nu, be abejo 'vaziuosim ten tada poilsiauti', 'eisim i kina treciadieni', 'einame i restorana sestadieni' - tai labai grazus zodziai, kuriuos noretu isgirsti net vandene. Tik ji zino, kad to niekada nebus  biggrin.gif Net apmoketas lektuvo bilietas negarantuoja keliones, zinok. jeigu tu to suprastio negali, nenori, nemoki arba tiesiog tai kertasi su tavo esybe - tai gal ir uzdek ta 'ATMESTA' antspauda.





šventa tiesa... g.gif

sūnus klausia: kur tėvelis? sakau, kad ten ir ten(tuo metu jis kaip tik gelbėjo pasaulį). tada sūnus sako: jei jam už tai dar pinigus mokėtų tai mes būtume milijonieriai.
bet paskui pridūrė:..bet tada sugadintų savo karmąsmile.gif)
Atsakyti
Oj kiek prisiskaiciau 4u.gif
Tikra teisybe apie vandenius - ir vyras, ir sunus pas mane vandeniukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2010 12 30, 15:38)
šventa tiesa... g.gif

sūnus klausia: kur tėvelis? sakau, kad ten ir ten(tuo metu jis kaip tik gelbėjo pasaulį). tada sūnus sako: jei jam už tai dar pinigus mokėtų tai mes būtume milijonieriai.
bet paskui pridūrė:..bet tada sugadintų savo karmąsmile.gif)
jo. tikrai - sugadintu savo karma. mano draugas kai islekia, sulaukes kokio skambucio sako - as gelbeti pasauli! biggrin.gif mes viska darom nemokomai...


QUOTE(zagsuliukas @ 2011 01 02, 14:43)
Oj kiek prisiskaiciau  4u.gif
Tikra teisybe apie vandenius - ir vyras, ir sunus pas mane vandeniukai  thumbup.gif

o tu kas? tau dvieju vandeniu neperdaug seimoje? laugh.gif
Atsakyti

[quote=Maidenana,2011 01 04, 14:59]
mano draugas kai islekia, sulaukes kokio skambucio sako - as gelbeti pasauli! biggrin.gif mes viska darom nemokomai...

tikra teisybe drinks_cheers.gif , paskambina draugas, kad reikia padet, tai lekia kaip viesulas-nesulaikysi. o jeigu dar pazada sumoket, tai visai laimingas buna lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besišypsanti: 04 sausio 2011 - 16:32
QUOTE(Vifsla @ 2010 12 30, 14:38)
sūnus klausia: kur tėvelis? sakau, kad ten ir ten(tuo metu jis kaip tik gelbėjo pasaulį). tada sūnus sako: jei jam už tai dar pinigus mokėtų tai mes būtume milijonieriai.
bet paskui pridūrė:..bet tada sugadintų savo karmąsmile.gif)


thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

vat taip ir gimsta anekdotai...


thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

mes abu su vyru vandeniai... kartais nesusikalbam, kartais kiekvienas savo pasaulyje užsidarome, bet... pasaulį gelbėjam kartu lotuliukas.gif bet kas juokingiausiai, kad aš visuomet iš jo vis dar laukiu dėmesio... nu kaip ten sakoma... viltis durnių motina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowwe: 04 sausio 2011 - 19:05