QUOTE(prokurore @ 2010 12 11, 12:03)
nu va, mes su vyru esam abu vandeniai! jis tikras, o as antra diena zenklo, tai gal biski nevisai tikra! ir ka galiu pasakyti apie vyra: na, jis labai geros sirdies, visiems padedantis ir pirmiausiai turbut kitiems labiau nei seimai, uzsidegantis greitai, bet greit ir atsileidziantis, labai visuomeniskas, turi visur dalyvauti, nori, kad apie ji zinotu,kalbetu ir liaupsintu! megsta savo amata, ji nori gerai ismanyti ir tuo labai domisi.namuose tikras neveksla, nes nemegsta tvarkos, nemegsta tvarkytis...megsta tokius nekasdieniskus valgius...ir gerimus. jei kazko labai nemegsta ar nekencia, visad atsitinka taip, kad paskui labai tai pamegsta...labai mylintis tetis, rupestingas! nu va, mazdaug tiek! bet kazin kiek cia budo, charakterio bruozu, o kiek zenklo!
gyventi mums sekasi...neblogai. tik jei pykstames, tai as supykstu ilgam ir tada pas mus namie kapu tyla, kuria dazniausiai nutraukia vyras, nes neiskencia! man maloniau pabuti namuose, pasidarbuoti sodyboje....visuomenine veikla manes nezavi...abu megstam aktyvu polisi, o ne beprasmi dykinejima ar gulejima pliaze!esu linkusi visus nesusipratimus aiskintis, kalbetis...maniskis-ne.
gyventi mums sekasi...neblogai. tik jei pykstames, tai as supykstu ilgam ir tada pas mus namie kapu tyla, kuria dazniausiai nutraukia vyras, nes neiskencia! man maloniau pabuti namuose, pasidarbuoti sodyboje....visuomenine veikla manes nezavi...abu megstam aktyvu polisi, o ne beprasmi dykinejima ar gulejima pliaze!esu linkusi visus nesusipratimus aiskintis, kalbetis...maniskis-ne.
vienas prie vieno kaip mano draugas ir as. bet mes abu zenklo vidury..