Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto karto išlaikėte egzaminus regitroj?

Teoriją laikiau prieš kažkur 2 metus. Išlaikiau iš pirmo karto, padariau klaidų, nepamenu kiek procentų surinkau, bet išlaikiau. smile.gif Praktiką tik iš antro. Per pirmąjį aikštelėj iškart nuverčiau bortelį, todėl išsilaipinau ir egzas tetruko gal 5 minutes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Supykau ant savęs ir antrą kartą laikyti pabandžiau tik po metų pertraukos ir išlaikiau. wink.gif Dabar jau metus laiko duoduos su klevuku ant galinio stiklo.
Atsakyti
Išlaikiau iš pirmo karto ir teoriją ir praktiką. Bet tai buvo prieš dešimt metų ax.gif
Atsakyti
Išlaikiau abu iš pirmo karto smile.gif
Teorija 98%,
Praktika-aikštelė visiškai be klaidų, mieste dvi nekritinės smile.gif
Taip kad nebijokit- visom pavyks smile.gif
Teises gavau rugsėjį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 16 lapkričio 2010 - 21:36
Abu iš pirmojo smile.gif
Atsakyti
Iš pirmo, bet pries 4 metus
Atsakyti
Laikiau prieš metus ir viską išsilaikiau iš pirmo karto thumbup.gif
Atsakyti
teorija is 1,
praktika is 5, ir tik del psichologiniu problemu kurias man sudare instruktorius, prakeikiau as ji 10000 kartu ir ta Autotaka doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
teoriją iš pirmo,o praktiką tik iš 3-io blush2.gif
Atsakyti
Teorija is pirko karto praktika is trecio karto,pirmus du sykius nesitikejau kad islaikysiu,is trecio labai giliai sirdi tikejausi smile.gif ir islaikiau,man sunkiau su aikstele buvo,tai trecia kart kai alikiau ir i miesta isvaziavau,o mieste viena karta buvau uzgesusi prie sankryzos tai ta viena klaida ir buvo tongue.gif
Atsakyti
Teoriją iš 1, praktiką iš trečio, pirmus du kartus aikštelėj pati neatleistiniausia klaida - sustojau per toli nuo STOP linijos doh.gif doh.gif
Atsakyti
TEORIJA IS PIRMO
PRAKTIKA IS ANTRO smile.gif
Atsakyti
Viską išsilaikiau iš pirmo karto, tai buvo prieš vienuolika metų, Kaune. Važinėju ir tuo džiaugiuosi.
Atsakyti