Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto karto išlaikėte egzaminus regitroj?

Teorija 100% iš pirmo, praktika iš trečio smile.gif
Atsakyti
Ber žiūriu, tikrai daugeliui pavyksta iš pirmo karto praktiką išsilaikyt smile.gif sveikinimai visiem mirksiukas.gif kad kelelis nedulkėtų 4u.gif
Atsakyti
is pirmo karto tongue.gif bet tai buvo pries 15 metu ax.gif dukra laike siemet,tai teorija is pirmo,praktika-is antro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikisa @ 2010 11 05, 13:15)
Ber žiūriu, tikrai daugeliui pavyksta iš pirmo karto praktiką išsilaikyt  smile.gif  sveikinimai visiem  mirksiukas.gif  kad kelelis nedulkėtų  4u.gif

nebūtinai... gali būti, kad čia dauguma rašo, tik tiek, kuriems neprireikė daug kartų laikyti, o tie kurie iš daug k. laikė nerašo čia mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 11 05, 17:28)
nebūtinai... gali būti, kad čia dauguma rašo, tik tiek, kuriems neprireikė daug kartų laikyti, o tie kurie iš daug k. laikė nerašo čia mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Na oficiali statistika byloja, kad is pirmo karto praktikos egza islaiko apie 40 proc ax.gif
Atsakyti
Tai taip, skaičiau viename klp dienraštyje, kad tik 30 proc teišlaiko iš pirmo k. thumbup.gif
Atsakyti
teorija is pirmo,praktika einu rytoj laikyt biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Teoriją išlaikiau iš pirmo karto, o praktikos egzaminą (vakar) taip pat iš pirmo karto. thumbup.gif Laikiau Vilniuje.
Atsakyti
Teorijos iš antro karto,o vat praktikos šiandien laikiau ketvirta karta ir vėl nepasisekė....Nežinau turbut daugiau nelaikysiu,labai jau didelis man stresas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irinka1970 @ 2010 11 10, 22:13)
Teorijos iš antro karto,o vat praktikos šiandien laikiau ketvirta karta ir vėl nepasisekė....Nežinau turbut daugiau nelaikysiu,labai jau didelis man stresas... verysad.gif

ir man buvo stresas , bet pasimokinau su labai geru instruktoriumi , kuris ismokino ir issilaikiau 4u.gif
Atsakyti
teoriją iš pirmo, vairavimą - iš antro
Atsakyti
Teorija is pirmo- 97%, Praktika is pirmo
Atsakyti