Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto karto išlaikėte egzaminus regitroj?

Va išlaikiau teises jau, 2010.10.28 (12:50).. 4u.gif
teorija is pirmo. thumbup.gif
o vairavimas tai pirma karta ejau pabandymui, neislaikiau aiksteles,
antra karta ats pats nemegstamas pratimas pakliuvo ir vel neislaikiau, tada pasiemiau papildomu viska idealiai ismokau, tai be baimes be nieko variau trecia karta ir mieste pirmas karts buvo ir islaikiau is pimo karto mieste. bet siaip gaunasi 3 kartas, per durna galva blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(369vieta @ 2010 10 30, 10:26)
Va išlaikiau teises jau, 2010.10.28 (12:50)..  4u.gif
antra karta ats pats nemegstamas pratimas pakliuvo ir vel neislaikiau, tada pasiemiau papildomu viska idealiai ismokau, tai be baimes be nieko variau trecia karta ir mieste pirmas karts buvo ir islaikiau is pimo karto mieste. bet siaip gaunasi 3 kartas, per durna galva blush2.gif  biggrin.gif

Bet juk svarbu rezultatas biggrin.gif O durnai galvai pamoka bus 4u.gif Sveikinu mirksiukas.gif

P.S. mano brolis teorija irgi is pirmo karto islaike, o praktika tik!!! is 5!! o vaziuoti mokejo jis tikrai labai gerai, as ji mustravau ir mokinau, o as tikrai griezta buvau, bet beda ta, kad labai jau jis jaudinosi, todel vis nepavykdavo. Bet galiausiai susieme ir islaike bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreley @ 2010 10 31, 21:25)
Bet juk svarbu rezultatas  biggrin.gif  O durnai galvai pamoka bus  4u.gif  Sveikinu  mirksiukas.gif

P.S. mano brolis teorija irgi is pirmo karto islaike, o praktika tik!!! is 5!! o vaziuoti mokejo jis tikrai labai gerai, as ji mustravau ir mokinau, o as tikrai griezta buvau, bet beda ta, kad labai jau jis jaudinosi, todel vis nepavykdavo. Bet galiausiai susieme ir islaike  bigsmile.gif

Tai taip, dabar kam galiu tam patariu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(369vieta @ 2010 10 30, 11:26)
Va išlaikiau teises jau, 2010.10.28 (12:50)..  4u.gif
antra karta ats pats nemegstamas pratimas pakliuvo ir vel neislaikiau, tada pasiemiau papildomu viska idealiai ismokau, tai be baimes be nieko variau trecia karta ir mieste pirmas karts buvo ir islaikiau is pimo karto mieste. bet siaip gaunasi 3 kartas, per durna galva blush2.gif  biggrin.gif

Sveikinu islaikius thumbup.gif
Kuris tas pratimas nemegstamas? Speju soninis parkavimasis, jo daugelis nemegsta lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
teorija is pirmo karto , vairavimas is trecio 4u.gif
Atsakyti
abu is pirmo karto ax.gif
Atsakyti
Viska is pirmo karto 4u.gif
Atsakyti
Tiek teoriją, tiek praktiką iš pirmo karto mirksiukas.gif
Atsakyti
Abu- is pirmo karto smile.gif
Atsakyti
Teorija is pirmo karto, praktika is ketvirto smile.gif jaudulys labai kisa koja...
Atsakyti
Teorija iš pirmo karto 100%, praktika taip pat iš pirmo new_russian.gif
Atsakyti
Teorija iš pirmo 90%, o vakar praktiką iš pirmo wub.gif
Atsakyti