Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto karto išlaikėte egzaminus regitroj?

Abu egzaminai- iš pirmo karto smile.gif

Viena kolegė, vargšė, praktiką gal iš 7 karto išlaikė.. Na būna nesiseka žmonėm.. verysad.gif esu girdėjus, kad ir vaikinams būna tiek bandymų prisireikia, nors išmokę važinėti jau prieš kelis metus..
Atsakyti
QUOTE(*Naktis* @ 2010 10 21, 23:32)
Abu egzaminai- iš pirmo karto  smile.gif

Viena kolegė, vargšė, praktiką gal iš 7 karto išlaikė.. Na būna nesiseka žmonėm..  verysad.gif esu girdėjus, kad ir vaikinams būna tiek bandymų prisireikia, nors išmokę važinėti jau prieš kelis metus..

Tai vat tame ir esme, kad ismoko ne pagal "regitros reikalavaimus" , todel dauguma ir neislaiko kurie pries tai buvo vazineje nemazai. kai atsirado galimybe mokytis su seimos nariu, tai straipsniuose apie tai buvo labai pabreziama, kad nepatartina, nebent jau baigus mokykla (t.y. atvazinejus su instruktorium), nes seimos nariai, ypac tevai mamos, ar gerokai vyresni broliai nezino, arba yra pamirse reikalavimus reigitroj ir nors praktiskai vaziuot ismoksi teisingai, bet teoriskai (ko reikalauja regitra) - ne. Pries mokintis pradedant vazinet (neturint teisiu), nesvarbu, ar tau 14 , ar 40, butinai reik pasiskaityt reikalavimus, kiek pamenu jie buvo regitros puslapi www.regitra.lt .
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2010 10 22, 00:51)
Tai vat tame ir esme, kad ismoko ne pagal "regitros reikalavaimus" , todel dauguma ir neislaiko kurie pries tai buvo vazineje nemazai.  kai atsirado galimybe mokytis su seimos nariu, tai straipsniuose apie tai buvo labai pabreziama, kad nepatartina, nebent jau baigus mokykla (t.y. atvazinejus su instruktorium), nes seimos nariai, ypac tevai mamos, ar gerokai vyresni broliai nezino, arba yra pamirse reikalavimus reigitroj ir nors praktiskai vaziuot ismoksi teisingai, bet teoriskai (ko reikalauja regitra) - ne. Pries mokintis pradedant vazinet (neturint teisiu), nesvarbu, ar tau 14 , ar 40,  butinai reik pasiskaityt reikalavimus, kiek pamenu jie buvo regitros puslapi www.regitra.lt .

na papildomas vazinejimas tikrai tik i nauda smile.gif aisku vairavimo mokyklos tuo nesuinteresuotos
Atsakyti
Abu egzus iš pirmo karto thumbup.gif
Atsakyti
Teorija is pirmo, praktika is trecio, Vilniuje.
Pirmi du kartai tai pati grybavau, tas trecias irgi dar toks kreivokas, sleivokas, bet egzaminuotojas buvo neblogas, tai nesikniso perdaug... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eja: 22 spalio 2010 - 10:17
ax.gif As irgi ir praktika ir teorija is pirmo karto smile.gif
Atsakyti
Na, negi nera islaikiusiu daugiau 4u.gif
Atsakyti
Teorija is 1, praktika tik is 3, smile.gif

pirma karta T sankryzoj susimeciau, 2 karta jau i miesta isvaziavusi masinos nepraleidau, nes nepastebejau jos, o 3 karta pavyko! biggrin.gif
laikiau siu metu pradzioje vilniuje, 19 metu man buvo,
na o patarimas tiems kas planuoja laikytis, tai giliai, giliai ikvepti ir neskubeti, ypac aiksteleje, rolleyes.gif
Atsakyti
Teoriją ir praktiką iš pirmo.. smile.gif Bet su praktika tai man tiesiog pasisekė, net nežinau ar būčiau išlaikius ją iš pirmo karto jei būčiau pravažiavus visą maršrutą, o ne pusę jo doh.gif
Atsakyti
O vat as pasigirsiu,kad teorija is pirmo islaikiau ,o praktika is trecio.O ir visai esu tuo patenkinta.Kiap man nebe pirmos jaunystes bobelai tai visai liuks. tongue.gif
Atsakyti
Teorija is pirmo, praktika- is 3-io karto islaikiau blush2.gif

Laikiau Klaipedos regtroje. pirma karta gavau Opel astra, kita karta- Golfuka, trecia karta- senute astra. tai paskutine masinike man liuksiskiauia buvo, nors ir prailginta thumbup.gif o golfuko sankaba labai jautri doh.gif

Susimoviau abu kartus mieste. paprasciausiai nelaike nervai ir dariau nesamones- rikiavausi per istisine, ne i ta juosta ivariau ziede, pamirsau rodyti posukius, gesau blush2.gif nebuvau kazkaip psichologiskai egzui pasiruosusi...

Laikiau si rudeni, man 30 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgachka: 28 spalio 2010 - 16:55
Ir teorija, ir praktika is pirmo karto, bet tas pries 6 metus buvo biggrin.gif
Atsakyti