Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto karto išlaikėte egzaminus regitroj?

QUOTE(akcent @ 2011 09 24, 21:06)
Kaip kam  mirksiukas.gif Po pirmos pamokos verkiau, paskui pradėjau galvoti, reaguoti į pastabas, nekartoti klaidų. Vienu žodžiu man tiko. Jeigu aiškina nesąmones tai taip, bet į protingas pastabas reikia reaguoti ir kuo daugiau pastabų, tuo tik geriau.
Nesigilinam, svarbu visi išlaikytų ir nedarytų nesąmonių kely rolleyes.gif

Taigi, kad kaip kam smile.gif aš už daug protingų ir naudingų pastabų, bet normaliu tonu smile.gif būčiau keitus instruktorių, jei būtų pradėjęs ant manęs šaukt, aš ne toks žmogus, kad tokį dalyką lengvai pateisinčiau, ypač kai pati gyvenime taipogi stengsiuosi savo toną valdyti smile.gif
Atsakyti
Abu iš pirmo karto smile.gif tiesa, savo vairavimu neypač pasitikiu, ir iki šiol nesu tikra, kad išlaikytam egzaminui neturėjo įtakos mano 9-ių mėn. nėštumas... blush2.gif bet atvaikė pagal pilną programą, užbaigus pabarė dėl poros klaidų, ačiū dievui, nekritinių, tai noriu tikėti, kad vis tik nebuvo labai blogai. Na, bent jau aikštelėje buvo be jokių problemų smile.gif
Labai džiaugiuosi, kad išlaikiau iš pirmo karto, nes dar kelios dienos, ir egzaminas būtų nusitęsęs neapibrėžtam laikotarpiui..
o šiaip svarstau dar dėl visa pasiimti pora vairavimo pamokų įgūdžiams įtvirtinti, pakenkti tikrai nepakenks...
Atsakyti
QUOTE(Iriz @ 2011 09 26, 15:48)
Abu iš pirmo karto smile.gif tiesa, savo vairavimu neypač pasitikiu, ir iki šiol nesu tikra, kad išlaikytam egzaminui neturėjo įtakos mano 9-ių mėn. nėštumas...  blush2.gif  bet atvaikė pagal pilną programą, užbaigus pabarė dėl poros klaidų, ačiū dievui, nekritinių, tai noriu tikėti, kad vis tik nebuvo labai blogai. Na, bent jau aikštelėje buvo be jokių problemų smile.gif
Labai džiaugiuosi, kad išlaikiau iš pirmo karto, nes dar kelios dienos, ir egzaminas būtų nusitęsęs neapibrėžtam laikotarpiui..
o šiaip svarstau dar dėl visa pasiimti pora vairavimo pamokų įgūdžiams įtvirtinti, pakenkti tikrai nepakenks...

Vau 4u.gif Saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Is pirmo.Teorijoj nei vienos klaidos, nors realiai is tos knygos praktiskai nieko nesimokiau. Vairavime buvo vienas ,,nusizengimas'' atseit vos jam kavos neispyliau, bet kadangi as prasiau jo pabandyt kaip vaziuoja tik atsisedus, bet jis atsake kad neturi tam laiko tai as jam taip ir pasakiau kad pats kaltas. Bet nei as cia nuo pirmos dienos super vairuotoja nei ka, tiesiog teises jau laikiau 2 metus atvazinejusi be ju...( beje tokiems dalykams dabar jau nepritariu) blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. gal kas yra užsiregistravusios praktikai Kaune iki spalio 22dienos ir netyčia norėtų atlaisvinti man vietelę? smile.gif būtų atsilyginta žinoma ir būčiau labai dėkinga, nes 22dieną baigiasi mano mokyklos pažymėjimas… jei atsirastų gerų žmonių parašykit 868989490
4u.gif
Atsakyti
Abudu is pirmo. Vilniaus Regitroje.
Atsakyti
Ir teoriją, ir vairavimą iš pirmo.
Atsakyti
abu iš antro
Atsakyti
Ir teorija, ir praktika Kauno regitroje is pirmo karto smile.gif
Atsakyti
Ir teoriją ir praktiką išlaikiau iš pirmo karto 4u.gif
Atsakyti
laikiau si pavasari tai teorija is 1 o praktika is 2 karto. labai dziaugiausi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

Norejau Jusu pasiklaustim ga kas laikote Vilniaus Regitroje praktini egzamina spalio 28, 29 d. su AUTOMATU? Gal galetumet apsikeisti su manim vietomis (turiu rezervavusi laika lapkricio 4d.). Labai labai svarbu... Zinoma, kad atsilyginsiu... Acu is anksto!!
Atsakyti