Abu išlaikiau iš pirmo karto, nors vairavimą laikiau po metų nuo važinėjimo su instruktoriumi, tad teko dar sukišti pinigų papildomoms pamokoms. Atvažiavus į Regitrą, tas nekalbuolis, kurį aš taip mėginau kalbinti stresui nuimti, labai šaltu veideliu pasakė "Kalėjiman tave sodinti su tokiu vairavimu". perškikau ir maniau kad bus ambo, nors vairavau gan padoriai. Ir sako - "na tai lipk jau". Pasiėmiau rankinę ir lipau, tada pranešė, kad visgi išlaikiau. Humoriukas tai nepaimsi

As per rugpjucio men. ejau du kartus laikyti praktini vaziavima.. antra karta nepasiseke, tad "gaudau" vieta ir eisiu bandyti trecia karta.
Pirma karta net is aiksteles neisvaziavau.. antra karta susikirtau mieste. Bet zinot, man toks itarimas, kad egzaminuotojas specialiai mane sukirto. Sako, dabar vaziuok tiesiai, tada truputi desiniau link ziedo.. o zieda beveik pilnai apvaziuosi.
Sakau, kaip suprasti BEVEIK pilnai?
o jis man: ta ir reiskia.. beveik pilna zieda..
Stoviu as jau prie to ziedo, uz manes pradejo pypsinti masinos, kad pasiskubinciau, ivaziuoju ir mastau: tai i kuri man dabar isvaziavima reikes vaziuoti? Ir per tas mintis, nepastebejau zenklo.. kad norint toliau vaziuoti ziedu, reikia persirikiuoti i kaire juosta. Vaziuoju desiniaja juosta ziedu (pasirodo, vaziuojant ja galima po to sukti tik i desine, o norint toliau vaziuoti, reikia persirikiuoti) ir nepersirikiavau, nes nepamaciau zenklo.. taip gavosi, kad kirtau istisine juosta.. viskas sako.
Taip pikta buvo.. ok, mano klaida, nepamaciau zenklo, bet velnias, as vaziavau ir galvojau apie jo: BEVEIK PILNA ZIEDA VAZIUOSI.. ir aiksteleje egzaminuotojas truputi kabinejosi :/ bet kazkaip praleido i miesta..
Pirma karta net is aiksteles neisvaziavau.. antra karta susikirtau mieste. Bet zinot, man toks itarimas, kad egzaminuotojas specialiai mane sukirto. Sako, dabar vaziuok tiesiai, tada truputi desiniau link ziedo.. o zieda beveik pilnai apvaziuosi.
Sakau, kaip suprasti BEVEIK pilnai?
o jis man: ta ir reiskia.. beveik pilna zieda..
Stoviu as jau prie to ziedo, uz manes pradejo pypsinti masinos, kad pasiskubinciau, ivaziuoju ir mastau: tai i kuri man dabar isvaziavima reikes vaziuoti? Ir per tas mintis, nepastebejau zenklo.. kad norint toliau vaziuoti ziedu, reikia persirikiuoti i kaire juosta. Vaziuoju desiniaja juosta ziedu (pasirodo, vaziuojant ja galima po to sukti tik i desine, o norint toliau vaziuoti, reikia persirikiuoti) ir nepersirikiavau, nes nepamaciau zenklo.. taip gavosi, kad kirtau istisine juosta.. viskas sako.
Taip pikta buvo.. ok, mano klaida, nepamaciau zenklo, bet velnias, as vaziavau ir galvojau apie jo: BEVEIK PILNA ZIEDA VAZIUOSI.. ir aiksteleje egzaminuotojas truputi kabinejosi :/ bet kazkaip praleido i miesta..
lab
jungiuosi prie jusu
teorija islaikiau is karto, praktikos laukiu...labai jau dideles eiles vasara...o dar kai vaiku nera kam palikti
Tai nutykojau laika sestadieni
Dar klausimas islaikiusioms - ar klause tokiu dalyku, kaip pvz. kaip veikia vairo stiprintuvas, kur yra stabdziu skyscio rezervuaras ir kitokiu dalyku?

teorija islaikiau is karto, praktikos laukiu...labai jau dideles eiles vasara...o dar kai vaiku nera kam palikti

Dar klausimas islaikiusioms - ar klause tokiu dalyku, kaip pvz. kaip veikia vairo stiprintuvas, kur yra stabdziu skyscio rezervuaras ir kitokiu dalyku?

QUOTE(elenuxus @ 2011 08 29, 09:51)
Tai nutykojau laika sestadieni

Ir tą, ir kitą iš 1 karto.
Manęs nieko neklausė. Aišku smagu, bet keista

Papildyta:
QUOTE(Gita O. @ 2011 07 27, 11:10)
Sveikos aš taip pat ruošiuosi praktikos egzaminui,be galo jaudinuosi,nes esu girdėjusi daug negerų dalykų,kaip pvz kad egzaminatorius spaudžia sankabos arba stabdžių pedalą,ar neteko su tuo susidurti? 

abu islaikiau is antro karto
na tikrai negaliu teisintis tuo,kad egzaminuotojai spec. sodino..
pati nelabai pasiruosus buvau,nes mano kursai vairavimo truko 3d...Tai po neislaikyto egzo,ejau papildomai pora dienu privaciai pasimokyt ir tada jau be priekaistu islaikiau 100% abu

QUOTE(ailyn @ 2011 08 29, 01:03)
Bet zinot, man toks itarimas, kad egzaminuotojas specialiai mane sukirto.
sioj situacijoj nekaltinciau egzaminatoriaus, o tik busima vairuotoja. Uzsigalvojimas, tai savo problema, vairuojant reikia paciai galvot, parodyt, kad moki, sugebi.
Man per egza liepe sustot draudziamoj vietoj. Sustojau, bet avarines ijungiau

P.S. islaikiau is pirmo karto.
QUOTE(Alexandra.R. @ 2011 09 24, 21:42)
sioj situacijoj nekaltinciau egzaminatoriaus, o tik busima vairuotoja. Uzsigalvojimas, tai savo problema, vairuojant reikia paciai galvot, parodyt, kad moki, sugebi.
kitaip buciau neislaikius. Ju darbas trugdyt/maisyt/megint sukirst, o busimo vairuotojo pareiga - nesusimaut, parodyt, jog suprantu/moku, esu vertas vairuotojo pazymejimo.

Kuo sunkiau būna mokinantis, kuo instruktorius daugiau nervina ir klaidina, šaukia ir pyksta bei kabinėjasi, tuo lengviau egzamine: matai ir juostas, ir ženklus, ir pėsčiuosius, ir kitus automobilius - egzamino išlaikymas padidėja ženkliai

QUOTE(akcent @ 2011 09 24, 21:46)
kuo instruktorius daugiau nervina ir klaidina, šaukia ir pyksta bei kabinėjasi, tuo lengviau egzamine: matai ir juostas, ir ženklus, ir pėsčiuosius, ir kitus automobilius - egzamino išlaikymas padidėja ženkliai 

Nesutinku

QUOTE(Kliamka @ 2011 09 24, 22:01)
Nesutinku
Kuo daugiau leidžia pačiam galvoti ir spręsti mokantis, tuo labiau padidėja egzamino išlaikymas, o ne kuo daugiau savo emocijų išlieja instruktorius. Nebent jums suteikia pasitikėjimo savimi tie kabinėjimaisi ir nervinimai.

Kaip kam

Nesigilinam, svarbu visi išlaikytų ir nedarytų nesąmonių kely

QUOTE(Tylingoto @ 2011 05 21, 11:49)
abu is pirmo karto
tiesa pasakius pasirode net labai lengva, gal todel, kad esu saltu nervu ir ne kiek nesijaudinau... gal todel, kad papuose gan lengvas marsrutas... na vienu zodziu, svarbiausia tai, kad uz savaiteles jau galesiu vairuoti

tiesa pasakius pasirode net labai lengva, gal todel, kad esu saltu nervu ir ne kiek nesijaudinau... gal todel, kad papuose gan lengvas marsrutas... na vienu zodziu, svarbiausia tai, kad uz savaiteles jau galesiu vairuoti

Kai vairuoti moki, visi maršrutai lengvi būna

Teoriją iš pirmo, o praktinį iš antro. Pirmąjį kartą, kai laikiau vairavimą, sugebėjau ant estakados veidrodėliu paliesti gairelę

Ir praktika is pirmo