Sveikos aš taip pat ruošiuosi praktikos egzaminui,be galo jaudinuosi,nes esu girdėjusi daug negerų dalykų,kaip pvz kad egzaminatorius spaudžia sankabos arba stabdžių pedalą,ar neteko su tuo susidurti?

QUOTE(Gita O. @ 2011 07 27, 11:10)
Sveikos aš taip pat ruošiuosi praktikos egzaminui,be galo jaudinuosi,nes esu girdėjusi daug negerų dalykų,kaip pvz kad egzaminatorius spaudžia sankabos arba stabdžių pedalą,ar neteko su tuo susidurti? 

labutis... tai kad daug gandu yra apie tuos egzaminus... juos igalvoja ziopliai, kurie visiems apsiskelbia, kad eia laikyti egza ir jo neislaiko... va tada ir prasideda: "instruktorius kaltas"
buk tikra, niekas nieko nespaus, jei nepadarysi kokios kritines klaidos. aiksteleje instruktorius islips, kad geriau matytu ar ant linijos neuzvaziavai (bent mano islipo) aiksteleje neskubes, vaziuok SUPER letai, taip turesi laiko pasitaisyti... o mieste vaziuok taip, kad negautum baudos, zurek i kelio zenklus, pesciuju perijas ir sviesaforo signalus... o svrbiusia, "inkalk" kokio valerijono jei esi jautri ir NESINERVUOK!!!

Papildyta:
BEJA, NESTRESUOK JEI EGZO MEU UZGESI. UZSIVESK IR VAZIUOK TOLIAU. PATI PORA KARTU UZGESAU, BET TAI KOJOS NEPAKISO

QUOTE(Gita O. @ 2011 07 27, 11:10)

Egzaminuotojas savus pedalus naudoja tik kritinėj situacijoj,neklausyk ir netikėk gandais.Tie,kas neišlaiko iš kelių kartų,prisigalvoja dažnai visokių fintų,atseit tikrai ne dėl savo kaltės neišlaikė.Man irgi tik iš antro karto pavyko,bet pirmasis nesėkmingas buvo tik todėl,kad nepavyko pajausti mašinos ir čia aš pati kalta buvau,o ne egzaminuotojas.
QUOTE(Gita O. @ 2011 07 27, 09:10)

kada eisi laikyti Regitroje?
aš baigiu iš proto išeiti, noriu kuo greičiau išssilaikyti, o laisvą vietą radau tik 08.19
dar noriu kokią privačią pamoką pasiimti iki to, nes aikštelėje esu nedaug važinėjusi, ir labai seniai..
QUOTE(ailyn @ 2011 07 27, 15:42)
kada eisi laikyti Regitroje?
aš baigiu iš proto išeiti, noriu kuo greičiau išssilaikyti, o laisvą vietą radau tik 08.19
dar noriu kokią privačią pamoką pasiimti iki to, nes aikštelėje esu nedaug važinėjusi, ir labai seniai..
Viena papildoma pamoka nieko nepades,patikek,jei senai vazinejai,jeigu nori tikrai islaikyti,imk daugiau pamoku.As pasiimiau 15 papildomu pamoku,islaikiau is pirmo karto,tiesa,laikiau su automatu

senai laikiau egzaminus,vairuoju jau 15 metu,bet atsimenu ta jauduli ir baime,kai reikejo sesti uz vairo,keliai taip virpejo,kad net kojos nepataikiau ant pedalo,bet veliau kazkaip atsipalaidavau ir islaikiau is pirmo karto.
Tad sekmes ,merginos,svarbiausia susikaupti ir negalvoti apie egzaminatoriu,o apie tai,kaip smagu vairuoti
Tad sekmes ,merginos,svarbiausia susikaupti ir negalvoti apie egzaminatoriu,o apie tai,kaip smagu vairuoti

laikiau egzaminus gal pries 15 metu islaikiau is karto
( tada dar buvo galima 16 m laikyti teises bet jos galioti pradeda kai sueina 18 m ) bet kai pasiziuriu dabartinius keliu eismo egzaminu klausimus
jauciu niekada neislaikyciau

Abu iš pirmo.
Beje, neklausykit tų nesąmoningų gandų. Niekas ten nieko nespaudžia, vairuoji kaip visada ir tikiesi palankaus likimo.

Beje, neklausykit tų nesąmoningų gandų. Niekas ten nieko nespaudžia, vairuoji kaip visada ir tikiesi palankaus likimo.

QUOTE(lamejorieva @ 2011 04 23, 20:45)
Teorija is pirmo, o vat su praktika tai dar kankinuosi vis: kai laikiau pirma karta, tai aikstelej pravaziavau idealiai, o vat mieste ant pirmos sankryzos susikirtau (zioplumas), su antru kartu dar blogiau buvo, instruktorius kazkoks isterikas papuole - aikstelej ten jam jau kazkas neitiko, tai pradejo rekt ant manes, kad ten ta ar ta blogai darau..bet isvaziavau i miesta..buvo ten zioplu klaidu, del kuriu kitas kuris jau tuo metu gal ir butu sukirtes, bet jis leido vaziuot toliau, pastoviai staugdamas ant manes, kol galiausiai uzgesau sankryzoj ir jis pasake, kad vaziuociau i kelkrasti uz jos...dabar kaip pagalvoju tai galejau as ten jo visko paklausinet del ko cia ir apskritai wtf??, bet nuo jo pastovaus rekimo tokiam soke buvau, kad dar turejo praeit kelios valandos, kol nusiraminau.. na bet laikysiu vel 3 kart, gal pavyks
)

O kur laikei? Vilniuje? Ir kuri sankryza buvo? Pasukus i kaire ar i desine, cia aisku, jei Vilniuje?
Papildyta:
QUOTE(Site @ 2011 04 24, 23:31)
Išlaikiau ir teoriją ir praktiką iš pirmo karto.. Bet su praktika kuriozų buvo 
Visi maršrutai 9-12km, o man papuolė ~20km, tai nutariau jį savavališkai patrumpint
Pravažiavau apie 10km, pasakė instruktorius pasukti miesto link, o aš apsimečiau kad neišgirdau ir nuvažiavau atgal į Regitrą žinodama kad nelabai turėsiu galimybės apsisukt
Taip 10km patrumpinau
Egzaminatorius irgi burbėjo ilgai kad balos neapvažiavau, kad nepaisau regitros taisyklių ir pan., jau maniau neišlaikiau ir visai dėl to nesinervinau, o jis tarė "na bet gerai valdai automobilį, tai išlaikei".. Apsižliumbiau
Ne iš laimės, o dėl to kad norėjau išlaikyt viską toulai padarydama, bet man mano charakteris visad šposų iškrečia

Visi maršrutai 9-12km, o man papuolė ~20km, tai nutariau jį savavališkai patrumpint

Egzaminatorius irgi burbėjo ilgai kad balos neapvažiavau, kad nepaisau regitros taisyklių ir pan., jau maniau neišlaikiau ir visai dėl to nesinervinau, o jis tarė "na bet gerai valdai automobilį, tai išlaikei".. Apsižliumbiau

dat drasos reikia tureti, taip pasielgti

Kol kas turiu tik teorija, islaikyta is antro karto, nes ruosiausi pirma eksternu. Mano klaida ta, kad perskaiciau knygute du kartus ir isprendziau tik kelis testus. Po to iskart nuejau laikyti egzamino, na ir aisku pritruko testu sprendimo praktikos, tai iki islaikymo pritruko vieno teisingo atsakymo. Antra karta ejau po poros dienu, bet visa laika sprendziau ketbilietai, issprendziau visus bilietus ir islaikiau tik su viena klaida. Taigi reikia tik praktikos, dabar ir vel laikyciau eksternu, neiciau i jokia vairavimo mokykla, tiesiog reikia daug diaugiau spresti negu as is pradziu tai dariau ir viskas tikrai bus gerai. Praktika dabar mokausi, tai nezinau, kaip Regitroje, cia daugiau sekmes reikalas. Kol kas instruktorius sako, kad vairuoju pakankamai gerai...
Laikiau, jau net neprisimenu kada
Dievaži, gal prieš kokį 15 m. ??? Iš laikiau labai lengvai, iš pirmo karto - ir teoriją, ir važiavimą. Teorijos nebijojau, nes man labai patiko ją mokytis ir pas mane vieni dešimtukai buvo
O važiavimo, tai prisimenu, kad labai bijojau
, ir kai atėjo mano eilė važiuoti, tai taip drebėjau iš baimės, kad instruktorius liepė eilę užleisti kitai, o man apsiraminti. Ir nieko , kuo puikiausiai pravažiavau, tik ant vienos sankryžos buvau užsigesinusi, bet instruktorius pasakė, kad ir geriems profams taip gali atsitikti.
Ir po savaitės teises laikiau jau rankoje