Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kelinto karto išlaikėte egzaminus regitroj?

QUOTE(Afigena @ 2011 04 19, 15:51)
Teoriją labai lengvai iš pirmo kartelio.
Su praktika truputį sudėtingiau blush2.gif . Šiandien išlaikiau iš trečio karto, bet užtat egzaminuotojas, sakė, net neturi prie ko prikibti biggrin.gif .

Saunuole thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
jeeee,kaip fainai!
sveikinu!

prisibrandinai iki trecio karto.xD
Atsakyti
Sveikos smile.gif Išsilaikiau Vilniaus regitroj teoriją iš pirmo, praktiką - deja tik iš trečio verysad.gif Pirmas bandymas buvo pernai, o prieš savaitę laimingas trečiasis smile.gif
Atsakyti
Kiek pastebejau,tai dauguma is 3 karto islaiko g.gif
Atsakyti
Teorija 100proc.is pirmo karto thumbup.gif ,laukia vairavimo egzaminas...
Gal kas laikete su automatu?
Atsakyti
QUOTE(vesta:6 @ 2011 04 21, 10:44)
Kiek pastebejau,tai dauguma is 3 karto islaiko  g.gif

Jei temą sekei nuo pradžios, tai turėjai pastebėti, kad dauguma tiek teoriją, tiek vairavimą išlaikė iš pirmo karto unsure.gif . Skaitinėdama temą, jau maniau, kad čia aš viena tokia stupid.gif fool.gif . Tik paskutiniu metu kažkaip padaugėjo išlaikusių iš trečio smile.gif .
Atsakyti
Teorija is pirmo, o vat su praktika tai dar kankinuosi vis: kai laikiau pirma karta, tai aikstelej pravaziavau idealiai, o vat mieste ant pirmos sankryzos susikirtau (zioplumas), su antru kartu dar blogiau buvo, instruktorius kazkoks isterikas papuole - aikstelej ten jam jau kazkas neitiko, tai pradejo rekt ant manes, kad ten ta ar ta blogai darau..bet isvaziavau i miesta..buvo ten zioplu klaidu, del kuriu kitas kuris jau tuo metu gal ir butu sukirtes, bet jis leido vaziuot toliau, pastoviai staugdamas ant manes, kol galiausiai uzgesau sankryzoj ir jis pasake, kad vaziuociau i kelkrasti uz jos...dabar kaip pagalvoju tai galejau as ten jo visko paklausinet del ko cia ir apskritai wtf??, bet nuo jo pastovaus rekimo tokiam soke buvau, kad dar turejo praeit kelios valandos, kol nusiraminau.. na bet laikysiu vel 3 kart, gal pavyks smile.gif)
Atsakyti
Na man pirmus du kartus, kai laikiau, tai atrodė tokie malonūs ir geri instruktoriai pasitaikė, deja, abu kartus aikštelėj susimoviau blush2.gif O kai trečią kartą laikiau, tai toks mažas storas egzaminuotojas pasitaikė biggrin.gif Labai nemalonus buvo, susiraukęs. Po to, kai į miestą išvažiavom, tai galvojau "jau su šituo tai gerai nebus " biggrin.gif Na bet mieste viskas buvo be problemų didelių. Bet kai grįžom į regitrą, aš net nesupratau ar išsilaikiau, nes pradėjo staugt, kad porą kartų važiavau su 2 pavara ir neperjungiau į aukštesnę. Staugė staugė ir išlipo biggrin.gif biggrin.gif nu tai aš nesupratus išlipau ir jo beeinančio paklausiau: tai ar išlaikiau? sako: eik eik į kasą, susimokėk. Tai galėjo ir maloniau šitą žinią pranešt biggrin.gif O šiaip tai turbūt ne taip ir svarbu, malonus ar nelabai instruktorius pasitaiko. Svarbiausia savim pasitikėt ir mažiau jaudintis bei galvot, kad va dabar man egzaminas ir, vaje, kaip baisu smile.gif
Atsakyti
Išlaikiau ir teoriją ir praktiką iš pirmo karto.. Bet su praktika kuriozų buvo biggrin.gif
Visi maršrutai 9-12km, o man papuolė ~20km, tai nutariau jį savavališkai patrumpint biggrin.gif Pravažiavau apie 10km, pasakė instruktorius pasukti miesto link, o aš apsimečiau kad neišgirdau ir nuvažiavau atgal į Regitrą žinodama kad nelabai turėsiu galimybės apsisukt lotuliukas.gif Taip 10km patrumpinau thumbup.gif

Egzaminatorius irgi burbėjo ilgai kad balos neapvažiavau, kad nepaisau regitros taisyklių ir pan., jau maniau neišlaikiau ir visai dėl to nesinervinau, o jis tarė "na bet gerai valdai automobilį, tai išlaikei".. Apsižliumbiau lotuliukas.gif Ne iš laimės, o dėl to kad norėjau išlaikyt viską toulai padarydama, bet man mano charakteris visad šposų iškrečia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Viską išlaikiau iš antro karto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitokia28 @ 2011 04 22, 19:06)
Teorija 100proc.is pirmo karto thumbup.gif ,laukia vairavimo egzaminas...
Gal kas laikete su automatu?

O kodėl rinkaisi automatą? Man tai sakė, jei laikysiu su automatu, negalėsiu vairuot su mechanine dėže. Tai teko pavargt su bėgiais, nors dabar su automatu važinėju, bet maža kas smile.gif
Atsakyti
Viena diena islaikiau teorija 98% (neatsakiau i klausima ...del akseleratori doh.gif ), a kita diena jau vaziavimas. Tai islaikau viskas is 1 karta thumbup.gif
Atsakyti