o as va stai noriu pasidalinti ispudziais bei pasiguosti.
Vairavimo mokykla baigiau dar ana pavasari,teorija issilaikiau is pirmo karto ir labai gerai(1 klaida),taciau su praktika uzdelsiau...
taigi si pavasari jau susiemiau,pasiemiau papildomu vairavimo pamoku,atgavau visus igudzius,instruktore sake kad tikrai gerai vaziuoju,aikstelej isviso gerai tvarkausi,todel visa laiminga nuejau vakar i egzamina ir.... neislaikiau.
1.atvaziavom su tetuku gerokai per anksti,dar norejom pravaziuoti per aplinkines gatves,nes dabar ten painiava,remontuoja daug ka,keliai tai uzdaryti,tai dar bile kas,bet pries tai uzsiregistavau.
Vyras kuris registravo pasake-lauk,gal anksciau pakviesim.
na ka ir laukiau.
visa valanda laiko.
pf.
keisciausia,kad net nesijausinau.
pagaliau atejo mano eile,as visa laiminga pasokau,priejau prie instruktoriaus "laaaaaaba dienaaaa"-deja tokio pat malonaus atsakymo nesulaukiau.
nuejom i aikstele.
aha,astra.truputi sunerimau,nes siaip su golfu mokiaus(dar benzininiu) ir nelabai draugaudavau su sankaba.
na bet prasibandziau ir dar visa tokia apdujus pradejau pratimus aiskteleje.viena po kito,gana greitai bet kantriai ir neskubant,tobulai viska atlikau,susiruosem i miesta...ir cia prasidejo problemos.
nepaisant to,kad instruktorius labai greitai tyliai ir neaiskiai murmejo ka reikia daryti,pajutau kazkokia keista gaidele jo balse.dar aikstele,kai paklausiau kaip jungiasi atbulinis-jus as nezinau!,atsakyma gavau su pasaipa.
na tiek to.
dar isvaziuodinedama is pacios aiksteles rodziau visus posukius,kojos tikrai nedrebejo,buvau uztikrinta.taciau pirma posukis is regitros-kazkas atsitiko su masiniuku,pradejo kratytis ji,as issigandau kad uzgesau,posukis nusimuse...pradejau stresuot.
sekanciame posukyje per velai,jau tik pradedant sukt susizgrizbau parodyt posuki(nors aplink mane buvo vos 1 masina,ir ji lauke mane praleisti!) instruktorius mane sustabde.
sedi ir tyli,vepso i savo lapus...
man sokas.
sako : "turi klausimu?"
as mintyse tik "kaaaaaaaaa...??"
na,galiausiai liepe perlipti,parveze atgal ir vel su savo pasaipa atsainiai numete "geros dienos" ar kazka panasaus.
dabar einu laikyti treciadieni.
tik bijau,kad si karta jau stresuosiu.
hah.labai labai abydna.
pavydu visoms toms,kurioms tokias klaideles atleido.
kokiam mieste cia laikei?