Teorija is pirmo, praktika is antro karto. Susimoviau vaziavima pirma karta aiksteleje

kolkas tik teorijavakar islaikiau is pirmo karto
nors daug kas skeptiskai i tai ziuri, laikiau eksternu
pirmadieni vaziuosiu mokyklos ieskoti, kad praktikos egzaminui pasiruosciau
gal galit patarti elektrenu apylinkese pigesne mokykla

B
Kaip suprast eksternu
QUOTE(Tylingoto @ 2011 03 19, 23:41)
kolkas tik teorijavakar islaikiau is pirmo karto
nors daug kas skeptiskai i tai ziuri, laikiau eksternu
pirmadieni vaziuosiu mokyklos ieskoti, kad praktikos egzaminui pasiruosciau
gal galit patarti elektrenu apylinkese pigesne mokykla 

Kaip suprast eksternu

sveikos
teorija issilaikiau is pirmo karto ,bet padariau net 5 klaidas... nzn ,manau baime man viska padare ,nes drebejau kaip drebule ... nors db pagalvojus ,kam to reikejo ...o kai reikejo spaust REZULTATAS ,tai isvis rankos drebet nezinau kaip pradejo ,nu bet pamaciau ,kad islaikyta ir moviau is ten
vairavimo nebetaip bijojau ...nors aisku baimes buvo ,kas kaip ir pan ...
is pirmo karto neislaikiau ,nes virsijau greiti
islaipino mane ir liepe ateit kita kart..
uzsiregistravau kitai dienai ir islaikiau
svarbiausia nebijoti ir pasitiketi savo jegom

teorija issilaikiau is pirmo karto ,bet padariau net 5 klaidas... nzn ,manau baime man viska padare ,nes drebejau kaip drebule ... nors db pagalvojus ,kam to reikejo ...o kai reikejo spaust REZULTATAS ,tai isvis rankos drebet nezinau kaip pradejo ,nu bet pamaciau ,kad islaikyta ir moviau is ten

vairavimo nebetaip bijojau ...nors aisku baimes buvo ,kas kaip ir pan ...
is pirmo karto neislaikiau ,nes virsijau greiti

uzsiregistravau kitai dienai ir islaikiau

svarbiausia nebijoti ir pasitiketi savo jegom

Teorija is pirmo 100%,vaziavimo egzamina taip pat is pirmo,bet padariau 2 smulkias klaideles

o kiek klausimu buna ir kiek proc rik surinkt kad islaikyt?

QUOTE(degto molio plyta @ 2011 03 25, 10:41)
Buna 30 klausimuku

Patikslinu:
Kiek klausimų yra teorijos egzamino biliete ir į kiek klausimų reikia atsakyti?
Teorijos egzamino biliete yra 30 klausimų. Atsakyti reikėtų į visus klausimus, tačiau egzaminas laikomas išlaikytu, jei atsakote į ne mažiau kaip 24 klausimus.
teoriją iš pirmo, praktiką iš antro. Labai baisu buvo, ir sugebėjau ten kur išvažiavimas nuo registros į raudondvario plentą užgest kelis kart vidury sankryžos, o pasirodo antru bėgiu bandžiau iš vietos pajudėt. Gyvenime tokios nesąmonės nesu padarius bet tada labai baisu buvo...
Per antrą kartą aikštelę pravažiavus paprašiau, kad leistų išlipt nes koja labai drebėjo negalėjau vairuot, tai pasivaikščiojau, viskas tvarkoj buvo tik kad ta nelemta mašina pasitaikė, kurios visi labai bijo nes ji gesta, tai buvo kelis kart užgęsus bet egzaminuotojas suprato, nes daugeliui gi ji gęsta. Daugiau klaidų kaip ir nepadariau
Per antrą kartą aikštelę pravažiavus paprašiau, kad leistų išlipt nes koja labai drebėjo negalėjau vairuot, tai pasivaikščiojau, viskas tvarkoj buvo tik kad ta nelemta mašina pasitaikė, kurios visi labai bijo nes ji gesta, tai buvo kelis kart užgęsus bet egzaminuotojas suprato, nes daugeliui gi ji gęsta. Daugiau klaidų kaip ir nepadariau

ir teoriją ir važiavimą iš pirmo karto
dar išlipant kai instruktorius pasakė, kad visi taip važiuotų kaip aš, buvau pakylėta, namo skridau kaip ant sparnų
aišku jau pačiai išriedėjus į gatvę savarankiškai pridariau gausybę idijotiškų klaidų, bet iš savų klaidų ir mokomasi

kokia masina buna automatas?
QUOTE(degto molio plyta @ 2011 04 08, 09:10)
kokia masina buna automatas?
Čia klausimas ne į temą bet atsakysiu: kuri turi automatinę pavarų dėžę.