Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

Mane kolegės paprotino kokteilį daryti su rūgščiom sultim pvz.apelsinų arba greipfruktų smile.gif Nes kitos tai plaka su pienu, tai toks variantas ir man viau blink.gif jau geriau tada su vandeniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2010 11 26, 16:14)
Mane kolegės paprotino kokteilį daryti su rūgščiom sultim pvz.apelsinų arba greipfruktų smile.gif Nes kitos tai plaka su pienu, tai toks variantas ir man viau blink.gif jau geriau tada su vandeniu smile.gif

o galima ir su sultim bigsmile.gif
supermeska drauge ir pirko braskini sake feeeeeee , nu man vanilinis ner visiskas fee biggrin.gif o sakykit tas tabletes ciulpet ar kramtet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 11 26, 16:23)
o galima ir su sultim  bigsmile.gif 
supermeska drauge ir pirko braskini sake feeeeeee , nu man vanilinis ner visiskas fee  biggrin.gif  o sakykit tas tabletes ciulpet ar kramtet  4u.gif

jei kalba apie multifazerį (multi-fiber) tai reikia jas sukramtyti ir užgerti su daug vandeniu. Geriau braškinį postrim su pienu, man buvo skanu.
Atsakyti
QUOTE(Štotkas @ 2010 11 26, 16:26)
jei kalba apie multifazerį (multi-fiber) tai reikia jas sukramtyti ir užgerti su daug vandeniu. Geriau braškinį postrim su pienu, man buvo skanu.

tai jis tik vienas i yra zarnynui valyti,taip? as ir kramciau bet jau taip slykstu nevalgius ryte buvo kramtyti doh.gif kitos ciulpia tai vat ir idomu kaip geriau
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 11 26, 17:52)
tai jis tik vienas i yra zarnynui valyti,taip? as ir kramciau bet jau taip slykstu nevalgius ryte buvo kramtyti  doh.gif  kitos ciulpia tai vat ir idomu kaip geriau

Taip. Yra tabletem ir milteliais https://www.amway-li...uct_image_popup
As irgi kramciau tabletes, bet tas kramtymas tik toks, kad galetum nuryti. Ir daug vandens.
Atsakyti
Norejau pasiteirauti ,jei kokteiliai tokie tirsti ,nebandet didesniam pieno ar vandens kiekiui maisyti ,nes tik nusipirkau smile.gif ,plaktuvas iki 400 ml , pabandysiu pati greit ,ar tikrai toks neskanus biggrin.gif
Atsakyti
Noriu paklausti :
1. SA8 skystis (1,5L) naudojamas vienas kaip skalbimo priemonė ar kartu su skalbimo milteliais?
2. Kuo skiriasi lenkiškas ir iš UK (išskyrus kainą)?
Atsakyti
QUOTE(lai @ 2010 11 26, 21:38)
Noriu paklausti :
1.  SA8 skystis (1,5L) naudojamas vienas kaip skalbimo priemonė ar kartu su skalbimo milteliais?

vienas kaip skalbimo priemone .

tik dabar man iskilo klausimas, kaip su skystu siuo skalbikliu deti kartu balikli ?
naudojant su milteliais balikli viskas aisku smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jurgice @ 2010 11 26, 21:47)
vienas kaip skalbimo priemone .

Pilti ten kur miltelius ar tiesiai į būgną?
Atsakyti
QUOTE(lai @ 2010 11 26, 22:17)
Pilti ten kur miltelius ar tiesiai į būgną?

pilti i sia talpa , 30 ml ir deti i bugna

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurgice @ 2010 11 26, 21:09)
Norejau pasiteirauti ,jei kokteiliai tokie tirsti ,nebandet didesniam pieno ar vandens kiekiui maisyti ,nes tik nusipirkau  smile.gif ,plaktuvas iki 400 ml , pabandysiu pati greit ,ar tikrai toks neskanus  biggrin.gif

bet jeigu jie turi but tokie tirsti tai jei skiesite daugiau tai nebus rezultato biggrin.gif
Atsakyti
o man sokoladinis skaniausias, gaunasi kaip tikras sokoladinis kokteilis ir plakdavau su vandeniu.
Atsakyti