Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(kristteja @ 2010 11 14, 16:10)
Dar greitu laiku gausiu išgirtuosius skutimosi peiliukus. Išbandysim ir pažiūrėsim ar verti tokių pagyrimų ax.gif

o kuo jie ypatingi, nieko apie juos nesu girdejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2010 11 21, 14:56)
o kuo jie ypatingi, nieko apie juos nesu girdejus  g.gif

kas juos naudoja, sako, kad nustoja berti. na, aš juos gavau, po pirmo karto nieko ypatingo nepastebėjau g.gif
Atsakyti
na tai kaip tie skutimosi peiliukai, man irgi pasidarė įdomu ax.gif
Atsakyti
Na man tai žinokit dezodorantas labai nepatinka schmoll.gif Kažkokia balta košė gaunasi kai pasitepi, ir aliuminio ten pridėta...kai pirkau maniau, kad bus panašus į Forever, bet Š 4u.gif (čia mano pastebėjimas panaudojus, gal kitoms thumbup.gif )
Atsakyti
O aš geresnio nerandu mirksiukas.gif Ar žinot, kad tepti reikia ant šlapios odos ? Taip tepant neturi būti jokio balto apnašo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 11 25, 09:43)
Na man tai žinokit dezodorantas labai nepatinka schmoll.gif Kažkokia balta košė gaunasi kai pasitepi, ir aliuminio ten pridėta...

patikslinkit prašau, apie kurį čia šnekat g.gif
nes kaip tik galvoju reik kažką išsirinkt, bet mažai turiu info
Atsakyti
patikslinkit prašau, apie kurį čia šnekat g.gif
nes kaip tik galvoju reik kažką išsirinkt, bet mažai turiu info

user posted image
Man šitas nepatiko
Atsakyti
Noriu paklausti del milteliu indaplovems. Ten parodytas toks dozatorius, indukas. Ar jis buna atskirai pirk, ar yra dezeje, ar naudoti nuo skalbimo milteliu?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
isigyjau Positrim kokteilius,raso pasidaryti i 250ml inda, bet jis kooooks tirstas, ar tikrai turi buti toks, kai perskaicau pradzioi tai maniau kad nu kaip kokteilis skystas bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 11 26, 14:57)
isigyjau Positrim kokteilius,raso pasidaryti i 250ml inda, bet jis kooooks tirstas, ar tikrai turi buti toks, kai perskaicau pradzioi tai maniau kad nu kaip kokteilis skystas bus  blush2.gif

Jis tirstas. O kaip jums skonis? hihihi.gif As tai negalejau gerti, fui. Net nupurto prisiminus.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 11 26, 15:23)
Jis tirstas. O kaip jums skonis?  hihihi.gif As tai negalejau gerti, fui. Net nupurto prisiminus.

as pirkau vanilini o jus? nu ner baisia slyksciai, man zarnyna valyt tas tab slykciau buvo kramtyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 11 26, 15:25)
as pirkau vanilini o jus? nu ner baisia slyksciai, man zarnyna valyt tas tab slykciau buvo kramtyti  biggrin.gif

Cia jau matyt skonio reikalas, man tabletes super. O kokteilius turejau braskinius. Tiksliau ir tebeturiu, net vyrui neisiuliau smile.gif
Atsakyti