Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

kas amway terminologijoje laikomas nuriebalintoju LOC virtuves ar zoom nes man jie abu panasios funkcijos, bet daznai butent praso nuriebalintojo
Atsakyti
QUOTE(birgiolita @ 2010 11 11, 21:01)
kas amway terminologijoje laikomas nuriebalintoju LOC virtuves ar zoom nes man jie abu panasios funkcijos, bet daznai butent praso nuriebalintojo

Zoom smile.gif
Atsakyti
Na, aš tik vartotoja, bet angliškas indų ploviklis ir metalo valiklis man labai nepatiko. Esu turėjusi lenkišką - užtekdavo mažo lašelio, angliškas tas pats, kaip eilinis indų ploviklis iš PC, mažu lašeliu nieko neišplausi.... Metalo valiklis angliškas iš viso nieko nevalo. Na nežinau. Lenkiškus ir skalbimo miltelius turėjau, ir LOC, ir orkaičių valiklį - viskuo buvau labai patenkinta. Galutiniam įsitikinimui nutariau dar nusipirkti angliškus indaplovių miltelius. Žiūrėsiu, kaip jų kokybė bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 11 11, 21:20)

aciu 4u.gif

QUOTE(ylang @ 2010 11 11, 21:39)
Na, aš tik vartotoja, bet angliškas indų ploviklis ir metalo valiklis man labai nepatiko. Esu turėjusi lenkišką - užtekdavo mažo lašelio, angliškas tas pats, kaip eilinis indų ploviklis iš PC, mažu lašeliu nieko neišplausi.... Metalo valiklis angliškas iš viso nieko nevalo. Na nežinau. Lenkiškus ir skalbimo miltelius turėjau, ir LOC, ir orkaičių valiklį - viskuo buvau labai patenkinta. Galutiniam įsitikinimui nutariau dar nusipirkti angliškus indaplovių miltelius. Žiūrėsiu, kaip jų kokybė bus  smile.gif

kiek vartotoju tiek nuomoniu g.gif as skirtumo nepajauciau, nors tikrai ieskojau, nu tik kaina aisku
Atsakyti
Pagaliau atradau bent vieną, tikrai gerą Amway produktą - kasdieninio naudojimo dušo kabinos valiklis. Kartą į mėnesį išsivalau su Cilit Bang, o po to visą mėnesį po maudymosi kabiną tiesiog nupurškiu Amway valikliu. Tikrai thumbup.gif , ko nepasakyčiau apie kitus produktus. Nieko ypatinga, bent jau man ax.gif
Papildyta:
Dar greitu laiku gausiu išgirtuosius skutimosi peiliukus. Išbandysim ir pažiūrėsim ar verti tokių pagyrimų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristteja: 14 lapkričio 2010 - 16:09
Ka galite pasakyti apie LOC servetėles g.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2010 11 15, 10:40)
Ka galite pasakyti apie LOC servetėles  g.gif

Vien tik gera smile.gif Labai gerai kelionėj turėti. Netyčia apsitaškius rūbus, dėmes nuvalau servetėle, kartais visai išsivalo, o jei ir ne tai bent jau neleidžia dėmei įsisenėti ir lengviau išsiskalbia. Vyras visada turi mašinoje, nes labai jau ją "myli" paukščiukai lotuliukas.gif o ir šiaip kam pavalyti , pvz. priekinę mašinos panelę :)Susitepė rankos ir ne visada būna kur jas nusiplauti, išsitepė batai, vėlgi servetėlės gelbėja ir dar daug kur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2010 11 15, 13:36)
Vien tik gera smile.gif Labai gerai kelionėj turėti. Netyčia apsitaškius rūbus, dėmes nuvalau servetėle, kartais visai išsivalo, o jei ir ne tai bent jau neleidžia dėmei įsisenėti ir lengviau išsiskalbia. Vyras visada turi mašinoje, nes labai jau ją "myli" paukščiukai lotuliukas.gif o ir šiaip kam pavalyti , pvz. priekinę mašinos panelę :)Susitepė rankos ir ne visada būna kur jas nusiplauti, išsitepė batai, vėlgi servetėlės gelbėja ir dar daug kur mirksiukas.gif

Viska ta pati darau su vaikiskom dregnom servetelem.

Noriu labai pagirit orkaiciu valikli. Dabar su juo ne tik orkaite valau, bet ir juodai prisvilusi puoda isploviau thumbup.gif . Is nevilties uzpyliau, nebezinojau, kuo atkrapstyti svilesius, vakare uzpyliau, ryte ziuriu blink.gif , visi svilesiai atsoke thumbup.gif
Atsakyti
Kaip teisingai naudoti kilimu ir gobelenu sampuna g.gif
Kazkada sake platintoja bet vis neprisiruosiau naudot o dabar pamirsau.
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2010 11 19, 21:31)
Kaip teisingai naudoti kilimu ir gobelenu sampuna g.gif
Kazkada sake platintoja bet vis neprisiruosiau naudot o dabar pamirsau.

turite sepeti ? i kuri pilti

Atsakyti
QUOTE(jurgice @ 2010 11 19, 23:00)
turite sepeti ? i kuri pilti

ne neturiu blush2.gif bet gal galima kazka kita panaudot.
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2010 11 21, 11:36)
ne neturiu blush2.gif  bet gal galima kazka kita panaudot.

su sepeciu manau patogiau dozuoti ir valyti , bet tikrai manau tam kartui ,kiek reikia plovimui uzsitaisyti galima ir i paprasta inda ir su kempine isgavus putas ,tepti jas ant valomo pavirsiaus . Jei is 1 l koncentrato iseina 11l valomo skyscio ,issiveskit santyki ,kiek jums reikia mirksiukas.gif tam kartui
Atsakyti