Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(Sense @ 2011 10 23, 15:32)
Ir aišku alergijas gydo tik Amway vitaminai?

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 10 23, 15:57)

gink dieve,ne tik, bet sitoj temoj apie amway gaminius kalbam rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2011 10 22, 17:30)
Nejuokinkit  4u.gif  Alergija atsirado ne del medziagu trukumo  tongue.gif  musu atveju ji yra paveldeta. Vaikas gere visus pasiulytus vitaminus, bet alergija niekur nedingo, taip kad....  rolleyes.gif
Beje pries folio tyrima nieko neturiu, ir niekas manes neverte jo darytis, tiesiog buvo idomu suzinoti kiek jis yra efektyvus ir kiek tiksliai nusako organizmo problemas.  Galima sakyti likau patenkinta tuo tyrimu. smile.gif

Beje Raimonda ar jus galite parodyti man klinikinius tyrimus, kur butu parodyta kuo skiriasi Amway vitaminai, nuo vaistineje esanciu?  g.gif  Kur butu parodyta isisavinimas vienu ir kitu  rolleyes.gif

okiek laiko gere?
Papildyta:
QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 10 22, 19:14)
Dariausi folį dėl įdomumo. Na, pora vitaminų reikia, ir šiaip sveika  doh.gif  daugiau neisiu, nes pas mane tooookių yra bėdų ir ligų, kad nei vienos nepasakė... nors būtų paminėję kad kažkas negerai ten ar ten, bet nieko...

o pas ka tyretes?
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 10 23, 17:26)

okiek laiko gere?
Papildyta:

Tiek kiek buvo rekomenduota 4u.gif

bet folio tyrimas alergijos visai nemate (nors ji yra) g.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 10 23, 15:57)

wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2011 10 21, 12:17)
As irgi dariausi tuos tyrimus. Pasake visa tiesa, nes ir pati zinojau tuos negalavimus savo. Tik noriu pasakyti toki dalyka, kad tyrimas parodo butent tos minutes rezultata. Jei tarkim neparode alergijos, tai dar nereiskia, kad jos neturite, taigi tyrimas nera labai tikslus. Del vitaminu, tai kai kuriuos pirkau is Amway, o kai kuriu nepirkau, nes tikrai brangu. Jei kas man irodys, kad omega3 vaistineje ir amway skiriasi, ir amway yra geresni, tada pirksiu is amway, bet tam man reikia irodymu, o ne graziu sneku  tongue.gif

tai wa as irgi girdziu tik kazka kazkas nugirdo ir raso, bet noreciau tikrai amway vitaminu kokybe yrodanciu faktu. vistiek turejo buti atlikti kazkokie tyrimai, kad nustatytu ju isisavinima 85% kaip cia rasoma, tai prasau pateikit tyrimu ataskaitas. kas pateiks is to ir nupirksiu vitaminus. juk nuejus i vaistine ir paklausus apie vaistinej prekiaujamais vitaminais irgi isgirsim atsakyma, kad vitaminai puikiai isisavinami (juk savo prekiu nejuodinsi) taip pat manau ir su amway, platintojos nori uzsidirbti ir tai yra suprantama.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2011 10 24, 12:24)
tai wa as irgi girdziu tik kazka kazkas nugirdo ir raso, bet noreciau tikrai amway vitaminu kokybe yrodanciu faktu. vistiek turejo buti atlikti kazkokie tyrimai, kad nustatytu ju isisavinima 85% kaip cia rasoma, tai prasau pateikit tyrimu ataskaitas. kas pateiks is to ir nupirksiu vitaminus. juk  nuejus i vaistine ir paklausus apie vaistinej prekiaujamais vitaminais irgi isgirsim atsakyma, kad vitaminai puikiai isisavinami (juk savo prekiu nejuodinsi) taip pat manau ir su amway, platintojos nori uzsidirbti ir tai yra suprantama.

drinks_cheers.gif thumbup.gif Lauksim dabar ataskaitu 4u.gif
Atsakyti
Kai man pristatė Amway ir pasiūlė tapti oficialia vartotoja, iš karto paminėjo kad yra galimybė vitaminus susiderinti pagal individualius organizmo poreikius Folio tyrimo pagalba. Iki tol pirkdavau vitaminus vaistinėj savo nuožiūra ir tik pilnus kompleksus vitaminų ir mineralų. Folio metodas leidžia suderinti atskirus vit. ar mineralus konkrečiom problemom spręsti. Ne žmogus "iš lempos" išrašo man juos, o vitamino kapsulė padėta ant Folio aparato ir parodo, veiksmingas jis bus konkrečiam žmogui, ar tik veltui bus išmesti į balą pinigai. "Nutrilite" vartoju jau virš 2 metų ir savo sveikatos pagerėjimą realiai jaučiu, tai pat pažįstu nemažai žmonių, kurių nuomonė tokia pat. Nieko nenoriu niekam įrodyti, nes vitaminų neplatinu( tuo labiau kad tai draudžiama daryti pagal LR įstatymus). Jokiu būdu neteigiu, kad jie vieninteliai tokie geri. Tiesiog "Amway" atsirado laiku ir vietoj. Jei kas tuo metu man būtų pasiūlęs kitos firmos vitaminus pirkti tokiom pačiom sąlygom. t.y. užsisakyti internetu, gauti nuolaidas ir dar susiderinti kokių asmeniškai man reikia, net neabejoju, kad būčiau pirkus kitus.
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2011 10 24, 14:28)
Kai man pristatė Amway ir pasiūlė tapti oficialia vartotoja, iš karto paminėjo kad yra galimybė vitaminus susiderinti pagal individualius organizmo poreikius Folio tyrimo pagalba. Iki tol pirkdavau vitaminus vaistinėj savo nuožiūra ir tik pilnus kompleksus vitaminų ir mineralų. Folio metodas leidžia suderinti atskirus vit. ar mineralus konkrečiom problemom spręsti. Ne žmogus "iš lempos" išrašo man juos, o vitamino kapsulė padėta ant Folio aparato ir parodo, veiksmingas jis bus konkrečiam žmogui, ar tik veltui bus išmesti į balą pinigai. "Nutrilite" vartoju jau virš 2 metų ir savo sveikatos pagerėjimą realiai jaučiu, tai pat pažįstu nemažai žmonių, kurių nuomonė tokia pat. Nieko nenoriu niekam įrodyti, nes vitaminų neplatinu( tuo labiau kad tai draudžiama daryti pagal LR įstatymus). Jokiu būdu neteigiu, kad jie vieninteliai tokie geri. Tiesiog "Amway" atsirado laiku ir vietoj. Jei kas tuo metu man būtų pasiūlęs kitos firmos vitaminus pirkti tokiom pačiom sąlygom. t.y. užsisakyti internetu, gauti nuolaidas ir dar  susiderinti kokių asmeniškai man reikia, net neabejoju, kad būčiau pirkus kitus.

kuris LR istatymas draudzia tai daryti g.gif
Atsakyti
Niekas ir nesako, kad vitaminai blogi 4u.gif Tik norim pamatyti faktus, kad tikrai jie yra isisavinami 85 proc. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2011 10 23, 17:36)
Tiek kiek buvo rekomenduota  4u.gif 

bet  folio tyrimas alergijos visai nemate (nors ji yra)  g.gif

jei jus uzdetumet alergena ant lekstutes, tai manau parodytu.
pvz.yra zmoniu kuriuos alergizuoja b vitaminai, testuojant
parodo iskarto. tas pats ir su kitom medziagom.
juk ir pats tyrimas
diagnozes neduoda, jis parodo uzdegimines ar net degeneruojancias
organizmo sistemas(nusilpusias organizmo vietas)
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti