Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

Pelėsį turėtų naikint Loc, bet geriausia iš pradžių būtų su wonios walikliu. Nors jei turit unv LOC tai pirma padarykit ant ragažėlės LOC koncentrato ir turi viskas būt gerai:)

bet gali reikt kelių kartų mirksiukas.gif pabandykit
Atsakyti
laba, su kuo galima nuvalyti sidabra, ar tiktu L.O.C. Plus Metalo valiklis???
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 10 11, 18:35)
Pelėsį turėtų naikint  Loc, bet geriausia iš pradžių būtų su wonios walikliu. Nors jei turit unv LOC tai pirma padarykit ant ragažėlės LOC koncentrato ir turi viskas būt gerai:)

bet gali reikt kelių kartų  mirksiukas.gif pabandykit

Pirma, tai pelesio niesnaikins niekas, tik tam kartui nuvalys matoma pavirsiu (bet giliau pelesis lieka). O antra, nei is Loc, nei is Zoom bent pas mane (vonioj tarp plyteliu tarpuose pelesis) jokios naudos.Vienintelis kas padeda, tai wc valiklis (ne amway), paprasciausias is PC (tarkim Dosia). Taip pat ACE. Tik tiek, kad smirda, kai valai, bet bent ilgiau vel neatsiranda. Ir nuolat laikyti vonios duris atidarytas (ta prasme, vedinti), jei jau pelesis vonioje apsigyveno, tuomet jis, isvalius, ilgiau neatsiranda.
Atsakyti
Sveikos,
Patarkit su kuo geriau nuvalyti parūdyjusį paukščių narvelį,na tas groteles metalines. Groteles geltonos metalo spalvos. Paukčiuko seniai nebėra,išplautas narvelis stovėjo ilgai ir parūdyjo tas metalas.
Atsakyti
QUOTE(Ingada @ 2011 10 17, 14:33)
Pirma, tai pelesio niesnaikins niekas, tik tam kartui nuvalys matoma pavirsiu (bet giliau pelesis lieka). O antra, nei is Loc, nei is Zoom bent pas mane (vonioj tarp plyteliu tarpuose pelesis) jokios naudos.Vienintelis kas padeda, tai wc valiklis (ne amway), paprasciausias is PC (tarkim Dosia). Taip pat ACE. Tik tiek, kad smirda, kai valai, bet bent ilgiau vel neatsiranda. Ir nuolat laikyti vonios duris atidarytas (ta prasme, vedinti), jei jau pelesis vonioje apsigyveno, tuomet jis, isvalius, ilgiau neatsiranda.

4u.gif žinoma, ventiliacija tokiose patalpose būtina.
Atsakyti
QUOTE(muimyte @ 2011 10 17, 13:13)
laba, su kuo galima nuvalyti sidabra, ar tiktu L.O.C. Plus Metalo valiklis???

sibabrui valyti tinka universalaus LOC koncentratas.suslapinta pavirsiu istepti nedideliu kiekiu konc. netrinti ir negremzti. po pusvalandzio nuplauti tekanciu vandeniu.jei valomas pavirsius buna nepakankamaisvarus galima lengvai pavalyti metaline kempinele arba pakartoti dar karta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2011 10 17, 14:42)
Sveikos,
Patarkit su kuo geriau nuvalyti parūdyjusį paukščių narvelį,na tas groteles metalines. Groteles geltonos metalo spalvos. Paukčiuko seniai nebėra,išplautas narvelis stovėjo ilgai ir parūdyjo tas metalas.

metalo valikliu, WC valklis nuima rūdis
Atsakyti
gal kas esate daresis tyrimus su elektrodais? kiek jais galima pasikliauti? padare man ir mano sunui tai kad prisake kiek ir kokiu vitaminu reikia tai doh.gif visos menesio algos neuzteks doh.gif norejau paklausti, tik neuzsipulkite, kuo amway vitaminai yra geresni nei vaistinej? ydomios nuomones apie omega3,suaugusiu kalci, vaikiska kramtoma kalci magni. ydomu kuo jie geresni nes kaina tai didesne.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2011 10 21, 09:12)
norejau paklausti, tik neuzsipulkite, kuo amway vitaminai yra geresni nei vaistinej? ydomios nuomones apie omega3,suaugusiu kalci, vaikiska kramtoma kalci magni. ydomu kuo jie geresni nes kaina tai didesne.

Manau, kad brangesni TIK todėl, kad dar platintojai pasiima apie 30% algos
Atsakyti
Na kiek mano gydytoja sake tai jog vaistinese vitaminai (aisku galbut yra ir naturaliu,bet kaina irgi didele) isisavina i organizma tik apie 25 %, o nutrilite vitaminai iki 85 %, cia ne mano ismone, bet yra padaryti tyrimai. Tik gaila nezinau kur internete rasti. Na bet cia man0o nuomone. Mano visa seima naudoja siuos vitaminus ir patikekit manim, vaistineje nebereikia palikti daug pinigeliu, nes zymiai maziau pradejo vaikai sirgti,nors geriam dar tik antras menuo. o anksciau pirkdavau vitaminus is vaistines tai kas is to vistiek istisus metus sirgdavo schmoll.gif ir aplamai, galvojau kad negalesiu sau leisti isigyti amway produkcijos, pati issipirkau licenzija,tam kad pigiau nusipirkciau viska, tai labai dziaugiuosi, kai paskaiciavau tai dar ir lieka keli litai susitaupyti,nes jau daug ko nebereikia pirkti maximose ir vaistinese . Zodziu tikrai rekomenduoju sia linija, o jus jau patys spreskite thumbup.gif
Beje mane ikalbinejo metus laiko ,kad pati pasirasyciau,vis galvodavau,kad tai neimanoma misija,bet istikruju klydau 4u.gif isbandykit ,manau tikrai nenusivilsite drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2011 10 21, 08:12)
gal kas esate daresis tyrimus su elektrodais? kiek jais galima pasikliauti? padare man ir mano sunui tai kad prisake kiek ir kokiu vitaminu reikia tai doh.gif visos menesio algos neuzteks doh.gif norejau paklausti, tik neuzsipulkite, kuo amway vitaminai yra geresni nei vaistinej? ydomios nuomones apie omega3,suaugusiu kalci, vaikiska kramtoma kalci magni. ydomu kuo jie geresni nes kaina tai didesne.

gal dar kas pasakis kas tikrai zino? labai svarbu ypac del sunelio
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2011 10 21, 10:58)
gal dar kas pasakis kas tikrai zino? labai svarbu ypac del sunelio

As irgi dariausi tuos tyrimus. Pasake visa tiesa, nes ir pati zinojau tuos negalavimus savo. Tik noriu pasakyti toki dalyka, kad tyrimas parodo butent tos minutes rezultata. Jei tarkim neparode alergijos, tai dar nereiskia, kad jos neturite, taigi tyrimas nera labai tikslus. Del vitaminu, tai kai kuriuos pirkau is Amway, o kai kuriu nepirkau, nes tikrai brangu. Jei kas man irodys, kad omega3 vaistineje ir amway skiriasi, ir amway yra geresni, tada pirksiu is amway, bet tam man reikia irodymu, o ne graziu sneku tongue.gif
Atsakyti