QUOTE(SuperMeska @ 2011 10 03, 09:29)
Visgi issiaiskinau, nuo ko man ta kontaktine alergija buvo pasireiskusi - nuo LOC. As jo beveik visada skalbiant viena paspaudima dedavau. Pastebejau, kad plaunant grindis su LOC, mano rankos pasidare raudonos, pradejo persteti. Nebenaudoju ir viskas susitvarke.
tikiu, mano praktikoj iš 100 žmonių buvo kokie 3 alergiški. Kaip suprantu čia dar su "senu", skaidriu ta problema pasitaikė?
QUOTE(SuperMeska @ 2011 10 03, 20:13)
Tai dar pasakykit, kad LOC yra ekologiskas
As nieko nesakiau del indu ploviklio, as kalbu apie LOC
pamenu mokė, kad DD panašus sudėtim į LOC. Beje dabar visi naujose pakuotėse turi ženkliuką, kad "draugiški" aplinkai.
http://www.epa.gov/dfe/
http://sustainable-c.../LT_symbol.html
QUOTE(augustautve @ 2011 10 03, 22:42)
cia jau ponia kokia tai nesamone susakete, netikiu kad LOC gali alergizuoti
gali.
QUOTE(Ligita69 @ 2011 10 03, 23:59)
Na kodėl negali ? Pvz. yra žmonių alergiškų kokosų aliejui, ar kokiam kitam komponentui. Negali viskas tikti absoliučiai visiems.
QUOTE(Tifa @ 2011 10 04, 12:59)
Sveiki, Amway produkcija naudoju jau daug metu. Plaunant priskrebusius indus naudoju Amway sveistukus. Dar atsimenu is platintojo reklamos, kad jie tokie svelnus. Net per moteriskas pedkelnes brauke ir jos nesuplyso. Man prikepe bulves keptuveje. Isipyliau Amway nuriebalintojo, suputojo visa keptuve, kaip visada pasveiciau Tefal keptuve ir kai pakisau po tekanciu vandeniu netekau zado. Keptuve subraizyta. Platintojas i kalbas neina, dabar ir ragelio nekelia, aceit braukyk kiek nori taip atsitikti negali. Bet as turiu ir keptuve, ir sveistuka ir galiu irodyti, kad braizo keptuves pavirsiu, ko antksciau su kitais Amway sveistukais nebuvo. Kaip elgtis? Aciu.
su šveistukais yra taip: aš net stiklo keramiką valiau su jais, bet klientams nesakau to, nes jei šveitukas nors kiek pažeistas, iškart subraižys paviršių. Su jais reik atsargiai
QUOTE(Ligita69 @ 2011 10 04, 23:10)
Aš tokį vaizdą mačiau prieš 3 metus
Tas žmogus iki šiol gyvas ir sveikas
Na jis kiek žinau visą savo gyvenimą tą metalo šveitimo pastą laižo ir jau daug metų
QUOTE(Tiffany @ 2011 10 05, 12:45)
turiu klausima - musu vonioje (ten, kur vonia stovi), plyteliu tarpeliuose, atsirado juodi taskeliai, itariu - pelesis, ar turi Amway kokia priemone, kad galima butu ji isnaikinti?
bijau kad ne, nes pelėsio nenaikina niekas iš Amway, bent jau kas yra EU rinkoj.
QUOTE(Tifa @ 2011 10 07, 11:38)
Aha, man irgi ta pati ciulbejo apie nuostabius koju padus ir pemzos ismetima
bet as nebandziau.
su nauju, švariu šveituku galima, bet apie miltelius tai bredas
QUOTE(zipkute @ 2011 10 07, 12:41)
o tai ar kreipėtės į savo, kaip ten jie vadinasi
sponsoriai. Reikėjo grąžinti atgal kempinėles, kad pakeistų, gal kokios nekokybiškos pasitaikė??? O gal iš turgaus pirkote? Sako ten padirbtus amway produktus platina
nežinau, ar tai tiesa.
Tiesiog turguj negalima pardavinėti, plius laikymo sąlygos ir pan. todėl teigiama kad "padėlkos"
QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 10 09, 16:05)
RAIMONDA JRJ, gal sumaišė tas, kas pristatinėjo
nes anksčiau ką pasakodavo dar ir užsirašinėjau
nu blyn man sakau piktumas ima, kai nieko negali parašyt kas netiko. Mano draugei didelę alergiją sukėlė indų ploviklis. Žinau, dabar žegnositės kad negali būt. Bet jei tai natūralus produktas, tai faktas kad alergizuos, jei yra jinai jautri tam augalui.
gali, žmonės alergiški įvairiems dalykams.
Papildyta:
QUOTE(Giedrime71 @ 2011 10 10, 17:32)
o puodelius galėtų dovanų dėt už taškus, kaip prieš kelis metus