Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(Tifa @ 2011 10 04, 16:13)
As prezentacijoje buvau ir mane itikino, kad jeigu pedkelniu nesupleso, tai puodu ir keptuviu nepazeis ir tinka visiems pavirsiams. Dar pasitikslinau ar tikrai galima, sake kad taip.
Jis ant pirsto uzitepa ir suvalgo per prezentacijas  lotuliukas.gif  parodo koks nekenksmingas produktas, o taip gerai valo. Tokia taktika (beje daznai labai gerai suveikianti).

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2011 10 04, 16:13)
Jis ant pirsto uzitepa ir suvalgo per prezentacijas  lotuliukas.gif 

ko tik žmogus dėl pinigo nepadaro. ir š.. galėtų suvalgyt.

Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 04, 20:50)
ko tik žmogus dėl pinigo nepadaro. ir š..  galėtų suvalgyt.

hihihi.gif Aš tokį vaizdą mačiau prieš 3 metus lotuliukas.gif Tas žmogus iki šiol gyvas ir sveikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2011 10 04, 23:10)
hihihi.gif Aš tokį vaizdą mačiau prieš 3 metus lotuliukas.gif Tas žmogus iki šiol gyvas ir sveikas lotuliukas.gif

Yra valgančių smėlį, ryjančių peilius, valgančių maistą, užaugintą netoli Černobylio ir gyvenančių (nežinia,kiek ilgai) ir t.t. ir pan. Bet tai dar nereiškia, kad tai sveika.

QUOTE(sweet @ 2011 10 04, 14:26)
Na man tas Loc tai kažkokia panacėja  lotuliukas.gif Ir grindims plauti ir žaizdoms gydyti  doh.gif Pati jį naudoju, bet kad jis kažkoks stebuklingas, tai tikrai negaliu pasakyti

Nesu amway fanatikė, o jau greičiau atvirkščiai - visad skeptiškai žiūrėjau į šiuos gaminius. Ir tebežiūriu. Bet faktas lieka faktu: Pas mane LOC buteliukas stovėjo ... 10 metų mažai naudojamas. Nutiko taip, kad vyras, kuris visad kurdavo katilinę, išvyko ilgesniam laikui, ir šį darbą nori nenori turėjau atlikt aš. Prieš kuriant reikėjo išsemt pelenus, o juose - dar žarijų pilna. Nesulaukiu, kol jos išblės - namuose šalta. Tai sėmiau taip. Ir visu delnu paėmiau už to įkaitusio metalinio kibiro šono. Taip ir prilipo blink.gif Akys ant kaktos, ir čia man po akim pasipainiojo LOC. Vienintelė mintis buvo: blogiau jau nebus. Na, tądien skaudėjo ir užraudo. Bet puslių nebuvo. Tik veliau nupleiskanojo odos sluoksnis. Manau, jei būčiau nepatepus, būčiau turėjus baisių žaizdų. Palyginimui turėjau mažytį nudegimą ant piršto, kurį susiveikiau darbe. Gijo pusmetį iki kol visai nebesimatė.
Taigi, kaip sakiau, nemėgau ir nemėgstu šios firmos produkcijos (gal vien dėl ją platinančiųjų fanatizmo). Bet faktų neslepiu ir neignoruoju cool.gif
Atsakyti
turiu klausima - musu vonioje (ten, kur vonia stovi), plyteliu tarpeliuose, atsirado juodi taskeliai, itariu - pelesis, ar turi Amway kokia priemone, kad galima butu ji isnaikinti?
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 10 04, 16:03)
nenusitručys biggrin.gif kiek žinau, tai viskas gaminama iš naturalių produktų, tik kaip jis ten valgo???? ką, tepa ant duonos???

lotuliukas.gif iš naturalių produktų..
soda galima išvalyti sidabrą, aišku neskanu, bet gali valgyt sodą ir reklamuot kaip super duper priemonę.
Atsakyti
Man labai patinka Amway kvepaliukai Anticipate wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2011 10 05, 14:11)
lotuliukas.gif  iš naturalių produktų..
soda galima išvalyti sidabrą, aišku neskanu, bet gali valgyt sodą ir reklamuot kaip super duper priemonę.

pritariu. Tik nesupratau, ką tokio juokingo parašiau, kad net raitotės???
Atsakyti
Pati naudoju amway, labai esu patenkinta, pati platinu... na bet proto ribose biggrin.gif jau net į prezentacijas nebeinu dėl nusišnekėjimų, kas per daug tas nesveika. Kempinėlėm subraižiau ir keptuvę ir dujinės viryklę... o geriausias bajeris buvo... kai per pristatymą pasakoja, kad labai superinis dalykas kojų padus pašveisti pirma balinimo milteliais, o tada tuo šveistuku. Sako super, geriau už grožio salonus, kojytės ir baltos ir švelnios. Nu ką , argi nepabandysi žmogau lotuliukas.gif na tryniau proto ribose, ne per jėgą, bet naktį jau negalėjau miegot nuo padų deginimo... nes man juos supjaustė, lotuliukas.gif ot galvoju kvaila boba, ale kaip nepabandyt...

Viena taisyklė, naudokim pagal paskirtį biggrin.gif
Atsakyti
Aha, man irgi ta pati ciulbejo apie nuostabius koju padus ir pemzos ismetima lotuliukas.gif bet as nebandziau.
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2011 10 07, 11:19)
Pati naudoju amway, labai esu patenkinta, pati platinu... na bet proto ribose  biggrin.gif  jau net į prezentacijas nebeinu dėl nusišnekėjimų, kas per daug tas nesveika. Kempinėlėm subraižiau ir keptuvę ir dujinės viryklę... o geriausias bajeris buvo... kai per pristatymą pasakoja, kad labai superinis dalykas kojų padus pašveisti pirma balinimo milteliais, o tada tuo šveistuku. Sako super, geriau už grožio salonus, kojytės ir baltos ir švelnios. Nu ką , argi nepabandysi žmogau  lotuliukas.gif  na tryniau proto ribose, ne per jėgą, bet naktį jau negalėjau miegot nuo padų deginimo... nes man juos supjaustė,  lotuliukas.gif  ot galvoju kvaila boba, ale kaip nepabandyt...

Viena taisyklė, naudokim pagal paskirtį  biggrin.gif

blink.gif apie miltelius negirdėjau nieko, bet su kempinėle trinu pėdas tolka pėsnia thumbup.gif ir man super...gal ten dėl tų miltelių jms kažkas negarai pasidarė. Bet dar nei karto nėra man nei vienas šveistukas įbrėžęs ar įpjovęs g.gif keista, gal jūs susimaišėt ir paprastą šveistuką metalinį panaudojot.

Aš šiaip esu tik naudotoja šios produkcijos. Platinimu neužsiimu. Bet jei draugės paprašo, tai užsakau joms šį tą. Bet įtikinėt įkalbinėt, kad reikia tik šios firmos produktus naudot schmoll.gif aš tam nesutverta smile.gif pati labai skeptiškai žiūriu į šiuos produktus, bet kai kurie visgi dalykai mane nustebino ir juos naudoju, esu patenkinta. Pavyzdžiui, esu labai patenkinta savo plaukais, su kuriais anksčiau labai kankindavausi, nes šiaušdavosi ir veldavosi --- ačiū šampūnams ir kondicionieriams. Įdomumo dėlei išsiploviau galvą anksčiau naudotu mano mėgstamiausiu šampūnu, išvada --- plaukai atrodo visai kad neišsiplauna. Kažkokio švarumo pojūčio nėra. Ant rankų ir kojų šlaunų turėjau daug tokių spuogelių baltų. Pradėjau naudot dušo želę ir matau kad jau nebeturiu ką spaudyt (turėjau jau tokį baisų įprotį, jei jau esu trumpomis rankovėmis, tai negaliu aš tų spuogiukų nespaudyt doh.gif ).

išsipasakojau ax.gif
Atsakyti
Zipkute, aš irgi tokia pati platintoja, niekam neperšu, jei reikia paprašo ir užsakau, o šiaip aš naudotoja tik sau smile.gif dievaži kempinėlių nesumaišiau, nes kitokių ir neturėjau tik amwayskas biggrin.gif
Atsakyti