QUOTE(Ligita69 @ 2011 10 04, 23:10)
Aš tokį vaizdą mačiau prieš 3 metus
Tas žmogus iki šiol gyvas ir sveikas
Yra valgančių smėlį, ryjančių peilius, valgančių maistą, užaugintą netoli Černobylio ir gyvenančių (nežinia,kiek ilgai) ir t.t. ir pan. Bet tai dar nereiškia, kad tai sveika.
QUOTE(sweet @ 2011 10 04, 14:26)
Na man tas Loc tai kažkokia panacėja
Ir grindims plauti ir žaizdoms gydyti
Pati jį naudoju, bet kad jis kažkoks stebuklingas, tai tikrai negaliu pasakyti
Nesu amway fanatikė, o jau greičiau atvirkščiai - visad skeptiškai žiūrėjau į šiuos gaminius. Ir tebežiūriu. Bet faktas lieka faktu: Pas mane LOC buteliukas stovėjo ... 10 metų mažai naudojamas. Nutiko taip, kad vyras, kuris visad kurdavo katilinę, išvyko ilgesniam laikui, ir šį darbą nori nenori turėjau atlikt aš. Prieš kuriant reikėjo išsemt pelenus, o juose - dar žarijų pilna. Nesulaukiu, kol jos išblės - namuose šalta. Tai sėmiau taip. Ir visu delnu paėmiau už to įkaitusio metalinio kibiro šono. Taip ir prilipo
Akys ant kaktos, ir čia man po akim pasipainiojo LOC. Vienintelė mintis buvo: blogiau jau nebus. Na, tądien skaudėjo ir užraudo. Bet puslių nebuvo. Tik veliau nupleiskanojo odos sluoksnis. Manau, jei būčiau nepatepus, būčiau turėjus baisių žaizdų. Palyginimui turėjau mažytį nudegimą ant piršto, kurį susiveikiau darbe. Gijo pusmetį iki kol visai nebesimatė.
Taigi, kaip sakiau, nemėgau ir nemėgstu šios firmos produkcijos (gal vien dėl ją platinančiųjų fanatizmo). Bet faktų neslepiu ir neignoruoju