Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(augustautve @ 2011 10 03, 21:42)
cia jau ponia kokia tai nesamone susakete, netikiu kad LOC gali alergizuoti  doh.gif  schmoll.gif

Na kodėl negali ? Pvz. yra žmonių alergiškų kokosų aliejui, ar kokiam kitam komponentui. Negali viskas tikti absoliučiai visiems.
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2011 10 03, 22:42)
cia jau ponia kokia tai nesamone susakete, netikiu kad LOC gali alergizuoti  doh.gif  schmoll.gif

Netikekit. As tik pasakau, kad gali buti ir taip.
Atsakyti
Sveiki, Amway produkcija naudoju jau daug metu. Plaunant priskrebusius indus naudoju Amway sveistukus. Dar atsimenu is platintojo reklamos, kad jie tokie svelnus. Net per moteriskas pedkelnes brauke ir jos nesuplyso. Man prikepe bulves keptuveje. Isipyliau Amway nuriebalintojo, suputojo visa keptuve, kaip visada pasveiciau Tefal keptuve ir kai pakisau po tekanciu vandeniu netekau zado. Keptuve subraizyta. Platintojas i kalbas neina, dabar ir ragelio nekelia, aceit braukyk kiek nori taip atsitikti negali. Bet as turiu ir keptuve, ir sveistuka ir galiu irodyti, kad braizo keptuves pavirsiu, ko antksciau su kitais Amway sveistukais nebuvo. Kaip elgtis? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2011 10 04, 11:59)
Sveiki, Amway produkcija naudoju jau daug metu. Plaunant priskrebusius indus naudoju Amway sveistukus. Dar atsimenu is platintojo reklamos, kad jie tokie svelnus. Net per moteriskas pedkelnes brauke ir jos nesuplyso. Man prikepe bulves keptuveje. Isipyliau Amway nuriebalintojo, suputojo visa keptuve, kaip visada pasveiciau Tefal keptuve ir kai pakisau po tekanciu vandeniu netekau zado. Keptuve subraizyta. Platintojas i kalbas neina, dabar ir ragelio nekelia, aceit braukyk kiek nori taip atsitikti negali. Bet as turiu ir keptuve, ir sveistuka ir galiu irodyti, kad braizo keptuves pavirsiu, ko antksciau su kitais Amway sveistukais nebuvo. Kaip elgtis? Aciu.

Na tikrai nesmagu, labai nesmagu .. O gal per stipriai trynete? As nedristu plauti tefloniniu pavirsiu su siom kempinelem, o puodus liuksiskai atplauna reikalui esant smile.gif
Viena is iseiciu jei turite kontaktus is ko pirkote, kreiptis i Amway atstovybe Lenkijoje, gal pades kazkuo. taciau ar atlygins nuostolius uz keptuve abejoju, nes juk nebus kaip irodyt ka jus darete su kempinele ir ant kiek stipriai ja spaudete cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2011 10 04, 12:59)

atleiskit, bet pirmą kartą girdžiu, kad teflonines formas galima šveisti su metaliniais šveistukais schmoll.gif paskaitykit ant instrukcijos, kuri pridėta prie jūsų keptuvės g.gif abejoju ar ten parašyta, kad metaliniais daiktais braukyti per paviršių galima. Juk jūsų keptuvė padengta TEFLONU.

P.S. tas šveistukas puikiai atlieka pemzos darbą smile.gif man puikiai nušveičia pėdukes smile.gif
Atsakyti
Na man tas Loc tai kažkokia panacėja lotuliukas.gif Ir grindims plauti ir žaizdoms gydyti doh.gif Pati jį naudoju, bet kad jis kažkoks stebuklingas, tai tikrai negaliu pasakyti
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2011 10 04, 12:59)

Ir dar --- eksperimentas, paimkime šaukštą. Apsimaukite nailonines pėdkelnes. Ir atlikite tą patį su metaliniu šaukštu, bei su tuo pačiu nerūdijančio plieno šveistuku. Neabejoju, kad patrynę pėdkelnes abiem šiais daiktais, poveikis bus tas pats - pėdkelnės bus sveikutėlės. Dabar tą patį atlikite su savo teflonine keptuve. Trinsite metaliniu šaukštu keptuvę??? aš netrinčiau schmoll.gif taigi tas pats galioja ir šveistukui.
tikiuosi supratote, ką norėjau pasakyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sweet @ 2011 10 04, 14:26)
Na man tas Loc tai kažkokia panacėja  lotuliukas.gif Ir grindims plauti ir žaizdoms gydyti  doh.gif Pati jį naudoju, bet kad jis kažkoks stebuklingas, tai tikrai negaliu pasakyti

o man tai superinis dalykas 4u.gif

o čia pasiskaitykite apie šveistukus tuos plieninius mirksiukas.gif plieniniai šveistukai 1
plieniniai šveistukai 2
Atsakyti
QUOTE(sweet @ 2011 10 04, 14:26)
Na man tas Loc tai kažkokia panacėja  lotuliukas.gif Ir grindims plauti ir žaizdoms gydyti  doh.gif Pati jį naudoju, bet kad jis kažkoks stebuklingas, tai tikrai negaliu pasakyti

Tai yra valiklis, tai ir naudokim pagal paskirtį. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus. Ai, nenubiednesiu as nuo tos keptuves. Bus proga i miesta islekti naujos nusipirkti. Tiesiog labai pasitikejau zmogumi, kuris platina ir jo zodziais. Jis patikino, kad galima sveisti puodus, keptuves ir kad tikrai nesubraizys. Jokiu lankstinuku nedave. O dabar i krumus dejo biggrin.gif Beje, demonstruodamas priemone, kuri valo sidabra, monetas, jis ja valgo. Aceit va koks nekaltas dalykas, o kaip gerai neima apnasas. Dabar susimasciau, kad nenusitrucytu nabagas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 10 04, 13:53)
o čia pasiskaitykite apie šveistukus tuos plieninius  mirksiukas.gif plieniniai šveistukai 1
plieniniai šveistukai 2

Parasyta kad negalima teflonui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2011 10 04, 15:16)
Aciu uz atsakymus. Ai, nenubiednesiu as nuo tos keptuves. Bus proga i miesta islekti naujos nusipirkti. Tiesiog labai pasitikejau zmogumi, kuris platina ir jo zodziais. Jis patikino, kad galima sveisti puodus, keptuves ir kad tikrai nesubraizys. Jokiu lankstinuku nedave. O dabar i krumus dejo  biggrin.gif  Beje, demonstruodamas priemone, kuri valo sidabra, monetas, jis ja valgo. Aceit va koks nekaltas dalykas, o kaip gerai neima apnasas. Dabar susimasciau, kad nenusitrucytu nabagas  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

nenusitručys biggrin.gif kiek žinau, tai viskas gaminama iš naturalių produktų, tik kaip jis ten valgo???? ką, tepa ant duonos???
QUOTE(Beatuk @ 2011 10 04, 15:23)
Parasyta kad negalima teflonui  blush2.gif

taigi, kad negalima smile.gif juk šveistukas metalinis smile.gif kaip ir šaukštas smile.gif tai kas kad pėdkelnių neplėšo?.. reikia prašyti pire kiekvieno daikto instrukcijos smile.gif arba yra dar geresnis būdas sužinoti kur naudoti, kokia ir kaip veikia priemonė pirkta iš amway smile.gif tam yra pamokėlės smile.gif jose nemažai patarimų duoda smile.gif pasidomėkit, nueikit ir išgirsit smile.gif
Atsakyti
As prezentacijoje buvau ir mane itikino, kad jeigu pedkelniu nesupleso, tai puodu ir keptuviu nepazeis ir tinka visiems pavirsiams. Dar pasitikslinau ar tikrai galima, sake kad taip.
Jis ant pirsto uzitepa ir suvalgo per prezentacijas lotuliukas.gif parodo koks nekenksmingas produktas, o taip gerai valo. Tokia taktika (beje daznai labai gerai suveikianti).
Atsakyti