QUOTE(Tifa @ 2011 10 04, 12:59)
Sveiki, Amway produkcija naudoju jau daug metu. Plaunant priskrebusius indus naudoju Amway sveistukus. Dar atsimenu is platintojo reklamos, kad jie tokie svelnus. Net per moteriskas pedkelnes brauke ir jos nesuplyso. Man prikepe bulves keptuveje. Isipyliau Amway nuriebalintojo, suputojo visa keptuve, kaip visada pasveiciau Tefal keptuve ir kai pakisau po tekanciu vandeniu netekau zado. Keptuve subraizyta. Platintojas i kalbas neina, dabar ir ragelio nekelia, aceit braukyk kiek nori taip atsitikti negali. Bet as turiu ir keptuve, ir sveistuka ir galiu irodyti, kad braizo keptuves pavirsiu, ko antksciau su kitais Amway sveistukais nebuvo. Kaip elgtis? Aciu.
Ir dar --- eksperimentas, paimkime šaukštą. Apsimaukite nailonines pėdkelnes. Ir atlikite tą patį su metaliniu šaukštu, bei su tuo pačiu nerūdijančio plieno šveistuku. Neabejoju, kad patrynę pėdkelnes abiem šiais daiktais, poveikis bus tas pats - pėdkelnės bus sveikutėlės. Dabar tą patį atlikite su savo teflonine keptuve. Trinsite metaliniu šaukštu keptuvę??? aš netrinčiau
taigi tas pats galioja ir šveistukui.
tikiuosi supratote, ką norėjau pasakyti
Papildyta:
QUOTE(sweet @ 2011 10 04, 14:26)
Na man tas Loc tai kažkokia panacėja
Ir grindims plauti ir žaizdoms gydyti
Pati jį naudoju, bet kad jis kažkoks stebuklingas, tai tikrai negaliu pasakyti
o man tai superinis dalykas
o čia pasiskaitykite apie šveistukus tuos plieninius
plieniniai šveistukai 1
plieniniai šveistukai 2