Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(Raile @ 2011 10 01, 15:46)
blush2.gif neperziurejau visos temos, gal atsakyma pati rasciau, atsiprasau 4u.gif .. Noriu paklausti kokiomis proporcijomis atsiskiesti indu plovikli g.gif

1 ml skysčio DISH DROPS praskiesti 1 l vandens. Skiedinį supilti į praustuvą ir pripildyti jį vandens. Galima skiesti savo nuožiūra
Atsakyti
sveikos,
gal esate kas išbandę ir galite rekomenduoti maisto papildų suaugusiam zomgui, kuris skundžiasi nuovargiu, mieguistumu, sudirgimu, jautrumu.... ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2011 10 01, 14:46)
blush2.gif neperziurejau visos temos, gal atsakyma pati rasciau, atsiprasau 4u.gif .. Noriu paklausti kokiomis proporcijomis atsiskiesti indu plovikli g.gif

Indų ploviklis skiedžiamas 1:9, patogiausia naudoti specialų indelį skiedimui arba purkštuvą, todėl kad ten yra gradacijos.
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2011 10 01, 19:05)
sveikos,
gal esate kas išbandę ir galite rekomenduoti maisto papildų suaugusiam zomgui, kuris skundžiasi nuovargiu, mieguistumu, sudirgimu, jautrumu.... ?  4u.gif

double X, pradžiai gal Vit B, o geriausia Folio tyrimas ir parinks papildus.
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2011 10 01, 17:05)
sveikos,
gal esate kas išbandę ir galite rekomenduoti maisto papildų suaugusiam zomgui, kuris skundžiasi nuovargiu, mieguistumu, sudirgimu, jautrumu.... ?  4u.gif

gal tiesiog išsimiegoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2011 10 01, 19:05)
sveikos,

multivitaminai, q10, duoble x,dietiniai kokteilei- cia del energijos atstatymo.nuovargis ir mieguistumas gali but del gelezies trukumo organizme.
kalcis+magnis, bvitaminai, omega del jautrumo ir dirglumo.
Papildyta:
QUOTE(No comment @ 2011 10 02, 01:59)
gal tiesiog išsimiegoti?  g.gif

del isimiegjimo valerijono tabletes, tiems, kurie negali bvitamino naudoti
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 09 21, 15:17)
testuoja ir tiksliai pasako alergeną.man kažkodėl atrodo, kad jūsų dermatologe nepasigilinus taip pasakė, nes yra daug žmonių, kurie del alergijos perka būten šitus miltelius  , net su gydytojų rekomendacijom  smile.gif

Visgi issiaiskinau, nuo ko man ta kontaktine alergija buvo pasireiskusi - nuo LOC. As jo beveik visada skalbiant viena paspaudima dedavau. Pastebejau, kad plaunant grindis su LOC, mano rankos pasidare raudonos, pradejo persteti. Nebenaudoju ir viskas susitvarke.
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2011 10 03, 09:29)
Visgi issiaiskinau, nuo ko man ta kontaktine alergija buvo pasireiskusi - nuo LOC. As jo beveik visada skalbiant viena paspaudima dedavau. Pastebejau, kad plaunant grindis su LOC, mano rankos pasidare raudonos, pradejo persteti. Nebenaudoju ir viskas susitvarke.

alergizuojasi ranku oda nuo LOC doh.gif kuri pila ant zaizdu ir naudoja praguloms gydyti???nu tokio atvejo tikrai negirdejau.sunku net patiketi.gal sumaisyta su kuonors buvo?
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2011 10 03, 08:29)

Zinokite nemanau kad taip gali buti.. pati ji naudoju mirksiukas.gif
Pvz pastebejimas .. su Fairy ranku oda sauseja labai labai, taciau naudojant amway indu plovikli nesauseja visiskai! tikrai, beveik nereikia kremo rankoms. Kazkas klause del jo skiedimo, tai man pvz jis geriausiai kai supilu gryna i kriaukleje esanti dozatoriu ir is jo paspaudziu ant suslapintos kempineles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatuk: 03 spalio 2011 - 18:05
LOC konservantai nėra jau tokie nekalti, man nuo jo irgi labai rankos sausėja.
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 10 03, 17:20)
alergizuojasi ranku oda nuo LOC doh.gif kuri pila ant zaizdu ir naudoja praguloms gydyti???nu tokio atvejo tikrai negirdejau.sunku net patiketi.gal sumaisyta su kuonors buvo?

Tai dar pasakykit, kad LOC yra ekologiskas tongue.gif

QUOTE(Beatuk @ 2011 10 03, 19:04)
Zinokite nemanau kad taip gali buti.. pati ji naudoju  mirksiukas.gif
Pvz pastebejimas .. su Fairy ranku oda sauseja labai labai, taciau naudojant amway indu plovikli nesauseja visiskai! tikrai, beveik nereikia kremo rankoms. Kazkas klause del jo skiedimo, tai man pvz jis geriausiai kai supilu gryna i kriaukleje esanti dozatoriu ir is jo paspaudziu ant suslapintos kempineles.

As nieko nesakiau del indu ploviklio, as kalbu apie LOC wink.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2011 10 03, 09:29)

cia jau ponia kokia tai nesamone susakete, netikiu kad LOC gali alergizuoti doh.gif schmoll.gif
Atsakyti