O man alergija... Ir pasak dermatologes, nuo skalbimo priemoniu. Negaliu patiketi Jau daug metu naudoju tik Amway miltelius ir nieko panasaus nebudavo. Visalaik naudodavau vaikiskus, o paskutiniu metu universalius. Gal del to
QUOTE(SuperMeska @ 2011 09 20, 14:06)
O man alergija... Ir pasak dermatologes, nuo skalbimo priemoniu. Negaliu patiketi Jau daug metu naudoju tik Amway miltelius ir nieko panasaus nebudavo. Visalaik naudodavau vaikiskus, o paskutiniu metu universalius. Gal del to
testuoja ir tiksliai pasako alergeną.man kažkodėl atrodo, kad jūsų dermatologe nepasigilinus taip pasakė, nes yra daug žmonių, kurie del alergijos perka būten šitus miltelius , net su gydytojų rekomendacijom
Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2011 09 18, 14:19)
As geriau ta "Sluota". Nei nieko gero, nei nieko blogo nepajauciau Tiesiog sugeriau ir tiek Beje geriant mikrofiberi reikia gerti labai daug vandens, nes kitu atveju uzkietes viduriai
nebutinai vandeni, omega irgi tinka
Įsigijau SA8 universalius sk.miltelius,skalbia puikiai Žinau,yra spec.milteliai mirkymui,o ar galiu užmerkti tuose universaliuose? Dar skaičiau,kad į miltelius pila LOC universalų,ką jis priduoda skalbimui,ko milteliai neįveikia?
Papildyta:
Dar klausimas - turiu LOC voniai,ar jį reikia skiesti ?
Papildyta:
QUOTE(Edita K. @ 2011 09 23, 13:26)
Įsigijau SA8 universalius sk.miltelius,skalbia puikiai Žinau,yra spec.milteliai mirkymui,o ar galiu užmerkti tuose universaliuose? Dar skaičiau,kad į miltelius pila LOC universalų,ką jis priduoda skalbimui,ko milteliai neįveikia?
Papildyta:
Papildyta:
Mirkymo milteliai yra Tri-Zyme atrodo. Universaliuose minteliuose mirkyti, manau, galite, bet efektas nebus toks, kaip mirkymui skirtuose milteliuose.
Mano žiniomis skalbimo metu įpylus LOC universalaus vanduo tampa minkštesnis, dėl to geriau skalbia. Aš pati universalų LOC skalbimo metu naudoju tuomet, kai skalbiu labai nešvariu rūbus, tikrai man geriau išskalbia.
LOC voniai yra skiedžiamas. Neskiestą galima naudoti esant labai dideliems nešvarumams.
Jeigu klystu, pataisykit
LOC puikiai naikina riebalines dėmes iš rūbų. Ant sauso audinio užlašinti gryno LOC, paskirstyti ant dėmės o tada jau skalbti su milteliais. Į skalbimo mašiną LOC dedu visada. Jis minkština vandenį ir pagerina miltelių poveikį.
QUOTE(SuperMeska @ 2011 09 20, 14:06)
as vel del alergijos.zinokit, dar gali but toks atvejis, kad jus per steriliai gyvenat, per daznai skalbete, del to irgi gali atsirast alergija
Sveikos, ar zinote kaip galima naudoti Wax furniture polish? Jis skirtas medziui kiek zinau, bet ar grynam ar lakuotam ar is viso kaip ir kokiam? ka jis gali?
QUOTE(Beatuk @ 2011 09 25, 19:07)
Sveikos, ar zinote kaip galima naudoti Wax furniture polish? Jis skirtas medziui kiek zinau, bet ar grynam ar lakuotam ar is viso kaip ir kokiam? ka jis gali?
Baldų polirolis su vašku
Paskirtis: Kreminis aerozolis skirtas baldų poliravimui
Sudėtis: Vaško ir silikono mišinys su antistatinį poveikį turinčiomis dalelėmis. Nėra chloro angliavandenilio. Savybės ir privalumai: *Purškiamas kreminis aerozolis nelaša ir neišsipila. *Paviršiai netraukia dulkių. *Šviežias, malonus citrinų kvapas. *Nepalieka nuosėdų.Naudojimas: Apdirbto medžio, plastmasės, keramikos ir porceliano paviršiams. Gerai suplakti, laikant 20 cm atstumu, papurkšti. Minkštu, švariu skudurėliu lengvai ištrinti visą paviršių iki blizgesio.
QUOTE(gi2lux @ 2011 09 25, 19:17)
Baldų polirolis su vašku
Sudėtis: Vaško ir silikono mišinys su antistatinį poveikį turinčiomis dalelėmis. Nėra chloro angliavandenilio. Savybės ir privalumai: *Purškiamas kreminis aerozolis nelaša ir neišsipila. *Paviršiai netraukia dulkių. *Šviežias, malonus citrinų kvapas. *Nepalieka nuosėdų.Naudojimas: Apdirbto medžio, plastmasės, keramikos ir porceliano paviršiams. Gerai suplakti, laikant 20 cm atstumu, papurkšti. Minkštu, švariu skudurėliu lengvai ištrinti visą paviršių iki blizgesio.
Jo negalima naudoti lakuotiems baldams.
QUOTE(Ligita69 @ 2011 09 25, 20:59)
Jo negalima naudoti lakuotiems baldams.
Kodėl negalima, ka tada reiškia apdirbtam medžiui?
Aciu uz atsakyma, o rimtai kodel lakuotiems negalima? O kokiam medziui galima? Pagalvojau jei plastmasej galima, tai lakas irgi panasus, turetu buti galima
Do not use on French polished surfaces or untreated wood as the formula is water-based and could leave marks.
French polished-šelaku apdirbta mediena. Šelakas - lakas iš natūralių dervų. Sintetiniu laku apdirbta mediena nebijo nei polirolio, nei vandens.
Dar manau nereiktų poliruoti alyvuotų paviršių. bet tai tik mano spėjimas.
French polished-šelaku apdirbta mediena. Šelakas - lakas iš natūralių dervų. Sintetiniu laku apdirbta mediena nebijo nei polirolio, nei vandens.
Dar manau nereiktų poliruoti alyvuotų paviršių. bet tai tik mano spėjimas.