Na mamytes žinovės pagelbėkite man... nusipirkau tamsiai pilką virtuvės plautuvę ir kam kažkaip matosi kalkės (kuo tik nebandžiau ju nušveisti arba jau paranojinė būsena man ). gal sakau padėtu stebuklingas LOc (niekada jo neturėjau, o prisiskaičiau visko), gal pabandyti tą kur skirtas voniai? kuris iš LOc geriau šalina kalkių apnašas? ar universalus, ar būtent tas voniai skiras?
QUOTE(rimcikas @ 2011 08 24, 12:59)
Na mamytes žinovės pagelbėkite man... nusipirkau tamsiai pilką virtuvės plautuvę ir kam kažkaip matosi kalkės (kuo tik nebandžiau ju nušveisti arba jau paranojinė būsena man ). gal sakau padėtu stebuklingas LOc (niekada jo neturėjau, o prisiskaičiau visko), gal pabandyti tą kur skirtas voniai? kuris iš LOc geriau šalina kalkių apnašas? ar universalus, ar būtent tas voniai skiras?
As manau kad tas kur skirtas voniai
QUOTE(rimcikas @ 2011 08 24, 13:59)
sakyčiau labiau tiktų tualeto valiklis.
Dar karta laba diena
Tai ar niekas nepatars su kuo valyti tokia kaitlente ,nerudyjancio metalo?
QUOTE(uoga 3 @ 2011 08 24, 13:19)
Dar karta laba diena
O metalo pieneli nebandete? Pienelis tikrai nepadarys blogio, o metalo pasta tai gali buti per agresyvi
QUOTE(uoga 3 @ 2011 08 24, 14:19)
dar labai gerai valo svelnus LOC Pienelis
Medvilninėje suknelėje buvo raudonų intarpų, skalbiant baltosios vietos nusidažė ružavai, kuom nuimti dėmes? Bandžiau universaliu LOC'u nuiminėt, užpyliau ant dėmių ir į vandenį įpyliau, laikiau visą dieną, dėmės pašviesėjo, bet nedingo
QUOTE(Sense @ 2011 08 24, 20:21)
Medvilninėje suknelėje buvo raudonų intarpų, skalbiant baltosios vietos nusidažė ružavai, kuom nuimti dėmes? Bandžiau universaliu LOC'u nuiminėt, užpyliau ant dėmių ir į vandenį įpyliau, laikiau visą dieną, dėmės pašviesėjo, bet nedingo
pre -wash turėtų panaikinti, papurškus palaikyti ant dėmės kokias 10 min ir išskalbti.
QUOTE(rimcikas @ 2011 08 24, 13:59)
Na mamytes žinovės pagelbėkite man... nusipirkau tamsiai pilką virtuvės plautuvę ir kam kažkaip matosi kalkės
Bandykit rūgštimi - citrina, jei nepadės - actas. Kempinėlę ar skudurėlį sudrėkinti ir palaikyti. Turi neišdžiūti kurį laiką, priklausomai nuo kalkių kiekio.
Patarkite, prašau
Gal yra kokia priemone, kuri isvalytų sakų dėmes
Ir dar.. Žinau, kad dantų pasta labai taupiai naudojasi . Niekaip nepavyksta įpratinti šeimyną teisingus kiekius pastos valantis išsispausti . Esu girdejusi, kad tūbeles užtenka keliems menesiams .. Tai sakykite, mano 4 asmenų šeimynai kuriam maždaug laikui galetų galėtų jos užtekti
Ačiū
Ir dar.. Žinau, kad dantų pasta labai taupiai naudojasi . Niekaip nepavyksta įpratinti šeimyną teisingus kiekius pastos valantis išsispausti . Esu girdejusi, kad tūbeles užtenka keliems menesiams .. Tai sakykite, mano 4 asmenų šeimynai kuriam maždaug laikui galetų galėtų jos užtekti
Ačiū
QUOTE(Raile @ 2011 08 29, 07:37)
Patarkite, prašau
Ačiū
Ačiū
Sakų dėmes spiritas išima, tik reikia kantrybės. Mums dantų pastos dviems naudojant pusmečiui ir daugiau užtenka. Vaikams skonis nepatinka, tai valosi su kita.
QUOTE(Spurgita @ 2011 08 29, 08:48)
Mums dantų pastos dviems naudojant pusmečiui ir daugiau užtenka. Vaikams skonis nepatinka, tai valosi su kita.
Mes taip pat dviese didelę pakuotę dantų pastos sunaudojam per pusmetį.