bent man indų plovikilis ir skalbimo milteliai Indų ploviklio užtenka bevek metams
Sveiki, noriu pasiklausti jusu apie ta stebuklingaji LOCa. Aprasyme parasyta, kad valo sidabra, reikia uzmerkti 12 val ir vsio ir ka jus galvojat, idejau laikiau kiek parasyta rezultatas nulinis, sidabras kaip buvo pajuodaves taip ir liko, tada palaikiau dar tiek pat ir irgi nieko, keista sakau gal ka ne taip darau.
ir dar...valiau cia seniau grybus, rankos aisku baisios, na galvoju pavalysiu Locu, ir irgi neiko, net pamirkiau skiestu su vandenuku ir nieko...nieko nesuprantu, kur jo stebulingos galios
ir dar...valiau cia seniau grybus, rankos aisku baisios, na galvoju pavalysiu Locu, ir irgi neiko, net pamirkiau skiestu su vandenuku ir nieko...nieko nesuprantu, kur jo stebulingos galios
QUOTE(liulia7 @ 2010 11 04, 12:29)
Sveiki, noriu pasiklausti jusu apie ta stebuklingaji LOCa. Aprasyme parasyta, kad valo sidabra, reikia uzmerkti 12 val ir vsio ir ka jus galvojat, idejau laikiau kiek parasyta rezultatas nulinis, sidabras kaip buvo pajuodaves taip ir liko, tada palaikiau dar tiek pat ir irgi nieko, keista sakau gal ka ne taip darau.
jei labai pajuodes sidabras, stipriau paplaukit po mirkymo, patrinkit i spec skuduriuka,
aisku tas LOC nestebuklingas tiesiog efektyvus daugelio gyvenimo atveju ir draugiskas aplinkai, pavirsiams ir mums
QUOTE(sraigiuss @ 2010 11 04, 08:43)
bent man indų plovikilis ir skalbimo milteliai Indų ploviklio užtenka bevek metams
man taip pat patinka skalbimo milteliai,bet as labiau linkstu prie skystu
indu plovikli isigyjau ir pradejaunaudoti nuo vasario 1d, o indu piramide plaunu kas dien,tai vat, siandien jau lapkritis ir dar nepirkau naujo butelio
ziauriai patinka man oven cleaner ir dantu sepeteliai su pasta
dar kaip namu valytoja, esu patenkinta stipriai WC, vonios valikliu ir duso valikliu,jei kas pasako kad neveikia, galiu stoti ir priestarauti
mano mama naudoja kremus is artistry, ji mano baisulinga skeptike ir rauksliu aplinka kis fanatike tai naudojo paakiu krema pries rauksles,nepatiko,tada pasiuliau Wrinkle relax ta teptuka,liko suzaveta ir visiems dabar giria neseniai pasiuliau isbandyti ta vitamino C rinkinuka,kur susimaiso du produktai ir gaunasi vienas-pipeteje,tai situo irgi liko patenkinta
neseniai pradejo gerti doubleX vitaminus,nes dirba sunku darba,tai ir sitais patenkinta ir pamirso jau kiek sumokejo
Papildyta:
QUOTE(liulia7 @ 2010 11 04, 12:29)
na nezinau,bet as kiek girdejau, sidabra as valiau su metal cleaner arba soft cleaner pieneliu, rezultatas is kart matosi
o del Loc,tai irgi kiek girdejau,kad pries dirbant koki darba, taisant masina, einant pikuoti pomidorus ar grybus darineti,reikia pirmiausia rankas su LOC grynu nusiplauti,ar issitepti ir tada eiti i darbus, o gryzus vel su LOC nusiplauti,nes LOC juk uzdeda apsaugine plevele,kuri apsaugo
[o del Loc,tai irgi kiek girdejau,kad pries dirbant koki darba, taisant masina, einant pikuoti pomidorus ar grybus darineti,reikia pirmiausia rankas su LOC grynu nusiplauti,ar issitepti ir tada eiti i darbus, o gryzus vel su LOC nusiplauti,nes LOC juk uzdeda apsaugine plevele,kuri apsaugo
[/quote]
aaaa pries tai naudoti reikia....buciau zinojusi buciau taip ir padarius, kita karta bandysiu taip aciu
[/quote]
aaaa pries tai naudoti reikia....buciau zinojusi buciau taip ir padarius, kita karta bandysiu taip aciu
QUOTE(sraigiuss @ 2010 11 04, 08:43)
Indų ploviklio užtenka bevek metams
oho tai gal seima maza pas jus man tai 7 men ...
o su skalbimo milteliais tai darau teip kaip raset -i maza ta backute nedideli kieki .bet karstu vandeniu neskiedziu ,niekas nesake as turiu vaikiskus .konsultante rekomendavo ,atceit geriau jie plauna plemus ....
QUOTE(beskaiste @ 2010 11 04, 22:34)
oho tai gal seima maza pas jus man tai 7 men ...
o su skalbimo milteliais tai darau teip kaip raset -i maza ta backute nedideli kieki .bet karstu vandeniu neskiedziu ,niekas nesake as turiu vaikiskus .konsultante rekomendavo ,atceit geriau jie plauna plemus ....
ne tokia ir maža mes keturi, šuo, triušis
Labas,
ar galima nėsčiom Česnaką
ar galima nėsčiom Česnaką
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 07, 21:10)
sakykit, ar gelezies tabletes tinka vaikams nuo 4 metu? Aciu
galima tik reiketu issiskaiciuoti reikiama doze
QUOTE(birgiolita @ 2010 11 08, 13:42)
galima tik reiketu issiskaiciuoti reikiama doze
aciu
o kaip ja isskaiciuoti?