Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 08 13, 16:42)
svelniausiai veikia LOC soft, bet kai kuriom nepatinka, nes per svelnus.
racionaliausias pasirinimas ZOOM, nes ji galima ivairiai prasiskiesti, tinka ivairiem pavirsiams.

Nu va, o as galvojau gal ZOOM per stiprus butu...o ir raso kad netinkamas poliruotiems ar lakuotiems pavirsiams ( cia del virtuviniu spinteliu ), bet gal atskiedus viskas butu ir gerai g.gif uztat ir rinkausi tarp LOC virtuvej ir svelnaus pienelio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fioneta @ 2011 08 14, 11:51)
Nu va, o as galvojau gal ZOOM per stiprus butu...o ir raso kad netinkamas poliruotiems ar lakuotiems  pavirsiams ( cia del virtuviniu spinteliu ), bet gal atskiedus viskas butu ir gerai   g.gif  uztat ir rinkausi tarp LOC virtuvej ir svelnaus pienelio   blush2.gif

as valau poliruota stala su ZOOM net nepraskiestu.pas mane nieko baisaus neatsitiko, bet geriau nerizikuot.
LOC unv. tiktu taip pat.juo dar ir skalbti galima, gerai naikina kvapus, bet neatnaujina spalvos ypac jei spinteles baltos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAIMONDA JRJ: 15 rugpjūčio 2011 - 13:47
QUOTE(Fioneta @ 2011 08 12, 16:10)
Sveikos   4u.gif
Gal galetumet patarti man   4u.gif
Kuri priemone labiausiai tiktu plytelem, stalvirsiui pavalyt virtuveje, kad ir kokias spinteles ar saldytuva pavalyt nuo mazu riebaluotu pirstuku..  Manau jei spinteles valyt, tai ZOOM gali but per stiprus   g.gif 
Dabar neapsisprendziu,  kuris butu geresnis tiek nesvarumams, tiek riebiems pavirsiams nuvalyt ar LOC VIRTUVEI ar LOC svelnus valymo pienelis?  O gal visagalis LOC universalus  piuikiai viska nuvalytu   g.gif

Aciu   4u.gif

Aš rinkčiausi LOC virtuvinį. Riebaluotiems paviršiams man jis labiausiai patinka mirksiukas.gif Praskiedžiu 1/3 į purkštuvą ir tikrai gerai valo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dirty_kiss: 16 rugpjūčio 2011 - 11:03
Sveikos, merginos

prasau patarimo - savo apatini balta trikotaza sugadinau uzmerkus ir kartu imetus pedkelnes doh.gif apatiniai nuejo rudom demem, o nauji beveik verysad.gif SA8 baliklis nepadeda... I auksta temperatura kist apatiniu juk negaliu.. sad.gif GAl turit kokiu patarimu 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2011 08 16, 11:03)
Aš rinkčiausi LOC virtuvinį. Riebaluotiems paviršiams man jis labiausiai patinka  mirksiukas.gif  Praskiedžiu 1/3 į purkštuvą ir tikrai gerai valo  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Rokile @ 2011 08 18, 15:55)
Sveikos, merginos

prasau patarimo - savo apatini balta trikotaza sugadinau uzmerkus ir kartu imetus pedkelnes doh.gif  apatiniai nuejo rudom demem, o nauji beveik verysad.gif  SA8 baliklis nepadeda... I auksta temperatura kist apatiniu juk negaliu.. sad.gif GAl turit kokiu patarimu 4u.gif ?

as i SA8 balikli dėčiau , kad ir į karštesnį , kadangi belieka ,neišbandžius mest ,čia tik mano asmeninė nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2011 08 18, 16:55)
prasau patarimo - savo apatini balta trikotaza sugadinau uzmerkus ir kartu imetus pedkelnes doh.gif  apatiniai nuejo rudom demem, o nauji beveik verysad.gif  SA8 baliklis nepadeda... I auksta temperatura kist apatiniu juk negaliu.. sad.gif GAl turit kokiu patarimu 4u.gif ?

Kiek žinau, tai jeigu rūbai vieni kitus nudažė skalbimo metu, t.y. esant kažkokiai temperatūrai. visiškai panaikinti uždažytų dėmių nepavyks, jas galima tik pašviesinti...

Kaip sako jurgice, daiktas vis tiek sugadintas, tai galima paeksperimentuoti. Aš taip pat merkčiau į karštą baliklio tirpalą, kaip bus taip. Juk kas nepabando, tas šampano negeria smile.gif

Kažkada pati įsisenėjusias dėmes išiminėjau taip pat eksperimentuodama, tai maišiau baliklį su universaliu LOC ir ta koše tepiau dėmes, o paskui labai karštu vandeniu užpylinėjau. Situacija buvo irgi - arba išbandyti kaip veikia ir išmest arba neišbandyti priemonių ir išmest. Dėmės sumažėjo, tai bent namuose su tais rūbais pavaikščiojau mirksiukas.gif
Atsakyti
Galima pameginti Tryzime.
Atsakyti
QUOTE(mozaika** @ 2011 08 20, 15:17)
Galima pameginti Tryzime.

Nemanau, kad šitoje situacijoje Tri-zym'as suveiks. Bet pabandyti galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz patarimus 4u.gif 4u.gif Radau dar viena priemone, manau, si suveiks, todel eksperimentuot su karstu SA8 nenoriu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes ,žinoves,ka galetumete patarti,su kuo valyti kaitlente nerudinancio plieno,baigiu nupušti bešveisdama...Turejau valomaji akmeni,tas tai buvo super.Noreciau ka nors kita isbandyti.
Atsakyti
sveikutės, turiu klausimėlį kokie skalbimo milteliai geresni - spalvotiems ar universalūs ax.gif (na mano skalbinių visiškai baltų tai tik pašluostės virtuvinės, kelios maikutės... daugiau viskas daugmaž spalvota, bent jau paveiksliukus tai tikrai turi. Naudosiu visai šeimai (vaikiškus irgi perku kūdikiui), bet visi šeimoje pas mus tokie terliai doh.gif doh.gif taip kad dėmių ir kleckų netrūksta ax.gif . Taigi kas geriau skalbia). Beje dar domina TRI - ZYME mirkymo ir skalbimo poveikio stiprinimo priemonė, ar apsimoka ją įsigyti g.gif
labai dėkui už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2011 08 22, 15:16)
sveikutės, turiu klausimėlį kokie skalbimo milteliai geresni - spalvotiems ar universalūs ax.gif  (na mano skalbinių visiškai baltų tai tik pašluostės virtuvinės, kelios maikutės... daugiau viskas daugmaž spalvota, bent jau paveiksliukus tai tikrai turi. Naudosiu visai šeimai (vaikiškus irgi perku kūdikiui), bet visi šeimoje pas mus tokie terliai doh.gif  doh.gif  taip kad dėmių ir kleckų netrūksta ax.gif . Taigi kas geriau skalbia). Beje dar domina TRI - ZYME mirkymo ir skalbimo poveikio stiprinimo priemonė, ar apsimoka ją įsigyti g.gif
labai dėkui už atsakymus 4u.gif

TAI ir pirkit spavotiem.kokios cia dar abejones gali but?TRI -ZYME geriau tinka tiem skalbiniam, kurie yra prie kuno, patalynei, ranksluosciams ir t.t , taciau jis visiskai neveikia tarkim uogu, sokolado ar arbatos demiu.
Atsakyti