Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(rutuliukė @ 2011 07 07, 09:43)
Sveiki  4u.gif gal žinovai galės padėti  ax.gif nusipirkau indų ploviklį litrinį, bet tame aprašime kur davė neparašyta kažkaip kokių santykių reikia skiesti, na parašyta 1 ml ant 1 litro vandens, bet kažkaip aš neplaunu kriauklėje tu indu, plaunu su kempine paspaudus iš buteliuko. Galvoju kiek maždaug reikia įpilti ploviklio tarkim į 500 ml indą  g.gif  ax.gif

ar turit Amway indelį skiedimui? tame buteliuke yra gradacija 1:8, turi pakakt.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 07 liepos 2011 - 09:24
QUOTE(rutuliukė @ 2011 07 07, 09:43)
Sveiki  4u.gif gal žinovai galės padėti  ax.gif nusipirkau indų ploviklį litrinį, bet tame aprašime kur davė neparašyta kažkaip kokių santykių reikia skiesti, na parašyta 1 ml ant 1 litro vandens, bet kažkaip aš neplaunu kriauklėje tu indu, plaunu su kempine paspaudus iš buteliuko. Galvoju kiek maždaug reikia įpilti ploviklio tarkim į 500 ml indą  g.gif  ax.gif

As i purskiama indeli (amway) pilu 2 kamstelius i 500 ml. vandens. man pilnai pakanka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 07 07, 09:22)
ar turit Amway indelį skiedimui? tame buteliuke yra gradacija 1:8, turi pakakt.

http://www.polish-du...tle-228x228.jpg

Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2011 07 07, 10:38)
As i purskiama indeli (amway) pilu 2 kamstelius i 500 ml. vandens. man pilnai pakanka  4u.gif

ačiū 4u.gif bandysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2011 05 24, 12:26)
Su kuo patartumėte valyti vonioje plytelių tarpuose atsirandantį pelėsį? ax.gif

Kaip jau kažkas siūlė - WC valiklis arba galima manau su vonios valikliu, LOC voniai (rausvos spalvos)
Atsakyti
Sveikos mergaites, noriu paklausti, gal ka ne taip darau. Naudoju tuoleto valikli jau gal puse metu kasdien. pastebejau, kad sulyg vandens krasteliu atsirado ruda juostele, kurios anksciau niekada nebudavo kai valydavau kitais valikliais. Labai myliu svara, todel net pradejau galvoti,kad amwejinis tuoleto valiklis nevalo taip gerai kaip tie is parduotuviu... Padekit, man jis patinka, bet glumina...
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2011 07 07, 19:09)
Kaip jau kažkas siūlė - WC valiklis arba galima manau su vonios valikliu, LOC voniai (rausvos spalvos)

Naujas vonios valiklis gelsvos spalvos, tokios pat kaip ir dušo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 07 08, 00:01)
Naujas vonios valiklis gelsvos spalvos, tokios pat kaip ir dušo  4u.gif

Ačiū už patikslinimą 4u.gif Pas mane senasis rusvas į pabaigą blush2.gif Todėl ir nežinojau...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu paklausti dėl kilimų valiklio. Ar visą litrą ir skiesti vienam kilimui išvalyt? Kaip tas putas padaryt? Supilti ir suplakti kažkur? Su kuo įtrinti į patį kilimą? Ar teisingai supratau, kad laikyti putas reikia 6 val? unsure.gif unsure.gif Būčiau labai dėkinga už išsamų paaiškinimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumėnė: 12 liepos 2011 - 12:33
QUOTE(Laumėnė @ 2011 07 12, 13:32)
Sveikos  4u.gif  Noriu paklausti dėl kilimų valiklio. Ar visą litrą ir skiesti vienam kilimui išvalyt? Kaip tas putas padaryt? Supilti ir suplakti kažkur? Su kuo įtrinti į patį kilimą? Ar teisingai supratau, kad laikyti putas reikia 6 val?  unsure.gif unsure.gif  Būčiau labai dėkinga už išsamų paaiškinimą  4u.gif

Kilimų valiklis

Kilimai ir baldų gobelenai labai svarbūs - nuo jų švarumo priklauso ir visas jūsų bute vaizdas. Naudodami specialų Amway šampūną, ilgai išlaikysite grožį ir spalvų ryškumą, nes jis veiksmingas: vilnoniams, pusvilnoniams, sintetiniams kilimams ir apmušalams. Koncentruotas valiklis, praskiestas vandeniu, puikiai valo purvą ir dėmes. Mūsų patogumui valyti, specialiai suprojektuotas šepetys palengvina darbą ir sutaupo laiką. Iš 1 litro šio koncentruoto valiklio gausite net 11 litrų plaunančiojo šampūno, kurio užteks apytiksliai 300 m2.

Naudojimas: Skiesti santykiu 1:10 su vandeniu. Prieš valydami visą daiktą, įsitikinkite nematomoje vietoje ar neblunka spalvos. Valykite tik putomis. Putas ant paviršiaus užtepkite sukdami ratais, laipsniškai. Galite valyti kilimus ir gobeleną su kempine arba šepečiu, Įpylę tirpalą į dozatorių jį suplakite, kad susidarytų putos. Putos išdžiūsta po 6 vai., palikdamos dulkes, lengvai išsiurbiamas dulkių siurbliu. Išvalytas, išdžiūvusias vietas išsiurbkite. Šampūnas yra specializuota valymo priemonė, tinkama valyti daugumai audinių iš natūralių ir sintetinių pluoštų. Šampūnas tinka ne tik namuose, bet ir automobilio apmušalams valyti.
Atsakyti
Turiu aš tą Amway šampūną, nepasakyčiau, kad super duper geras. Kilimą tikrai truputėlį atnaujiną, bet apsoliučiai jokių dėmių nuo gobeleno neišvalo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet @ 2011 07 12, 14:24)
Turiu aš tą Amway šampūną, nepasakyčiau, kad super duper geras. Kilimą tikrai truputėlį atnaujiną, bet apsoliučiai jokių dėmių nuo gobeleno neišvalo  schmoll.gif

gal per mazai istepta putom laikai?arba per silpnas putas pasiruosi g.gif
Atsakyti
Ar skiriasi baliklis naujoje pakuotėje nuo senojo?
Atsakyti