Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(antanina22 @ 2011 05 25, 11:17)
gal galit kas pasakyti kaip gerti nutrilite vitaminus nagam plaukam ir odai unsure.gif nusipirkau pries metus ir tik db sugalvojau pradet gert, bet uzmirsau po kiek tableciu per diena gerti. dabar geriu po 1 tablete 2kartus dienoj, bet mane isbere, na spuogeliais veidas nuejo ir plaukai lygtai greiciau riebaluojasi. gal man netinka vitaminai ar per didelem dozem geriu unsure.gif labai laukiu ats 4u.gif

buna, kad pradejus vartot papildus,savijauta netgi labai pablogeja, tai priklauso nuo individualios
organizmo bukles.jei zinot, kad jums tiksliai tinka butent sitas papildas ar vitaminas,nenutraukit is viso, tik isretinkit ir sumazinkit dozes.
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 05 25, 14:27)
buna, kad pradejus vartot papildus,savijauta netgi labai pablogeja, tai priklauso nuo individualios
organizmo bukles.jei zinot, kad jums tiksliai tinka butent sitas papildas ar vitaminas,nenutraukit is viso, tik isretinkit ir sumazinkit dozes.

o is kur galima zinot ar tinka? plaukai sakojasi, nagai skilineja, todel ir pradejau vartoti siuos vitaminus, bet nezinau ar jie man tinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 05 27, 18:15)
o is kur galima zinot ar tinka? plaukai sakojasi, nagai skilineja, todel ir pradejau vartoti siuos vitaminus, bet nezinau ar jie man tinka unsure.gif

Ar tinka Jums vitaminai gali parodyti Folio testas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manduca: 27 gegužės 2011 - 17:38

Tai gali vykti dėl daugelio priežasčių, gal šie vitaminai visai nebereikalingi gerti Jūsų organizmui, pritariu geriausiai parodytų Folio tyrimas, bent žinotumėte kurioje srityje yra problemų.
Atsakyti

taip prasitestuot butu labai gerai.testas parodytu tiksliai ko ir kiek reikia vartot,
ypac jei vartojat pirma karta 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, ar kas nors bandė jav produkciją? Iki šiol turėjau lenkišką, kai kas pasiteisino, kai kas ne, bet noriu išbandyti būtent jav rinkai skirtą produkciją. Nejaugi niekas iš ten neužsakinėja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 06 01, 13:16)
Laba diena, ar kas nors bandė jav produkciją? Iki šiol turėjau lenkišką, kai kas pasiteisino, kai kas ne, bet noriu išbandyti būtent jav rinkai skirtą produkciją. Nejaugi niekas iš ten neužsakinėja? g.gif

kai ką bandėm, bet pagrindai tai, ko nėra čia. Kokius skalbimo miltelius siųstis brangu, nes sunku, bet pvz vitaminai būna didelėm pakuotėm, arba vaikiški, kokių nėra Europoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 01 birželio 2011 - 12:41
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 06 01, 11:40)
kai ką bandėm, bet pagrindai tai, ko nėra čia. Kokius skalbimo miltelius siųstis brangu, nes sunku, bet pvz vitaminai būna didelėm pakuotėm, arba vaikiški, kokių nėra Europoj.

O I Uk ne JAV produkcija buna? ( suprantu, kad JAV pasirinkimas gal didesnis) bet is to , kas Uk matau, beveik ant visu pakuociu uzrasyta "made in USA."
Beje, juokingai atrodo nauji purkstuvai Uk, su uzrasais rusu ar ukrainieciu kalbom hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(No comment @ 2011 06 01, 13:44)
O I Uk ne JAV produkcija buna? ( suprantu, kad JAV pasirinkimas gal didesnis) bet is to , kas Uk matau, beveik ant visu pakuociu uzrasyta "made in USA."
Beje, juokingai atrodo nauji purkstuvai Uk, su uzrasais rusu ar ukrainieciu kalbom hihihi.gif

visur ta pati produkcija, t.y. visoje Europoje ir UK, ir PL ir LT. Tik JAV kiek kitoks asortimentas. Iš JAV perku sau vitamino B, nes ten yra 300 vnt, pakuotė pvz., buvo fainos formavimo putos garbanotiem plaukams ir pan. ar omega vaikams guminukų pavidalu. Tiesiog ko yra Europoj ir JAV to neperku, tik tai, kas ten yra, o čia ne. Ir šiaip tik dėl savęs, ne pardavimui.
Atsakyti
As Airijoj uzsisakineju. Truputi skiriasi nei Lietuvoj, nes ir Lietuvoj turiu savo account'a, tai ir uzsisakymo sistema kitokia.
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2011 06 01, 13:16)

uzsisakinejam, bet ten reikia ilgai laukt
Atsakyti
Mergaitės,gavau dovanų Amway LOC.Kur jis naudojamas ir kokiu santykiu? ačiū
Atsakyti