Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(joanaxxxx @ 2011 05 23, 16:48)
Jus man papasakokit kur cia taip yra kad uz suteikta info reikia moketi?  biggrin.gif Mano sesuo lietuvoj platina amway, net reiks paklaust. O ir pati esu dalyvavusi pristatymuose, kazkaip neteko girdet kad reiketu uz kazka moketi. Cia gal jau pati dar ir is info suteikimo pasipelnyti norit. Kaip kas moka taip tas sukasi.

doh.gif jūs tos personos mažiau klausykit.

O vartojimas toks:
Tai yra skaidulos arba kitaip vadinamas tirpus multifazeris. Vartoju pagal poreikį.

Produkto savybės:
* Sudėtyje yra trijų rūšių ląstelienos.
* Skatina kūno svorio mažinimo procesus, mažina riebalinių medžiagų įsisavinimą.
* Gerina virškinamojo trakto veikimą.
* Patogus būdas papildyti kasdienę ląstelienos normą.
* Švelnus skrandžiui
* Lengvi, bekvapiai milteliai gerai tirpsta gėrimuose, kurių sudėtyje nėra angliavandenių; gali būti dedmas į patiekalus nekeičia jų skonio.
* Patogus naudoti maisto ruošimo metu
* Sudėtyje nėra dažiklių, kvapų ir konservantų.

Asmenys, kuriems skirtas preparatas

Kurių racione trūksta angliavandenių
Kurių racione nėra maisto su javų grūdais
Valgantys nepakankamai šviežių vaisių ir daržovių.

Maistinė informacija

* Preparatą gali vartoti sergantys cukralige ( gali būti įtraukiamas į normalų maitinimosi planą)
* Gali vartoti vegetarai
* Sudėtyje nėra laktozės

Vartojimas

Viemo maišelio turinį reikia ištirpinti 270-375 ml vandens arba sulčių. Vieno maišelio turinė suberti į maistą; valgant užgerti visa stikline skysčio (250 ml). Rekomenduojama norma suaugusiems ir vaikams iki 12 metų yra vienas- du maišeliai per dieną, palaipsniui didinant ląstelienos dozę. Vartoti su maistu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 23 gegužės 2011 - 16:11
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 05 23, 17:05)
doh.gif jūs tos personos mažiau klausykit.

klausykit dzin budizmo ir paskui skuskites, kad viduriai uzkietejo, kad isbere ir t.t
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 05 23, 18:43)
klausykit dzin budizmo ir paskui skuskites, kad viduriai uzkietejo, kad isbere ir t.t

manau skaitytojai patys atsirinks ko klausyt.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 05 23, 19:04)
manau skaitytojai patys atsirinks ko klausyt.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 05 23, 17:05)
O vartojimas toks:

čia pdf faile tas pats: http://www.amway.com...x?itemNo=102736

QUOTE(Manduca @ 2011 05 20, 10:48)
Gal kas esate girdeje atsiliepimus apie e-spring vandens filtrus? Ar verti jie tokiu pinigu? As beveik pasiryzusi ji isigyti. Aciu jei kas atsakys.

ar dar reikia info apie e-spring filtrą?
Atsakyti
Gal dar kam prireiks įdedu skaidres apie eSpring filtrus
eSpring filtrai
Atsakyti
Su kuo patartumėte valyti vonioje plytelių tarpuose atsirandantį pelėsį? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2011 05 24, 11:26)

Aga, geras klausimas.. g.gif gal kokiu zoom ar tualetui skirtu .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2011 05 24, 12:26)

Turėtų panaikinti tualeto valiklis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrime71: 24 gegužės 2011 - 13:02
gal galit kas pasakyti kaip gerti nutrilite vitaminus nagam plaukam ir odai unsure.gif nusipirkau pries metus ir tik db sugalvojau pradet gert, bet uzmirsau po kiek tableciu per diena gerti. dabar geriu po 1 tablete 2kartus dienoj, bet mane isbere, na spuogeliais veidas nuejo ir plaukai lygtai greiciau riebaluojasi. gal man netinka vitaminai ar per didelem dozem geriu unsure.gif labai laukiu ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 05 25, 11:17)
gal galit kas pasakyti kaip gerti nutrilite vitaminus nagam plaukam ir odai unsure.gif nusipirkau pries metus ir tik db sugalvojau pradet gert, bet uzmirsau po kiek tableciu per diena gerti. dabar geriu po 1 tablete 2kartus dienoj, bet mane isbere, na spuogeliais veidas nuejo ir plaukai lygtai greiciau riebaluojasi. gal man netinka vitaminai ar per didelem dozem geriu unsure.gif labai laukiu ats 4u.gif

Pati gėriau ir Folistai rekomenduoja gerti 1 tabletę vieną kartą dienoje.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 05 23, 22:05)
ar dar reikia info apie e-spring filtrą?

zinoma reiktu, tik labiau domintu ne reklamine info, bet is naudotojų patirties smile.gif

QUOTE(Giedrime71 @ 2011 05 23, 22:13)
Gal dar kam prireiks įdedu skaidres apie eSpring filtrus
eSpring filtrai

Idomu tikrai 4u.gif
Atsakyti