Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(Ligita69 @ 2011 05 21, 18:19)
Na kaip tai nesusišnekam mes čia lotuliukas.gif Šiaip tai e-spring filtru prekiauja  Amway kompanija, todėl jį taip galima įsigyti ne per platintojus o tiesiogiai smile.gif
Papildyta:

turejau omeni isskyrus filtrus 4u.gif Zinau, kad jie taip pat is amway biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2011 05 21, 17:37)
Beje negaliu atsidziaugti balikliu, isima bet kokias demes  thumbup.gif  Kai pabaigsiu pirksiu vel  thumbup.gif

Apie koki balikli kalbate? Apie balinimo miltelius SA8 SALUTION audinių balinimo priemonė?
Atsakyti
QUOTE(Manduca @ 2011 05 20, 09:48)
Gal kas esate girdeje atsiliepimus apie e-spring vandens filtrus? Ar verti jie tokiu pinigu? As beveik pasiryzusi ji isigyti. Aciu jei kas atsakys.

Na as girdejau kad jie geri, bet pati neturiu dar kol kas smile.gif

Klausiu dar karta .. nutrilite kokteiliai, ka galite papasakoti apie juos? ar veiksmingi? kiek reikia sunaudoti kad pajustum poveiki? ar visai nesinori valgyt kai juos vartoji? kiek kartu per diena vartoti ir tt?
Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2011 05 21, 16:37)
Tai as gi ir sakau, kad man per platintoja pirkti iseina pigiau, nei pati tiesiogiai pirksiu. Kur jus matote ten geras salygas? Kad uz sutarti dar reikia susimoketi? ir jei man reiks tik karta per metus produktu, tai ar apsimoka???  doh.gif

Beje negaliu atsidziaugti balikliu, isima bet kokias demes  thumbup.gif  Kai pabaigsiu pirksiu vel  thumbup.gif

Pasakykit kodel per platintoja iseina pirkti pigiau? hmmm... nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oxxik @ 2011 05 21, 19:51)
Apie koki balikli kalbate? Apie balinimo miltelius SA8 SALUTION audinių balinimo priemonė?

Taip tas pats thumbup.gif

QUOTE(Beatuk @ 2011 05 21, 20:52)

Pasakykit kodel per platintoja iseina pirkti pigiau? hmmm... nesuprantu  doh.gif

Todel, kad paciai uzsiregistravus, reikia moketi sutarties mokesti doh.gif As gaunu tokiom paciom kainom kaip, kad platintojo kaina uzsiregistravus, tik skirtumas tas, jog nereikia moketi to mokescio niekinio thumbup.gif Beje prekes is Anglijos
Atsakyti

i 
Dar kartą visiems primenam, kad platinimo reikalų aptarimas šioje temoje nepageidaujamas!

Tam yra atskira tema.
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 05 21, 20:52)
Na as girdejau kad jie geri, bet pati neturiu dar kol kas smile.gif

Klausiu dar karta .. nutrilite kokteiliai, ka galite papasakoti apie juos? ar veiksmingi? kiek reikia sunaudoti kad pajustum poveiki? ar visai nesinori valgyt kai juos vartoji? kiek kartu per diena vartoti ir tt?
Papildyta:

Pasakykit kodel per platintoja iseina pirkti pigiau? hmmm... nesuprantu  doh.gif

nusiprkit viena doze tu kokteiliu ir pabandykit.kiekvienas organizmas reaguoja skirtingai smile.gif kokteili galimavartoti svorio metimui ar siaip palepint organizma

possitrim kokteiliai labai vertingas dietinis maistas, kuriame yra reikalingas anglevandeniu, riebalu ir baltymu kiekis. naudoti paprasta; vieno pokelio turini supilti i 250ml. pieno ir ismaisyti.kokteilis paruostas.kokteilis gali pakeisti maista.ji galima naudoti tarp maitinimu ar dietai.naudojant dietai organizmas nepatiria streso, kuris buna laikantis daugumos dietu.ant pokelio yra dietinio plano nuorodos 4u.gif

Atsakyti
As ir vel apie Nutrilite Fibre Powder ant dezutes raso tik tiek: Powder is a unique blend of three soluble fibres from natural plant sources, offering a convenient way to get some additional fiber if needed to support normal gastrointestinal function and regularity. This taste-free powder can be sprinkled onto foods or mixed into liquids.
Tai nesuprantu is kur jus istrauket kad reikia butent istirpinti puseje litro vandens ir isgerti ant tuscio skrandzio? g.gif Kur man gauti daugiau info apie juos?
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 05 23, 13:57)
As ir vel apie Nutrilite Fibre Powder ant dezutes raso tik tiek: Powder is a unique blend of three soluble fibres from natural plant sources, offering a convenient way to get some additional fiber if needed to support normal gastrointestinal function and regularity. This taste-free powder can be sprinkled onto foods or mixed into liquids.
Tai nesuprantu is kur jus istrauket kad reikia butent istirpinti puseje litro vandens ir isgerti ant tuscio skrandzio? g.gif  Kur man gauti daugiau info apie juos?

tai taip ir darykit smile.gif detalesne info gausit ten kur perkat.tarp kitko tik dalis informacijos yra nemokama.
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 05 23, 13:45)
tarp kitko tik dalis informacijos yra nemokama.

Ka norejote tuo pasakyti? ax.gif
Atsakyti
Ne nu cia tai pralinksminot biggrin.gif Tipo jei as susidomejau siuo produktu tai turesiu kazkam sumoketi kad man apie ji papasakotu? bigsmile.gif Man ji drauge padovanojo kuri isvykusi ir neturiu galimybes su ja susisiekti kuri laika. As maniau kad cia psl kur merginos dalijasi info ir nuomonem apie viena ar kita amway produkta, bet lietuviai nebutu lietuviais kad ir uz tokia info sau pinigeliu neuzsikaltu biggrin.gif Sekmes ir dekui nors uz tiek informacijos
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 05 23, 16:03)
Ne nu cia tai pralinksminot  biggrin.gif Tipo jei as susidomejau siuo produktu tai turesiu kazkam sumoketi kad man apie ji papasakotu?  bigsmile.gif Man ji drauge padovanojo kuri isvykusi ir neturiu galimybes su ja susisiekti kuri laika. As maniau kad cia psl kur merginos dalijasi info ir nuomonem apie viena ar kita amway produkta, bet lietuviai nebutu lietuviais kad ir uz tokia info sau pinigeliu neuzsikaltu  biggrin.gif Sekmes ir dekui nors uz tiek informacijos

gal ir juokinga, bet tokios taisyklesegzistuoja, ypac perkant pirma karta.siaip jau jus turetu pakviest ar rekomenduot.tada viska ir suzinotumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 05 23, 15:37)
gal ir juokinga, bet tokios  taisyklesegzistuoja, ypac perkant pirma karta.siaip jau jus turetu pakviest ar rekomenduot.tada viska ir suzinotumet 4u.gif

Jus man papasakokit kur cia taip yra kad uz suteikta info reikia moketi? biggrin.gif Mano sesuo lietuvoj platina amway, net reiks paklaust. O ir pati esu dalyvavusi pristatymuose, kazkaip neteko girdet kad reiketu uz kazka moketi. Cia gal jau pati dar ir is info suteikimo pasipelnyti norit. Kaip kas moka taip tas sukasi.
Atsakyti