Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 05 21, 10:53)
kiekvienas pardavejas giria savo preke, bet faktai yra faktai.amway vandens valymo sistema yra daug pranasesne ir pajegesne uz bet kuria kita. smile.gif

Kuo? ( p.s. nesišaipau, tiesiog klausiu smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 05 21, 12:53)
kiekvienas pardavejas giria savo preke, bet faktai yra faktai.amway vandens valymo sistema yra daug pranasesne ir pajegesne uz bet kuria kita. smile.gif

pavyzdziui dauguma rinkoje esanciu filtru riboja pratekejusio vandens kieki.juos reikia daznai kesti, sitas
praleidzia iki penkiu tukst. litru per metus.
TIK espring atitinka vamzdynu slegimo reikalavimus ir nereikalauja auksto spaudimo.
TIK espring filtras naikina mikroorganizmus, kiti filtrai to nedaro ar daro tik is dalies.
TIK espring fitras praleidzia naudingas , vandenyje istirpusias medziagas, kiti jas nusodina karu su tarsalais.
TIK espring filtas turi elektonine sistema ir belaidi sujungima.Jiyra paprasta idiegti ir vartoti.
TIK espring filtras turi 16 uzpatentuotu technologiju .
TIK espring filtas yra sertifikuotas NSF sertifikatu.
TIK espring filtras turi nepriklausomu ekspertu priazinta dizaina ir yra apdovanotas Auksinio Ruonio zenklu.
TIK espring filtras yra patentuotas, eksliuzyvinis gaminys. 4u.gif
Atsakyti
Tai jus lygiai taip pat giriate savo platinama daikta, o kiti aisku, kad saviskius girs lotuliukas.gif nelabai itikinote 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 21 gegužės 2011 - 13:10
Tai gi nieks neliepia pirkti iš platintojų smile.gif Registruokitės oficialia vartotoja ir pirkit tiesiogiai iš Amway smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2011 05 21, 15:16)
Tai gi nieks neliepia pirkti iš platintojų smile.gif Registruokitės oficialia vartotoja ir pirkit tiesiogiai iš Amway smile.gif

Man pigiau gaunasi is platintoju pirkti, negu registruotis tongue.gif Turiu tokia galimybe registruotis, bet nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2011 05 21, 14:10)
Tai jus lygiai taip pat giriate savo platinama daikta, o kiti aisku, kad saviskius girs  lotuliukas.gif  nelabai itikinote  4u.gif

as net nesiruosiu jusu itikineti.as tik kai kuriuos faktus suminejau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2011 05 21, 14:56)
Man pigiau gaunasi is platintoju pirkti, negu registruotis  tongue.gif  Turiu tokia galimybe registruotis, bet nenoriu  schmoll.gif

Na nemanau kad filtras iš platintojų labai pigesnis būtų g.gif Nors tiesa pasakius nesidomėjau, kiek skirtųsi kaina smile.gif Pati perku tiesiogiai, todėl tai tiesiog neaktualu smile.gif
Papildyta:
Nesuprantu tik kokios problemos užsiregistruoti oficialia vartotoja ? Dabar kaip tik labai geros sąlygos tai padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2011 05 21, 17:08)
Nesuprantu tik kokios problemos užsiregistruoti oficialia vartotoja ? Dabar kaip tik labai geros sąlygos tai padaryti mirksiukas.gif

o as nesuprantu, ka jus galvoj turit g.gif uzsiregistruoti oficialia vartotoja. g.gif
ar tai padaryti galima tik lenku/lietuviu linijoj?
ar kitur prisiregistravus esi nelegale g.gif verysad.gif
o is kitos puses,jei mane domina tik gaminiai ir tik asmeniniam vartojimui, kam man registruotis
jei as ir taip perku be prekybinio antkainio ir su graza???
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2011 05 21, 17:08)

Tai as gi ir sakau, kad man per platintoja pirkti iseina pigiau, nei pati tiesiogiai pirksiu. Kur jus matote ten geras salygas? Kad uz sutarti dar reikia susimoketi? ir jei man reiks tik karta per metus produktu, tai ar apsimoka??? doh.gif

Beje negaliu atsidziaugti balikliu, isima bet kokias demes thumbup.gif Kai pabaigsiu pirksiu vel thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 21 gegužės 2011 - 16:39
QUOTE(Tučka @ 2011 05 21, 16:37)
Tai as gi ir sakau, kad man per platintoja pirkti iseina pigiau, nei pati tiesiogiai pirksiu. Kur jus matote ten geras salygas? Kad uz sutarti dar reikia susimoketi? ir jei man reiks tik karta per metus produktu, tai ar apsimoka???  doh.gif

Beje negaliu atsidziaugti balikliu, isima bet kokias demes  thumbup.gif  Kai pabaigsiu pirksiu vel  thumbup.gif

Kiekvieno teisė rinktis mirksiukas.gif Bet vienas dalykas pirkti produktą už 20 Lt iš platintojų, kitas dalykas įsigyti tūkstančius kainuojantį daiktą, kuriam yra ilgalaikė garantija ir jei kas negerai, keičia tik tada kai pateikiama pirkimo sąsk.faktūra. Tai neliečia tų atvejų, kai platintojas faktūrą atiduoda arba kai pirkot iš artimo žmogaus. Parduotuvėj perkant juk irgi reikia išsaugoti čekį, kad galima būtų prekę pakeisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2011 05 21, 18:00)
Kiekvieno teisė rinktis mirksiukas.gif Bet vienas dalykas pirkti produktą už 20 Lt iš platintojų, kitas dalykas įsigyti tūkstančius kainuojantį daiktą, kuriam yra ilgalaikė garantija ir jei kas negerai, keičia tik tada kai pateikiama pirkimo sąsk.faktūra. Tai neliečia tų atvejų, kai platintojas faktūrą atiduoda arba kai pirkot iš artimo  žmogaus. Parduotuvėj perkant juk irgi reikia išsaugoti čekį, kad galima būtų prekę pakeisti smile.gif

As kalbu butent apie amway produkcija (ne apie filtrus) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2011 05 21, 17:02)
As kalbu butent apie amway produkcija (ne apie filtrus)  4u.gif

Na kaip tai nesusišnekam mes čia lotuliukas.gif Šiaip tai e-spring filtru prekiauja Amway kompanija, todėl jį taip galima įsigyti ne per platintojus o tiesiogiai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 05 21, 16:34)
o as nesuprantu, ka jus galvoj turit g.gif uzsiregistruoti oficialia vartotoja. g.gif
ar tai padaryti galima tik lenku/lietuviu linijoj?
ar kitur prisiregistravus esi nelegale  g.gif  verysad.gif
o is kitos puses,jei mane domina  tik gaminiai ir tik asmeniniam vartojimui, kam man registruotis
jei as ir taip perku be prekybinio antkainio ir su graza???

Registruotis galite bet kur, kur turite Jus rekomenduojantį žmogų. Problema tame, kad nebus kas pristato Jums prekes. Į Lietuvą oficialiai prekių užsakymas+pristatymas į namus yra tik lenkų/lietuvių linijose. Visi kiti prekes gabenasi kaip išmano, o tai jau papildomi rūpesčiai. Kadangi man tokių sąlygų pirkti Amway prekes nieks nepasiūlė, tai jau 2 metai esu oficiali vartotoja mirksiukas.gif
Atsakyti