QUOTE(joanaxxxx @ 2011 05 19, 00:44)
Merginos ar galite man kas nors papasakoti apie Nutrilite Fibre Powder 30 sticks po 6g. Kaip jie veikia, kokia rekomenduojama dienos doze, gal kas nors esat naudojusi, ar patiko ir t.t. Labai labai is anksto dekoju
NUTRILITE FIBRE powder -tai maistines skaidulos , skirtos organizmo valymui.Valo zarnyna, inkstus, kepenis, netgi kraujagysles.Tinka naudoti gavus per dideli radiacijos kieki.Ilgiau pavartojus padeda nuo alergijos.Gerina odos bukle ir spalva, bendra savijauta.Apmazeja celiulitas.nukrenta keli kilogramai.Viena pokeli 6g. reikia istirpint 05l. vandens ir isgert, geriausia ryte.Jei dar neesat vartojus, pries pradedant butu gerai pagert omegos , nors 5-10d.arba gert kartu.Naudoti ne maziau 15d. as naudoju reguliariai.beskonis bekvapis vandenukas ir tiek.dienos begyje isgerti apie 2l. vandens
Raso kad galima berti ir ant maisto. Idomu nieko tokio jei as juos uzbarstau ant sausu pusryciu su pienu? Siandien taip pusryciavau, tikrai jokio skonio nepriduoda. O kokia dienos doze? Ir kam reikalinga omega? Ir kiek laiko reikia panaudoti si preparata kad pajustum poveiki? Dekoju uz atsakymus
QUOTE(Beatuk @ 2011 05 16, 10:45)
Na o as skiedziu 1:4 ir man labai liuks
Tikrai geras daiktas
O kas liecia dantu pasta, tai zinokite pati isitikinau, kad pasta neleidzia susidaryti akmenims. Mano problema budavo ta, kad ant apatiniu dantu vidineje puseje darydavosi akmenys ir kas kokias dvi sav. juos reikdavo valyti. Valyti juos ismokau pati, nes tikrai neprivaiksciosiu pas dantiste. Pasta naudoju jau gal tris savaites ir ... tikrai neber ka valyti, vidinis pavirsius slidus o netoks kaip budavo anksciau. Apnasos tikrai neuzsideda visa diena, geriau kava, arbata ir tt. Na sunku ir man buvo patiketi, taciau man pasta veikia
Tikrai geras daiktas
O kas liecia dantu pasta, tai zinokite pati isitikinau, kad pasta neleidzia susidaryti akmenims. Mano problema budavo ta, kad ant apatiniu dantu vidineje puseje darydavosi akmenys ir kas kokias dvi sav. juos reikdavo valyti. Valyti juos ismokau pati, nes tikrai neprivaiksciosiu pas dantiste. Pasta naudoju jau gal tris savaites ir ... tikrai neber ka valyti, vidinis pavirsius slidus o netoks kaip budavo anksciau. Apnasos tikrai neuzsideda visa diena, geriau kava, arbata ir tt. Na sunku ir man buvo patiketi, taciau man pasta veikia
Tai ir kalbejome apie tai, jog gali pristabdyti nauju susidaryma(galbut ir neleisti susidaryti), bet tikrai nenuvalo jau esamu akmenu.
QUOTE(Ingada @ 2011 05 19, 20:57)
Tai ir kalbejome apie tai, jog gali pristabdyti nauju susidaryma(galbut ir neleisti susidaryti), bet tikrai nenuvalo jau esamu akmenu.
Na ka anskciau kas rase neskaiciau. Na zinoma esamu neistirpina juos pirma reik nuvalyti
Papildyta:
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 05 19, 14:35)
NUTRILITE FIBRE powder -
O nutrilite kokteiliai, ka galite papasakoti apie juos? ar veiksmingi? kiek reikia sunaudoti kad pajustum poveiki? ar visai nesinori valgyt kai juos vartoji? kiek kartu per diena vartoti ir tt?
Gal kas esate girdeje atsiliepimus apie e-spring vandens filtrus? Ar verti jie tokiu pinigu? As beveik pasiryzusi ji isigyti. Aciu jei kas atsakys.
QUOTE(Manduca @ 2011 05 20, 10:48)
Gal kas esate girdeje atsiliepimus apie e-spring vandens filtrus? Ar verti jie tokiu pinigu? As beveik pasiryzusi ji isigyti. Aciu jei kas atsakys.
100% verti jie tų pinigų naudojam jau antri metai pas mus vandenukas ateina iš šulinio, skanus ir šviežus, , darėm tyrimus, vanduo nepriekaištingas!
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 05 19, 16:55)
Raso kad galima berti ir ant maisto. Idomu nieko tokio jei as juos uzbarstau ant sausu pusryciu su pienu? Siandien taip pusryciavau, tikrai jokio skonio nepriduoda. O kokia dienos doze? Ir kam reikalinga omega? Ir kiek laiko reikia panaudoti si preparata kad pajustum poveiki? Dekoju uz atsakymus
Jus but su proteino milteliais painiojat, kuriuos galima uzsiberti ant kepsnio, ideti i padaza ar sriuba dar taip negirdejau, kad sausas skaidulas naudotu
nemanau, kad sausos jos veikia.kaip naudoti as rasiau-, viena lazdele milteliu uzpilti 0.5l vandens ismaisyti ir isgerti , geriausiai ant tuscio skrandzio.naudoti ne maziau 15d., -30d.dienos begyje isgerti dar 1-1.5l vandens.omega reikalinga, tam kad lengviau valytusi zarnynas, ypac jei tokia procedura darot pirma karta.
Papildyta:
QUOTE(Manduca @ 2011 05 20, 10:48)
jei tik turi pinigeliu, tai ir pirk.vanduo is sito filtro tikrai skanus
tarp kitko , tai vieninteliai filtrai, pro kuriuos laisvai prateka naudingi mikroelementai esantys vandenyje Ca, Mg, Mn ir kiti.dar vienas isskirtinumas, ju serdyje yra uv lempute, kuri naikina bakterijas ir mikrobus, vandeniu plintancius parazitus.
Papildyta:
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 05 19, 16:55)
kur jus radot, kad galima bert ant maisto
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 05 20, 16:16)
jei tik turi pinigeliu, tai ir pirk.vanduo is sito filtro tikrai skanus
tarp kitko , tai vieninteliai filtrai, pro kuriuos laisvai prateka naudingi mikroelementai esantys vandenyje Ca, Mg, Mn ir kiti.dar vienas isskirtinumas, ju serdyje yra uv lempute, kuri naikina bakterijas ir mikrobus, vandeniu plintancius parazitus.
Tie pinigai tai zinot, tiesiog investicija sveikatai, kaip as visiems sakau
Buvo cia pas mane moterele is vienos firmeles, siule kazkoki filtra, pademonstravo man, koks baisus mano vanduo su savo aparaciukais, kai pasakiau jai, kad pirksiu amway filtra, ispeike baisiai, kad jis tik Norvegijos vandenims skirtas ir siule is jos filtro distiliuota vandeni naudoti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 05 20, 15:16)
kur jus radot, kad galima bert ant maisto
Ant ipakavimo raso. Grisiu namo tai pacituosiu. Bet nervina kad neraso nei kokia rekomenduojama dienos doze, nei kad reikia ant tuscio skrandzio, nieko
QUOTE(Manduca @ 2011 05 20, 18:04)
Tie pinigai tai zinot, tiesiog investicija sveikatai, kaip as visiems sakau
Buvo cia pas mane moterele is vienos firmeles, siule kazkoki filtra, pademonstravo man, koks baisus mano vanduo su savo aparaciukais, kai pasakiau jai, kad pirksiu amway filtra, ispeike baisiai, kad jis tik Norvegijos vandenims skirtas ir siule is jos filtro distiliuota vandeni naudoti
kiekvienas pardavejas giria savo preke, bet faktai yra faktai.amway vandens valymo sistema yra daug pranasesne ir pajegesne uz bet kuria kita.