Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(Tučka @ 2011 05 02, 19:09)
Dovanokit, neturiu laiko skaityti visa tema, bet gal galite parasyti kokiu kiekiu reikia atskiesti indu plovikli, kad normaliai isplauti indus?  ax.gif  Pas mane aprasyme raso, kad 1 ml. koncentrato i 1 l. vandens, bet kad nesamone ten gaunasi, ten gal mirkymui daugiau indu, o ne plovimui  g.gif  4u.gif

Į skiedimo indelį arba į purkštuvą rekomenduojama skiesti 1:8 arba 1:9, ir pilnai užtenka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(icibici @ 2011 05 07, 11:49)
Mergaites,gal galit kuri man patart 4u.gif  Esu girdejus,kad kalketuma labai gerai salina LOC universalaus ir acto misinys,bet neatsimenu,nors uzmusk, kokiu santykiu.

Aciu,jei kas pagelbes 4u.gif

akmenims ir kalkems nuo praustuvu, voniu, klozetu valyti 2/3 konc.LOC ir 1/3 acto.skiedini uztepti ant dregno valomo pavirsiaus. priemones kontaktas su pavirsium ne maziau 30min.,( kuo ilgiau, tuo geriau).po to gerai nuplauti vandeniu.
Atsakyti
o kokiu santykiu skiesti loc universalu, kad gerai valytu? atskiedziau kaip parasyta instrukcijoj, bet kad man nieko nevalo doh.gif as ant kempineles uzpilu ir valau. gal ne taip kazka darau? g.gif beje, ka sis valiklis gali valyti? gal perdaug is jo reikalauju? valiau duris aplink rankenas, jungtukus jau apleisti buvo blush2.gif ka dar galima su juo valyti?
Papildyta:
QUOTE(Ingada @ 2011 04 20, 16:13)
Valomes jau daugiau nei metus ja, bet akmenys tai jau tikrai ne vienam nedingo. blink.gif

manau cia reklaminis triukas. man irgi nedingo kol nenuejau pas dantista nusivalyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 05 09, 16:11)
o kokiu santykiu skiesti loc universalu, kad gerai valytu? atskiedziau kaip parasyta instrukcijoj, bet kad man nieko nevalo doh.gif  as ant kempineles uzpilu ir valau. gal ne taip kazka darau? g.gif beje, ka sis valiklis gali valyti? gal perdaug is jo reikalauju? valiau duris aplink rankenas, jungtukus jau apleisti buvo blush2.gif  ka dar galima su juo valyti?

viska gali valyti ka tik nori,apleistus dalykelius valyk su grynu
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 05 09, 16:13)
manau cia reklaminis triukas. man irgi nedingo kol nenuejau pas dantista nusivalyti lotuliukas.gif

manau taip rašiusi kartu naudojo ir Glister skalavimo skystį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 05 09, 21:16)
manau taip rašiusi kartu naudojo ir Glister skalavimo skystį  bigsmile.gif

Suprantu, kad galima pristabdyti nauju akmenu susidaryma, bet kad jau susidariusius akmenis pasalintu, tai jau toks pasakymas su sveiku protu prasilenkia. ax.gif
Atsakyti
Sakykit kokia kaina plaukus purinancio sampuno (1l) ir glister dantu pastos dideles? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 05 09, 16:13)
o kokiu santykiu skiesti loc universalu, kad gerai valytu? atskiedziau kaip parasyta instrukcijoj, bet kad man nieko nevalo doh.gif  as ant kempineles uzpilu ir valau. gal ne taip kazka darau? g.gif beje, ka sis valiklis gali valyti? gal perdaug is jo reikalauju? valiau duris aplink rankenas, jungtukus jau apleisti buvo blush2.gif  ka dar galima su juo valyti?
Papildyta:

LOC ATMINTINE
L.O.C koncentruota valymo priemonė pagaminta kondensuojant
kokoso aliejų. Neturi fosfatų.Švelnus aukštos kokybės koncen-
tratas skirtas valymo ir skalbimo darbams. Negaruoja, nedega, nepa
lieka ruožų valant. Praskiedus tridešimt ml. konc. piemonės ketu-
riais litrais vandens galima skalbti. Geriau tinka grynai sintetikai arba
grynai vilnai, mocheriui. VALYMO DARBAMS naudoti;
"penki ml. į vieną litrą karšto vandens vandens, tokiu tirpalu galima
plauti grindis sienas,
medinius, keramikinius, sintetinius ir dažytus paviršius. Vandeniu per
plauti nereikia .
" penki- dešimt ml. į litrą šilto vandens, tokiu tirpalu galima skalbti nailo-
ną, medvilnę, apatinius rūbus.
"dėmėms išimti - tušinuko, lūpų dažų,koitos kosmetikos, šokolado, riebalų,
batų tepalo, dervos, kramtomos gumos - neskiestu LOC patepti sdrėkintą
dėmę, palaukti pusvalandį, praskalauti. Jei reikia pakartoti iš naujo. Gerai
iškalauti.
" vienas ,du pompos pasaudimai į penkis litrus vandens. Tirpalas tinka
gėlėms tręšti kartą per mėnesį. (naudok atsargiai, pradėk nuo lengvesnio tirpalo)
" vienas pompos papaudimas į purkštuvą. Tinka veidrodžiams ir langams paprastiems
valyti.
" vienas lašas koncentrato ant akinių. Išsklaidyti ir nuplauti. Džiūsta be nuosėdų.
"penki ml. į vandens bakelį automobilio stiklams plauti.
" šeši pompos paspudimai į penkis litrus vandens, tinka plauna miems tapetams valyti.
'"viena pompos paspaudimas į keturis litrus vandens, tinka lyginimui palengvinti.
" du ml. į keturis litrus vandens tinka vaisiams plauti.
" dvylika pompos paspaudimų į keturis litrus vandens, tinka šaldytuvui, grtelėms valyti.
Panaikina žuvies, svogūnų ir kitus nemalonius kvapus.
"skiedinys du trečdaliai koncentrato ir trečdalis acto tinka akmenim, kalkėms nuo praustuvų,
klozetų, vonių panaikinti. Skiedinį užpilti ant šlapio paviršiaus, palikti kuriam laikui. Neleisti iš
džiūti.Po to nuplauti vandeniu. Jei reikia nuvalyti su metaline kempinėle.
"vienas pompos paspaudimas ant rankų, gerai jas nuplauna. Panaikina nemalonius kvapus. Ranka
ištrinti kaip kremą, po to nuplauti vandeniu.
"vienas, trys pompos paspaudimai į keturis litrus vandens tinka plauti indams.
" du, trys pompos papaudimai į litrą vandens tinka šeptukų šukų, šepečių ir perukų plovimui.Užmerkti ku-
riam laikui po to perpauti vandeniu.
"du pompos paspaudimai į penkis litrus vandens tinka šunims, katėms ir arkliams maudyti.
vienas, du pompos paspaudimai į dešimt litrų vandens tika šviežiai žuviai valyti. Gerai nuima gleives, pa-
naikina žuvies kvapą. po to gerai išplauti vandeniu.
Turi antistatinį poveikį. Tirpsta vandenyje šimtu procentų.
VISKA KAS CIA PARASYTA IR ne tik, DARAU REGULIARIAI.VISKAS "VEIKIA" thumbup.gif .nesuprantu ka darot ne taip g.gif gal trinat ant sauso pavirsiaus rolleyes.gif gal per mazai laikot uztepus?kontaktas su priemone ant slapio pavirsiaus ne maziau 30min., neleisti isdziuti.po pusvalandzio viskas lengvai nusiplauna be jokio gramdymo ir trynimo. jei reik galima pakartoti.
Atsakyti
QUOTE(RAIMONDA JRJ @ 2011 05 15, 15:26)
LOC ATMINTINE

O cia viskas ka turi apie LOC universala? tiriu uomenyj ar jau visa info apie ji ar dar turi? As noreciau visa info gauti jei nesunku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2011 05 07, 16:02)
Į skiedimo indelį arba į purkštuvą rekomenduojama skiesti 1:8 arba 1:9, ir pilnai užtenka thumbup.gif

...1:4 santykiu dar pakenčiama, bet jau 1:8 tai visiška nesamonė gaunasi ir nieko neišplauna lotuliukas.gif aš visada 1:4 naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2011 05 15, 22:01)
...1:4 santykiu dar pakenčiama, bet jau 1:8 tai visiška nesamonė gaunasi ir nieko neišplauna  lotuliukas.gif aš visada 1:4 naudoju  ax.gif

Na nezinau, kaip ten jum neisplauna, as nesulaukusi atsakymo praskiedziau maziau negu 1:9 santykiu ir kuo puikiausiai man viska isplauna g.gif
Atsakyti
Na o as skiedziu 1:4 ir man labai liuks smile.gif
Tikrai geras daiktas wink.gif

O kas liecia dantu pasta, tai zinokite pati isitikinau, kad pasta neleidzia susidaryti akmenims. Mano problema budavo ta, kad ant apatiniu dantu vidineje puseje darydavosi akmenys ir kas kokias dvi sav. juos reikdavo valyti. Valyti juos ismokau pati, nes tikrai neprivaiksciosiu pas dantiste. Pasta naudoju jau gal tris savaites ir ... tikrai neber ka valyti, vidinis pavirsius slidus o netoks kaip budavo anksciau. Apnasos tikrai neuzsideda visa diena, geriau kava, arbata ir tt. Na sunku ir man buvo patiketi, taciau man pasta veikia drinks_cheers.gif
Atsakyti