QUOTE(uoga 3 @ 2010 10 30, 11:16)
Ar apie sita kalbate?
Na sis tai man superinis isemejas is tikruju. Visas demes is vaiko rubu isima,ir kas svarbiausia,net isisenejusias per kelis kartus iseme.O vakar mazasis vaikinas mano apsipyle striuke su dyzeliniu kuru,nu galvojau bus sakes jau.Nes taip esame sugadintus vyro dzinsus jau mete lauk.Niekas nepadejo ,kvapelis buvo nezmoniskas,o ir pacia deme labai sunkiai atploviau.Bet papurskiau sito Pre -Wash,ir isskalbiau,siandien striuke kaip nauja,nei dmes,nei kvapo.
Na sis tai man superinis isemejas is tikruju. Visas demes is vaiko rubu isima,ir kas svarbiausia,net isisenejusias per kelis kartus iseme.O vakar mazasis vaikinas mano apsipyle striuke su dyzeliniu kuru,nu galvojau bus sakes jau.Nes taip esame sugadintus vyro dzinsus jau mete lauk.Niekas nepadejo ,kvapelis buvo nezmoniskas,o ir pacia deme labai sunkiai atploviau.Bet papurskiau sito Pre -Wash,ir isskalbiau,siandien striuke kaip nauja,nei dmes,nei kvapo.
taip, apie si. Svarbiausia, kad is vaiko rubu nei vienos demes neisima, net ir neisisenejusiu viena deme bandziau jau 4 kartus skalbt ir nieko tad ir klausiu, kas per stebuklas, kad visos giriat, o man jokio poveikio
dar bandysiu uosvienes tepalu istrinta striuke isvalyt, jei ir tos neisvalyt - tada galutinai pasakysiu, kad produktas visiskas s.... nevertas nei demesio, nei tokiu pinigu
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 10 30, 11:46)
*Labai gerai valo aliejaus, lūpų dažų, šratinuko, makiažo, tepalų, prakaito, taukų, organinių išskyrų dėmes. *Ypač efektyviai pašalina nešvarumus nuo apykaklių ir rankogalių. *
Naudojimas: Valiklį išpurkšti tiesiai ant dėmės, laikant purškiklį15 cm atstumu virš rūbo. 1 -2 min. palaukti, kol skystis įsigers į audinį. Trinti nereikia, neleisti išdžiūti. Po to drabužis skalbiamas įprastu būdu.
nepakeičiamas jis man... kainytė tikrai nėra didelė, nes ilgai nesunaudosi... tikrai dar taip nebuvo kad neišimtų kokios dėmelės, išpurškiu, palaukiu ir išplaunu.
Naudojimas: Valiklį išpurkšti tiesiai ant dėmės, laikant purškiklį15 cm atstumu virš rūbo. 1 -2 min. palaukti, kol skystis įsigers į audinį. Trinti nereikia, neleisti išdžiūti. Po to drabužis skalbiamas įprastu būdu.
nepakeičiamas jis man... kainytė tikrai nėra didelė, nes ilgai nesunaudosi... tikrai dar taip nebuvo kad neišimtų kokios dėmelės, išpurškiu, palaukiu ir išplaunu.
na visas isvardintas demes isplauna eilinis indu ploviklis ir paprasti skalbimo milteliai
atrodo taip naudoju, kaip parasyta
jei perkat UK, tada taip, pigus, bet man drauge uzsake is Lenkijos, man kad ir su nuolaida, bet 28 lt yra nemazi pinigai, ypac kai jokio poveikio... Flakoneli greit ispurksiu, ilgam neuzteks, jei taip demes "veiksmingai" iveiks