Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(uoga 3 @ 2010 10 30, 11:16)
Ar apie sita kalbate?
user posted image

Na sis tai man superinis isemejas is tikruju. thumbup.gif Visas demes is vaiko rubu isima,ir kas svarbiausia,net isisenejusias per kelis kartus iseme.O vakar mazasis vaikinas mano apsipyle striuke su dyzeliniu kuru,nu galvojau bus sakes jau.Nes taip esame sugadintus vyro dzinsus jau mete lauk.Niekas nepadejo ,kvapelis buvo nezmoniskas,o ir pacia deme labai sunkiai atploviau.Bet papurskiau sito Pre -Wash,ir isskalbiau,siandien striuke kaip nauja,nei dmes,nei kvapo. thumbup.gif

taip, apie si. Svarbiausia, kad is vaiko rubu nei vienos demes neisima, net ir neisisenejusiu unsure.gif viena deme bandziau jau 4 kartus skalbt ir nieko schmoll.gif tad ir klausiu, kas per stebuklas, kad visos giriat, o man jokio poveikio
dar bandysiu uosvienes tepalu istrinta striuke isvalyt, jei ir tos neisvalyt - tada galutinai pasakysiu, kad produktas visiskas s.... nevertas nei demesio, nei tokiu pinigu

QUOTE(Giedrime71 @ 2010 10 30, 11:46)
*Labai gerai valo aliejaus, lūpų dažų, šratinuko, makiažo, tepalų, prakaito, taukų, organinių išskyrų dėmes. *Ypač efektyviai pašalina nešvarumus nuo apykaklių ir rankogalių. *
Naudojimas: Valiklį išpurkšti tiesiai ant dėmės, laikant purškiklį15 cm atstumu virš rūbo. 1 -2 min. palaukti, kol skystis įsigers į audinį. Trinti nereikia, neleisti išdžiūti. Po to dra­bužis skalbiamas įprastu būdu.
nepakeičiamas jis man... kainytė tikrai nėra didelė,  nes ilgai nesunaudosi... tikrai dar taip nebuvo kad neišimtų kokios dėmelės, išpurškiu, palaukiu ir išplaunu.

na visas isvardintas demes isplauna eilinis indu ploviklis ir paprasti skalbimo milteliai cool.gif
atrodo taip naudoju, kaip parasyta g.gif

jei perkat UK, tada taip, pigus, bet man drauge uzsake is Lenkijos, man kad ir su nuolaida, bet 28 lt yra nemazi pinigai, ypac kai jokio poveikio... doh.gif Flakoneli greit ispurksiu, ilgam neuzteks, jei taip demes "veiksmingai" iveiks lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 30 spalio 2010 - 21:10
pradejau ir as naudoti sia produkcija placiau --kad nepirkt parduotuvese nieko
nu dar ne viska isbandziau ,bet skalbimo milteliai tai visiska nesamone vaiko rubams ,vyro darbiniams rubams -visi plemai lieka ,o dar ir daugiau atsirado doh.gif
gal ka ne teip darau g.gif
o apie balikli pirma karta cia perskaiciau kad reikia verdanciu vandeniu skiesti g.gif
pasirodo nezinom tiksliai naudojimo instrukcijos ,o po to keikiames kad s....

nu vot dantu sepeteliu ir pasta esu patenkinta labai .mano jautrios dantenos ,tai sepetelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2010 10 31, 18:16)
pradejau ir as naudoti sia produkcija placiau --kad nepirkt parduotuvese nieko
nu dar ne viska isbandziau ,bet skalbimo milteliai tai visiska nesamone vaiko rubams ,vyro darbiniams rubams -visi plemai lieka ,o dar ir daugiau atsirado  doh.gif
gal ka ne teip darau  g.gif
o apie balikli pirma karta cia perskaiciau kad reikia verdanciu vandeniu skiesti  g.gif
pasirodo nezinom tiksliai naudojimo instrukcijos ,o po to keikiames kad s....

Tikra tiesa..reikia pirma žinoti visas naudojimo instrukcijas, amway konsultantas visada turi paaiškinti viską..o tada sakyti -s.... ta amway ..smile.gif
Atsakyti
na va, pabandziau ir tepalus is striukes su pre wash isvalyt, du kartus purskiau, ir du kartus skalbiau. Rezultatas... g.gif vos vos issiplove, bet kad visiskai issiplautu tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
Na galiu ir aš pasidalinti savo nuomonę apie kelis produktus. Tai yra arbata ir makaronai.
Makaronai-labai nustebau, kad nesulipo. Pamiršau įpilti aliejaus šlakelį, o kai atėjau maišyt-geras thumbup.gif Skonis-patiko visai šeimai, vaikai sakė labai labai skanu biggrin.gif

Arbata- blogai padariau, kad plikinau į puodelius doh.gif Užkaičiau 4 puodelius, tai gavosi per stipri. T.p. reikia 1 pakiuką plikyti į kavinuką, nes tas pakelis labai stiprus. Aromatas ir skonis-patiko labai thumbup.gif

Taigi-viską ką esu bandžiusi, ka turiu namie, man pasitvirino 100 % .
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2010 11 01, 21:23)
Na galiu ir aš pasidalinti savo nuomonę apie kelis produktus. Tai yra arbata ir makaronai.
Makaronai-labai nustebau, kad nesulipo. Pamiršau įpilti aliejaus šlakelį, o kai atėjau maišyt-geras  thumbup.gif Skonis-patiko visai šeimai, vaikai sakė labai labai skanu  biggrin.gif

Arbata- blogai padariau, kad plikinau į puodelius  doh.gif Užkaičiau 4 puodelius, tai gavosi per stipri. T.p. reikia 1 pakiuką plikyti į kavinuką, nes tas pakelis labai stiprus. Aromatas ir skonis-patiko labai  thumbup.gif

na va dabar supratot kodėl tos arbatos tokia kaina smile.gif
Atsakyti
O su kaina, tai doh.gif Kelias dienas skaiciavau kiek pvz. prekybos centre kainuoja vienokia ar kitokia arbata. Ir.......................pvz. Lipton, pati naujasia iseina virs 200 lt uz kg blink.gif doh.gif Taigi sios kaina thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2010 11 01, 21:56)
O su kaina, tai  doh.gif Kelias dienas skaiciavau kiek pvz. prekybos centre kainuoja vienokia ar kitokia arbata. Ir.......................pvz. Lipton, pati naujasia iseina virs 200 lt uz kg  blink.gif  doh.gif Taigi sios kaina  thumbup.gif  rolleyes.gif

tai lyginkit su tokios pat kokybės arbata, tam puslapy kur siunčiau labai gerai pasimato wink.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2010 11 01, 21:56)
O su kaina, tai  doh.gif Kelias dienas skaiciavau kiek pvz. prekybos centre kainuoja vienokia ar kitokia arbata. Ir.......................pvz. Lipton, pati naujasia iseina virs 200 lt uz kg  blink.gif  doh.gif Taigi sios kaina  thumbup.gif  rolleyes.gif

tik gaila, kad ne visi tai supranta...
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2010 11 01, 21:23)

parasyk --tai kaip taisiklingai isplauti drabuzius su skalbimo milteliais ax.gif nes mane MB jau net kolioja kaip as rubus cia plaunu jo darbinius biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
iš skalbimo priemonių aš kolkas turiu tik 3 kg miltelius spalvotiems audiniams, ir baliklį.
Milteliams priekaištų neturiu, o baliklis irgi atplovė dėmes iš rankšluosčio, kurį nudažė dažyta vilna ( su juo vėliau mėlyną vilną ir ji paleido spalvą doh.gif .Galvojau-išmesiu, bet atsiskalbė viskas ).

Mano B dirba statybose, irgi atneša rūbus, kuriuos imu 2 pirštais blush2.gif . Tai man išsiskalbia gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2010 11 02, 00:20)
parasyk --tai kaip taisiklingai isplauti drabuzius su skalbimo milteliais  ax.gif nes mane MB jau net kolioja kaip as rubus cia plaunu jo darbinius  biggrin.gif

Taigi jeigu norit skalbti žemesnėj temperatūroj rinkitės skystą skalbiklį, o jeigu nieko prieš "pasiterlioti" imkite miltelius. Milteliai yra "sunkūs" ir jų dedasi nedideli kiekiai, todėl nerekomenduojama pilti į stalčiuką, nes kai kurios skalbimo mašinos 'nepaima" viso kiekio, ar jų neišplauna. Norėdami gauti geriausią rezultatą juos pilkite į Amway "bačkutę" ir ištirpinkite labai karštam vandenį, nes jie geriausiai veikia labai aukštoj temperatūroj, o įdėję į būgną skalbkite tokioj temperatūroj, kurioj leidžiama audiniui. LOC 1 paspaudimas rekomenduojamas į bačkutę, nes minkština vandenį.
Pradėjus juos naudoti, drabužiai gali papilkėti, ar atrodyti dar nešvaresni nei buvo, nes nuo šių miltelių valosi būgnas nuo kalkių, todėl pirmus kartus arba praleiskit tuščia eiga arba skalbkit tamsesnius drabužius.

Ir visada klauskite kodėl kažkas "neveikia" to, iš ko perkate. O jeigu jis negali paaiškinti, keiskite tiekėją( distributorių, kosultantą). Nes tas, kas pats naudoja, domisi ir išbandė visada pasakys kodėl plauna ar neplauna. ( čia pusiau juokais ir su ironija)
Atsakyti