Aš taip dariau, kol pabaigiau kitokius ne Amway miltelius Labiausiai nerekomenduojama dėti kartu i skalbimo mašiną pvz. Amway miltelius ir kitokį dėmių išėmėją, nes gali "susipjauti"
QUOTE(Ligita69 @ 2011 04 17, 14:58)
Aš taip dariau, kol pabaigiau kitokius ne Amway miltelius Labiausiai nerekomenduojama dėti kartu i skalbimo mašiną pvz. Amway miltelius ir kitokį dėmių išėmėją, nes gali "susipjauti"
O minkstikli kitoki tada galima deti?
Manau kad nieko labai blogo neatsitiks Minkstiklis juk vienas "dalyvauja"
Laba diena
Norėčiau sužinoti apie dantų pastą. Kiek laiko naudojant maždaug jos pakanka?Ir ar ji veiksminga?
Esu nauja todėl atsiprašau jeigu kartojuos su klausimuku...
Ačiū kas atsakys
Norėčiau sužinoti apie dantų pastą. Kiek laiko naudojant maždaug jos pakanka?Ir ar ji veiksminga?
Ačiū kas atsakys
QUOTE(Sky Cloud @ 2011 04 20, 09:49)
Laba diena
Ačiū kas atsakys
Ačiū kas atsakys
Nzn kiek jos uztenka, nes tik pradejom. Man labai patinka, nes mano labai jautrus dantys. Tad galejau tik sensodine naudoti. Dabar glister naudojam ir jokiu problemu. Kazkada suvariau su el sepeteliu priekinio danties emali. Tad ten ruozas nuo kavu/ arbatu patamsejes visada budavo. Issivalydavo tik padarius pilna burnos higiena. Po pirmo! valymo jis dingo ir daugiau nebeatsirado. Aisq akmenys liko. Kaip tik uz savaites eisiu ju valyti, tad ziuresim ar dar jie susidarynes ar ne. Dar pastebejau, kad maziau laiko uztrunka, kad gerai issivalyti dantis. O man tas svarbu, nes daznai pramiegu
QUOTE(No comment @ 2011 04 20, 13:07)
Nzn kiek jos uztenka, nes tik pradejom. Man labai patinka, nes mano labai jautrus dantys. Tad galejau tik sensodine naudoti. Dabar glister naudojam ir jokiu problemu. Kazkada suvariau su el sepeteliu priekinio danties emali. Tad ten ruozas nuo kavu/ arbatu patamsejes visada budavo. Issivalydavo tik padarius pilna burnos higiena. Po pirmo! valymo jis dingo ir daugiau nebeatsirado. Aisq akmenys liko. Kaip tik uz savaites eisiu ju valyti, tad ziuresim ar dar jie susidarynes ar ne. Dar pastebejau, kad maziau laiko uztrunka, kad gerai issivalyti dantis. O man tas svarbu, nes daznai pramiegu
ilgiau issivalius tai dingsta ir akmenys, o dantu pastos 4 asmenu seimai uztenka kokiem 5 men
Valomes jau daugiau nei metus ja, bet akmenys tai jau tikrai ne vienam nedingo.
Merginos, o kuri iš Amway priemonių sakus iš džinsų išvalytų?
Naujus džinsiukus vakar išsitepiau sakais
QUOTE(augustautve @ 2011 04 20, 15:35)
ilgiau issivalius tai dingsta ir akmenys, o dantu pastos 4 asmenu seimai uztenka kokiem 5 men
as dantu pasta naudojau viena ir tikrai 5 menesiams neuztekau....
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2011 04 26, 11:16)
Merginos, o kuri iš Amway priemonių sakus iš džinsų išvalytų?
pre wash arba LOC greiciausiai
Dovanokit, neturiu laiko skaityti visa tema, bet gal galite parasyti kokiu kiekiu reikia atskiesti indu plovikli, kad normaliai isplauti indus? Pas mane aprasyme raso, kad 1 ml. koncentrato i 1 l. vandens, bet kad nesamone ten gaunasi, ten gal mirkymui daugiau indu, o ne plovimui
Mergaites,gal galit kuri man patart Esu girdejus,kad kalketuma labai gerai salina LOC universalaus ir acto misinys,bet neatsimenu,nors uzmusk, kokiu santykiu.
Aciu,jei kas pagelbes
Aciu,jei kas pagelbes