Aciu uz patarimus, isigijus bandysiu valyti spinteles
O del milteliu negaliu apsispresti niekaip O gal imti spalvotiems, nes skaiciau, kad jie ir baltus gerai isskalbia, na tikiuosi ne pilkai, nes vis tiek pagrinde visi rubai spalvoti, vienas kitas tik baltas
QUOTE(Elvita @ 2011 03 13, 17:20)
O del milteliu negaliu apsispresti niekaip O gal imti spalvotiems, nes skaiciau, kad jie ir baltus gerai isskalbia, na tikiuosi ne pilkai, nes vis tiek pagrinde visi rubai spalvoti, vienas kitas tik baltas
su premium skalbiu visus rubus - nusiskundimu neturiu
kokia priemone rekomenduotumet vonios plyteliu valymui nuo kalkiu?
QUOTE(Tiffany @ 2011 03 14, 12:17)
loc'o [ienelis netinka? as siaip is visur kalkes nuimu su tualeto valikliu bet galima su daugbe priemoniu nuiminet kalkem... duso valikliu nebandei?
QUOTE(MisKaprizas @ 2011 03 12, 11:30)
man patinka, kad jis turi labai švelnų, beveik nejuntamą kvapą. gerai saugo nuo prakaitavimo, greitai išdžiūsta ir nebūna tokio šlapumo jausmo, kaip nuo kitų rutulinių.
reikia nepertepti - nedidelio kiekio užtenka, greit tada nudžūna ir nelieka tų dėmių
reikia nepertepti - nedidelio kiekio užtenka, greit tada nudžūna ir nelieka tų dėmių
...tiesą pasakius jau išbandytas reikalas visokiais kiekiais
QUOTE(Elvita @ 2011 03 13, 17:20)
...aš naudoju spalvotiems ir skalbiu viską, o papildomai dabar įsigysiu ir bandysiu baliklį
QUOTE(Elvita @ 2011 03 13, 14:56)
* Sveikos, noriu paklausti Mano virtuves komplektas tamsus, na, beveik juodas. Kiek bevalyciau, kai tik atsisuka saule, matos pirstu demes, ypac prie rankeneliu. Kaip suprantu, jos ko gero riebalines kilmes
Kokia priemone reiktu isigyti spinteliu nuvalymui, bet ne stalvirsiams, o durelems?
** Ir dar del skalbimo milteliu. Ar geriau pirkti universalius baltiems ir spalvotus spalvotiems rubams, ar uztenka vienu kuriu nors? Vyrauja spalvoti rubai.
Kokia priemone reiktu isigyti spinteliu nuvalymui, bet ne stalvirsiams, o durelems?
** Ir dar del skalbimo milteliu. Ar geriau pirkti universalius baltiems ir spalvotus spalvotiems rubams, ar uztenka vienu kuriu nors? Vyrauja spalvoti rubai.
* pas mane tamsiai raudonos durelės, paviršius grublėtas - valau su LOC virtuvei (žaliu), bet ir vėl po keleto dienų tas pats. Nusivalykit su priemone, kuria sekasi geriausiai ir nesukit galvos, idealiai ir nebus. Arba užsukit į FlyLAdy temą, pasakysim kaip dažnai valyt spinteles ir nebesuksit sau galvos
** drabužiai papilkėję pradžioj, nes nuo SA8 pradeda valytis kalkės nuo būgno, va nuo to drabužiai ir papilkėja nuo tų kalkių.
QUOTE(linosska @ 2011 03 13, 15:20)
Merginos, kokia orkaiciu valiklio konsistencija? siandien nusipirkau, tai tokia idomi drebuciu mase?
želė konsistencija rodo, kad produktas geras ir viskas su juo gerai, nes toks ir turi būti. Kaip ir minėjo, būtina suplakti prieš naudojimą.
QUOTE(Tiffany @ 2011 03 14, 12:17)
WC stipriausia priemonė nuo kalkių, švelnesnė LOC voniai ir LOC dušui. Pienelis stiprių kalkių apnašų gali ir nenuvalyt. Dar galima daryti LOC universalų su vandeniu ir actu.
Labai noriu pagirt Amway cesnako kapsules. Dukrytems pradejau duot lapkriti, ir per ziema daviau, tai ne karto nesirgo, tris kat tfu. Pati negeriau, tai atgulus buvau ir vyra uzkreciau, o vaikams - nieko
QUOTE(miskouoga @ 2011 03 14, 18:29)
Labai noriu pagirt Amway cesnako kapsules. Dukrytems pradejau duot lapkriti, ir per ziema daviau, tai ne karto nesirgo, tris kat tfu. Pati negeriau, tai atgulus buvau ir vyra uzkreciau, o vaikams - nieko
va va, sakiau ateinanti rudeni duosiu ir as savo vaikiukams...
QUOTE(Ruduoke @ 2011 03 14, 15:21)
loc'o [ienelis netinka? as siaip is visur kalkes nuimu su tualeto valikliu bet galima su daugbe priemoniu nuiminet kalkem... duso valikliu nebandei?
nieko neturiu is amway, todel ir klausiu
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 03 14, 15:55)
WC stipriausia priemonė nuo kalkių, švelnesnė LOC voniai ir LOC dušui. Pienelis stiprių kalkių apnašų gali ir nenuvalyt. Dar galima daryti LOC universalų su vandeniu ir actu.
tai man reiktu LOC voniai?
QUOTE(Tiffany @ 2011 03 15, 15:52)
sesuo uzsisake nesenai voniai loc'a - tai patenkinta as kalkes nuimineju su tualeto valikliu
QUOTE(miskouoga @ 2011 03 14, 18:29)
Sveiki.o kokio amziaus jus vaikuciams davete cesnako kapsules? nuo kokio amziaus vaikams ju galima duoti?
i | Dalis žinučių iš šios temos buvo perkeltos į atskirą temą. Naujoje temoje galėsite diskutuoti kitais klausimais, kurie nėra susiję su produktų aptarimu (pvz. apie kainų ar kokybės skirtumus, apie įv.renginius ir pan.). |