sveiki, kuo ypatingas Amway rutulinis dezodorantas?
QUOTE(indrulka3 @ 2011 03 11, 19:29)
nebent tuo, kad balti dryžiai ant rūbų lieka, man nepasiteisinusi prekė
Reikia palaukti kol pradžius, tada jokių dryžių nelieka. Man jis , dar labai patinka purškiamas. O pieštukinis kažkaip nelipo Nors negaliu pasakyti dėl ko
QUOTE(indrulka3 @ 2011 03 11, 19:29)
man patinka, kad jis turi labai švelnų, beveik nejuntamą kvapą. gerai saugo nuo prakaitavimo, greitai išdžiūsta ir nebūna tokio šlapumo jausmo, kaip nuo kitų rutulinių.
QUOTE(...sara... @ 2011 03 11, 20:47)
nebent tuo, kad balti dryžiai ant rūbų lieka, man nepasiteisinusi prekė
reikia nepertepti - nedidelio kiekio užtenka, greit tada nudžūna ir nelieka tų dėmių
Sveikos, noriu paklausti Mano virtuves komplektas tamsus, na, beveik juodas. Kiek bevalyciau, kai tik atsisuka saule, matos pirstu demes, ypac prie rankeneliu. Kaip suprantu, jos ko gero riebalines kilmes
Kokia priemone reiktu isigyti spinteliu nuvalymui, bet ne stalvirsiams, o durelems?
Ir dar del skalbimo milteliu. Ar geriau pirkti universalius baltiems ir spalvotus spalvotiems rubams, ar uztenka vienu kuriu nors? Vyrauja spalvoti rubai.
Kokia priemone reiktu isigyti spinteliu nuvalymui, bet ne stalvirsiams, o durelems?
Ir dar del skalbimo milteliu. Ar geriau pirkti universalius baltiems ir spalvotus spalvotiems rubams, ar uztenka vienu kuriu nors? Vyrauja spalvoti rubai.
QUOTE(Elvita @ 2011 03 13, 14:56)
Sveikos, noriu paklausti Mano virtuves komplektas tamsus, na, beveik juodas. Kiek bevalyciau, kai tik atsisuka saule, matos pirstu demes, ypac prie rankeneliu. Kaip suprantu, jos ko gero riebalines kilmes
spinteles nuplauk skeistu zoom ir su baldu poliroliu nublizgink, turetu nebelipti pirstu antspaudai taip. arba jei koks aliejuotas medis, su loc skiestu plauk.
skalbimui imciau skysta skalbimo priemone
QUOTE(gi2lux @ 2011 03 13, 13:58)
spinteles nuplauk skeistu zoom ir su baldu poliroliu nublizgink, turetu nebelipti pirstu antspaudai taip. arba jei koks aliejuotas medis, su loc skiestu plauk.
O kokiu santyliu Loc skiesti? Nes su zoom bijau
Skysta skalbimo priemone tinka tiek vieniems, tiek kitems skalbiniams? Nes iki siol pirkdavau Persil miltelius, tai visada atskirai, tiek baltiems, tiek spalvotiems
Merginos, kokia orkaiciu valiklio konsistencija? siandien nusipirkau, tai tokia idomi drebuciu mase?
QUOTE(linosska @ 2011 03 13, 14:20)
Merginos, kokia orkaiciu valiklio konsistencija? siandien nusipirkau, tai tokia idomi drebuciu mase?
Mano irgi tokia pat
QUOTE(Elvita @ 2011 03 13, 15:09)
O kokiu santyliu Loc skiesti? Nes su zoom bijau
Skysta skalbimo priemone tinka tiek vieniems, tiek kitems skalbiniams? Nes iki siol pirkdavau Persil miltelius, tai visada atskirai, tiek baltiems, tiek spalvotiems
ant jų nieko nerašo, tik tiek kad apsaugo spalvas nuo blukimo
Loc 5 ml ( 1/4 kamštuko) į l l karšto vandens grindims, sienoms, mediniams paviršiams namų apyvokos daiktams, dažytiems, keramikiniams, sintetiniams paviršiams plauti. Po valymo vandeniu perplauti nereikia.
QUOTE(linosska @ 2011 03 13, 15:20)
drebučių masė ir pas mane, būtina išplakti prieš naudojimą.
QUOTE(Elvita @ 2011 03 13, 15:09)
as naudoju ir tiems ir tiems, isskalbia puikiausiai
Papildyta:
QUOTE(gi2lux @ 2011 03 13, 15:34)
Loc 5 ml ( 1/4 kamštuko) į l l karšto vandens grindims, sienoms, mediniams paviršiams namų apyvokos daiktams, dažytiems, keramikiniams, sintetiniams paviršiams plauti. Po valymo vandeniu perplauti nereikia.
kodel i karsta? as i salta ar silta is krano dedu ir liuks nusivalo visi pirstukai nebelieka nieko as esu pasidariusi purskiama ir kasdien spinteles valau su purskiamo ir nebelieka jokiu antspauduku
QUOTE(Ruduoke @ 2011 03 13, 16:26)
as naudoju ir tiems ir tiems, isskalbia puikiausiai
Papildyta:
kodel i karsta? as i salta ar silta is krane dedu ir liuks nusivalo visi pirstukai nebelieka nieko as esu pasidariusi purskiama ir kasdien spinteles valau su purskiamo ir nebelieka jokiu antspauduku
Papildyta:
kodel i karsta? as i salta ar silta is krane dedu ir liuks nusivalo visi pirstukai nebelieka nieko as esu pasidariusi purskiama ir kasdien spinteles valau su purskiamo ir nebelieka jokiu antspauduku
ir aš atsiskeidusi į buteliuką, tik nepamenu kokiu santykiu, aprašymą nukopinau iš LOC instrukcijos