Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(Kaa @ 2011 02 23, 15:52)
Gal kas galite pakomentuoti - kodėl kai naudoju indaplovių miltelius, man dažnai lieka jų ant puodų? turiu paprastą iš parudotuvės tabletę, ir tai geriau išeina..

o tai kam save apsunkinti del kazkokiu neaiskios kilmes, neaisku is kur gaunamu produktu?
Kai yra puikiu zinomu prekiu zenklu, kada gaunamas puikus rezultatas.... rolleyes.gif
Atsakyti
tai gi aš ir klausiu apie Amway miltelius, ir lyginu su parduotuvės tabletėmis wink.gif ir stebiuosi kodėl nepavyksta gerai panaudoti tokių žinomų prekės ženklų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 10 30, 11:46)
Paskirtis: Ši purškiama priemonė naudojama visų rūšių patvariai nudažytiems audiniams apdoroti prieš skalbimą ir valyti rūbams, nereikalaujantiems lyginimo.

as mes apie sita kalbam, nes ruosiuos isbandyt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ruduoke @ 2011 02 24, 09:48)
as mes apie sita kalbam, nes ruosiuos isbandyt

Labai super dalykas sitas Pre Wash thumbup.gif , isima labai gerai demes, net isisenijusias thumbup.gif
Atsakyti
O mano nuomone, tas "Prewash spray" visiškai niekam tikęs dalykas, neišėmė nei vienos dėmės, nei senos nei šviežios... Pinigai veltui išmesti schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Nertukė @ 2011 02 28, 16:05)
O mano nuomone, tas "Prewash spray" visiškai niekam tikęs dalykas, neišėmė nei vienos dėmės, nei senos nei šviežios... Pinigai veltui išmesti  schmoll.gif .

man suveikia ant tam tikrų dėmių gerai, bet labiau patinka SA8 baliklis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaa @ 2011 02 23, 17:15)
tas pats , net nepilną sad.gif keista kad maximiniai milteliai gerai nusiplauna, o šitie kažkaip.. lieka

na o temperatura ar pasirenkate? gal mazoje plaunate?

Atsakyti
QUOTE(Nertukė @ 2011 02 28, 16:05)
O mano nuomone, tas "Prewash spray" visiškai niekam tikęs dalykas, neišėmė nei vienos dėmės, nei senos nei šviežios... Pinigai veltui išmesti  schmoll.gif .

O kaip jį naudojote ir kokias dėmes norėjote išvalyti?
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2011 02 28, 18:53)
O kaip jį naudojote ir kokias dėmes norėjote išvalyti?

Pirmiausia bandžiau naudoti vaiko rūbeliams, ant kurių buvo dėmės nuo tyrelių, daugiausia daržovių. Tokių aukštų reikalavimų,kaip vaisių ar uogų dėmės, nekėliau. Bandžiau plauti, tiksliau - purkšti, įvairiai: ir vos tik mažiukui pavalgius, kol dėmė dar būdavo neišdžiūvus, tiek ir ant sausos dėmės. Po to iškart į skalbimo mašiną ir skalbiau su SA8 baby. Drabužėliai po skalbimo buvo dėmėti. Kai, tuo tarpu, jei dėmę prieš skalbimą ištrindavau su ūkišku muilu, dėmė išsiskalbdavo.
Toliau bandžiau plauti jau pastovėjusią, dar nei karto neskalbtą, bet jau išdžiūvusią (natūraliai, ne ant radijatoriaus) kraujo dėmę. Rezultatas - dėmė neišsiskalbė.
Dar bandžiau alyvos, kur tepa durų vyrius, spynas dėmę. Dėmė liko.
Taip pat bandžiau baltų kojnių padus (neužnešiotų, praktiškai naujų - tiesiog norėjosi, kad neliktų "pilkumo"). Rezultatas - kojnės liko, kaip neskalbtos. Kaip ir su baltinių rankogaliais ir apykakle - tas pats, kaip nieko nenaudojant.
Bandžiau "atgaivinti" jau padėvėtą rankšluostį, kuris buvo praradęs savo "šviežumą". Čia mane šis purškiklis nuvylė labiausiai, nes po jo, rankšluostis pasidarė pilkut pilkutėlis ir jį teko išmesti.
Taigi, NEI VIENOS dėmės taip ir nepavyko išvalyti. Numečiau aš tą purškiklį giliai po vonia ir jau beveik pamiršau.
Pakartosiu: tikrai veltui išleisti pinigai.
Atsakyti
QUOTE(Nertukė @ 2011 03 01, 15:57)
Pirmiausia bandžiau naudoti vaiko rūbeliams, ant kurių buvo dėmės nuo tyrelių, daugiausia daržovių. Tokių aukštų reikalavimų,kaip vaisių ar uogų dėmės, nekėliau. Bandžiau plauti, tiksliau - purkšti, įvairiai: ir vos tik mažiukui pavalgius, kol dėmė dar būdavo neišdžiūvus, tiek ir ant sausos dėmės. Po to iškart į skalbimo mašiną ir skalbiau su SA8 baby. Drabužėliai po skalbimo buvo dėmėti. Kai, tuo tarpu, jei dėmę prieš skalbimą ištrindavau su ūkišku muilu, dėmė išsiskalbdavo.
Toliau bandžiau plauti jau pastovėjusią, dar nei karto neskalbtą, bet jau išdžiūvusią (natūraliai, ne ant radijatoriaus) kraujo dėmę. Rezultatas - dėmė neišsiskalbė.
Taip pat bandžiau baltų kojnių padus (neužnešiotų, praktiškai naujų - tiesiog norėjosi, kad neliktų "pilkumo"). Rezultatas - kojnės liko, kaip neskalbtos. Kaip ir  su baltinių rankogaliais ir apykakle - tas pats, kaip nieko nenaudojant.
Bandžiau "atgaivinti" jau padėvėtą rankšluostį, kuris buvo praradęs savo "šviežumą". Čia mane šis purškiklis nuvylė labiausiai, nes po jo, rankšluostis pasidarė pilkut pilkutėlis ir jį teko išmesti.
Taigi, NEI VIENOS dėmės taip ir nepavyko išvalyti. Numečiau aš tą purškiklį giliai po vonia ir jau beveik pamiršau.

Visas šias išvardytas dėmes išima SA8 baliklis. thumbup.gif
Taip pat atgaivina pageltusius nuo stovejimo baltus audinius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristele10: 01 kovo 2011 - 15:17
QUOTE(Nertukė @ 2011 03 01, 15:57)
Taip pat bandžiau baltų kojnių padus (neužnešiotų, praktiškai naujų - tiesiog norėjosi, kad neliktų "pilkumo"). Rezultatas - kojnės liko, kaip neskalbtos. Kaip ir  su baltinių rankogaliais ir apykakle - tas pats, kaip nieko nenaudojant.

padovanokit man, man išvalo smile.gif
Atsakyti
O ka geriau rinktis langu valymuis:
L.O.C. Plus Stiklo (langų) priežiūrai ar L.O.C. Plus SEE SPRAY stiklo valiklis?
Atsakyti