Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(antanina22 @ 2011 02 12, 15:42)
as noreciau paklausti. vakar isbandziau naujai nusipirkta orkaiciu valikli. isipyliau koki puse litro vandens ir kazkiek to chemikalo. tada su tuo spec sepeteliu kur buna prie jo istepiau orkaite, palaikiau puse val. tada su dregna kempinele nuvaliau ir paskui dar su actu bei vandeniu dar karta pervaliau. man tik dulkes nuvale ir tiek. jokiu zele nebuvo kaip rasoma. kiek to chemikalo reikia pilti? gal permazai isipyliau kad man tai isvis nieko nenuvale nors nebuvo labai apleista schmoll.gif ar labai sveist reikejo g.gif ir dar, ar jus pilat si skysti i maistini inda? klausiu nes neturiu mazo bliudelio ne maistinio blush2.gif

kaip kristele ir minėjo, ORKAIČIŲ VALIKLIS NESKIEDŽIAMAS. Jis stiprus šarmas, su juo atsargiai, tam šepetėlis ir pridėtas. Kodėl kas pardavė nepaaiškino žmoniškai kaip naudotis? doh.gif Juk ant lietuviškų pakuočių jau ir LT kalba viskas parašyta, nebent perkat iš UK rinkos.
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 02 12, 14:42)
as noreciau paklausti. vakar isbandziau naujai nusipirkta orkaiciu valikli. isipyliau koki puse litro vandens ir kazkiek to chemikalo. tada su tuo spec sepeteliu kur buna prie jo istepiau orkaite, palaikiau puse val. tada su dregna kempinele nuvaliau ir paskui dar su actu bei vandeniu dar karta pervaliau. man tik dulkes nuvale ir tiek. jokiu zele nebuvo kaip rasoma. kiek to chemikalo reikia pilti? gal permazai isipyliau kad man tai isvis nieko nenuvale nors nebuvo labai apleista schmoll.gif ar labai sveist reikejo g.gif ir dar, ar jus pilat si skysti i maistini inda? klausiu nes neturiu mazo bliudelio ne maistinio blush2.gif

Tai kas čia taip jum pardavė ir nieko nepasakė? O gal nesiklausėt ką sakė ir kaip buvo liepta naudot? blink.gif
Kad jau ir čia daug kartų buvo papasakota kaip jį pasiruošt naudojimui.Ir pirmiausia reikia suplakt gerai. O tai kaip jums į galvą šauna dar ir į maistinius indus chemikalus pilt doh.gif swoon.gif
Atsakyti
Naudoju Artistry veido priežiūros kosmetiką 9 rožinę), bet noriu išbandyt Beautycycle. Kaip išsirinkti analogą?
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 02 12, 17:06)
kaip kristele ir minėjo, ORKAIČIŲ VALIKLIS NESKIEDŽIAMAS. Jis stiprus šarmas, su juo atsargiai, tam šepetėlis ir pridėtas. Kodėl kas pardavė nepaaiškino žmoniškai kaip naudotis?  doh.gif Juk ant lietuviškų pakuočių jau ir LT kalba viskas parašyta, nebent perkat iš UK rinkos.

aisku, labai aciu uz informacija. kita karta zinosiu ax.gif as jau ji nusipirkau senokai kol dar nebuvo lietuvisku vertimu o kai pardaveja aiskino as nelabai supratau tikriausia blush2.gif

Papildyta:

dar norejau paklausti, kuom reikia valyti spinteles, linoleuma virtuvej? vidury svaru o apie spinteles matyt maziau pavalau tai demes dideles.
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2011 02 14, 11:52)
Naudoju Artistry veido priežiūros kosmetiką 9 rožinę), bet noriu išbandyt Beautycycle. Kaip išsirinkti analogą?

Yra atskira kosmetikos tema - žr. čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 02 14, 17:43)
aisku, labai aciu uz informacija. kita karta zinosiu ax.gif as jau ji nusipirkau senokai kol dar nebuvo lietuvisku vertimu o kai pardaveja aiskino as nelabai supratau tikriausia  blush2.gif

Papildyta:

dar norejau paklausti, kuom reikia valyti spinteles, linoleuma virtuvej? vidury svaru o apie spinteles matyt maziau pavalau tai demes dideles.

labai gerai išvalo nešvarumus ant spintelių Zoom.
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2011 02 14, 12:52)

rožinė yra normaliai - sausai, normaliai - riebiai. Beautycycle atitinkamai - Vanduo - drėkinanti, Žemė - riebiai, Ugnis - jautriai.

čia galit net padaryti mažą testuką: Koks "elementas" tinkamas jūsų odai

QUOTE(antanina22 @ 2011 02 14, 17:43)
aisku, labai aciu uz informacija. kita karta zinosiu ax.gif as jau ji nusipirkau senokai kol dar nebuvo lietuvisku vertimu o kai pardaveja aiskino as nelabai supratau tikriausia  blush2.gif

Papildyta:

Kokios kilmės dėmės: spintelėms: riebalai, nešvarumai ZOOM, LOC plus virtuvei. Kavos, arbatos dėmės - LOC plus pienelis. Ir spintelėm ir grindim - LOC universalus.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 12 28, 16:05)

QUOTE(Spurgita @ 2010 12 29, 19:59)
Man jis nepasiteisino, daug paprasčiau po to su sausu skuduru dušo kabiną nuvalyti.   schmoll.gif

dar tik pradėjom naudoti Amway. Ir kol kas esu labai patenkinta.

Beje, kas liečia dušo kabinų stiklus, tai labai ekologiškai naudojam šį daiktą hihihi.gif
user posted image

Beje, gal galit paaiškinti apie skirtumus tarp Anglijos ir Lietuvos Amway? Apie kainą neklausiu. Gyvenam UK, tai teoriškai , jei verta galim ir ten ir ten užsakynėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No comment: 15 vasario 2011 - 01:26
No comment, o kas čia per valytuvas? Koks jo veikimo principas? Kur pirkot, kiek kainavo?
Atsakyti
Gal kas galite pakomentuoti - kodėl kai naudoju indaplovių miltelius, man dažnai lieka jų ant puodų? turiu paprastą iš parudotuvės tabletę, ir tai geriau išeina..
Atsakyti
QUOTE(Kaa @ 2011 02 23, 14:52)
Gal kas galite pakomentuoti - kodėl kai naudoju indaplovių miltelius, man dažnai lieka jų ant puodų? turiu paprastą iš parudotuvės tabletę, ir tai geriau išeina..

gal per daug pilate miltelių g.gif aš jų pilu valgomą šaukštą, nieko nelieka ir puikiai indai išsiplauna thumbup.gif
Atsakyti
tas pats , net nepilną sad.gif keista kad maximiniai milteliai gerai nusiplauna, o šitie kažkaip.. lieka
Atsakyti