Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(dzin budizmas @ 2011 01 21, 13:07)
kokiu tik norit, bet man užtenka ir 1:8 ir daugumai savo žmonių taip sakau. Jeigu jums norisi, gali skiesti mažesniu santykiu.

Ačiū 4u.gif Galvojau gal koks 1/3 ar 1/4 g.gif Nu pabandysiu, pažiūrėsiu kas gausis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2011 01 21, 11:58)
Kokiu santykiu skiedžiat indų ploviklį naudojimui? ax.gif

Išvis neskiedžiu.Vienas dozatoriaus spustelėjimas ant kempinėlės ir išplauti indai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklaust jau turinciu patirties, ar yra Amway asortimente koks nors produktas, kuris garantuotai pasalintu apnasas nuo WC dangcio. Vyriokai apsisiojo.
Atsakyti
Ko nenuėmė skiestas tualeto valiklis, nuėmė grynas. Tiesiog užtepiau, palaukiau, nuploviau. Kai kur prireikė ne vieno karto doh.gif , bet nusiėmė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2011 02 03, 01:16)
Ko nenuėmė skiestas tualeto valiklis, nuėmė grynas. Tiesiog užtepiau, palaukiau, nuploviau. Kai kur prireikė ne vieno karto doh.gif , bet nusiėmė thumbup.gif

pataisykit mane, bet WC valiklis naudojamas neskiestas juk?
Atsakyti
tikrai kad nesiskiedzia wc valiklis g.gif
Atsakyti
As irgi neskiedziu amway indu ploviklio uztat uztenka mazo kiekio is dozatoriaus ir tikrai labai ilgai uztenka viso butelio smile.gif
Atsakyti
as skiedziu indu plovikli ir esu taip pat labai patenkinta thumbup.gif jau metus laiko lygiai naudoju 1l buteli ir dar nebaigiau,liko pagaminti gal dar 1 buteliuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 02 03, 08:56)
pataisykit mane, bet WC valiklis naudojamas neskiestas juk?

Mane mokino, kad skiedžiamas į purkštuvą 1/3 santykiu smile.gif Puikiai nuvalo kalkes nuo kranų, kriauklę, klozeto dangtį ir t.t. Gryną naudoju tik sunkiai išvalomom vietom ax.gif Kolegė pasidaro ir servetėles su WC valikliu, o ten irgi skiestas naudojamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2011 02 03, 20:51)
Mane mokino, kad skiedžiamas į purkštuvą 1/3 santykiu smile.gif Puikiai nuvalo kalkes nuo kranų, kriauklę, klozeto dangtį ir t.t. Gryną naudoju tik sunkiai išvalomom vietom ax.gif Kolegė pasidaro ir servetėles su WC valikliu, o ten irgi skiestas naudojamas mirksiukas.gif

Tikrai pirmą kartą tai girdžiu..
Atsakyti
as noreciau paklausti. vakar isbandziau naujai nusipirkta orkaiciu valikli. isipyliau koki puse litro vandens ir kazkiek to chemikalo. tada su tuo spec sepeteliu kur buna prie jo istepiau orkaite, palaikiau puse val. tada su dregna kempinele nuvaliau ir paskui dar su actu bei vandeniu dar karta pervaliau. man tik dulkes nuvale ir tiek. jokiu zele nebuvo kaip rasoma. kiek to chemikalo reikia pilti? gal permazai isipyliau kad man tai isvis nieko nenuvale nors nebuvo labai apleista schmoll.gif ar labai sveist reikejo g.gif ir dar, ar jus pilat si skysti i maistini inda? klausiu nes neturiu mazo bliudelio ne maistinio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 02 12, 15:42)
as noreciau paklausti. vakar isbandziau naujai nusipirkta orkaiciu valikli. isipyliau koki puse litro vandens ir kazkiek to chemikalo. tada su tuo spec sepeteliu kur buna prie jo istepiau orkaite, palaikiau puse val. tada su dregna kempinele nuvaliau ir paskui dar su actu bei vandeniu dar karta pervaliau. man tik dulkes nuvale ir tiek. jokiu zele nebuvo kaip rasoma. kiek to chemikalo reikia pilti? gal permazai isipyliau kad man tai isvis nieko nenuvale nors nebuvo labai apleista schmoll.gif ar labai sveist reikejo g.gif ir dar, ar jus pilat si skysti i maistini inda? klausiu nes neturiu mazo bliudelio ne maistinio blush2.gif

Nereikia jo skiesti blink.gif
Pries naudojima gerai suplakti ir tepti ant norimo ploto. Valiklis yra zele konsistencijos.
Atsakyti