Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(priklausomybe @ 2010 10 25, 12:08)
Aš kažkaip bijočiau dėt į būgną viską  g.gif , dar neišsiskalbs gerai  g.gif . Tai baliklį supratau, kad užpilti karštu vandeniu ir į minkštiklio skyrelį  g.gif smile.gif? Norma iš akies ko gero smile.gif. Mano rastoj info lyg buvo minėta, kad reikia pilti su milteliais, į tą skyrelį  g.gif
Bet jei jūs iš savo praktikos sakot - pilsiu kartu su minkštikliu, ačiū  4u.gif

as nesakau , kada kartu su minkstikliu schmoll.gif !!! minktilis skiedziasi karstu vandeniu ir pilamas i minkstiklio skyreli .Baliklis kartu su milteliais uzpilamas karstu vandeniu ir dedamas i bugna spec. indelyje , atsargiai , jis ima putoti !!!
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 10 25, 14:17)
1 arbatinis šaukštelis ant 5 kg skalbinių. Milteliai ištirpinami beveik verdančiu vandeniu ir specialiam amway indely ir dedami į būgną. Apie tai kodėl taip naudoti buvo diskutuota ankstesnėse temose apie Amway produktus. Taip naudoju jau ne vienerius metus pati ir taip mokau savo klientus.
Minkštiklis skiedžiasi ir pilasi į minkštiklio skyrelį, jo karštu vandeniu skiesti nereikia.
Kodėl tas kas pardavė nepaaiškino kaip naudotis produktu?

Ačiū, jau viską išsiaiškinau ir išskalbiau smile.gif 4u.gif .
Pagal jūsų aprašymus man kažkaip daug darbo atrodo - plikinti su verdančiu vandeniu doh.gif
O dėl nepaaiškinimo kaip naudoti, mano draugė tik sau perkasi, ir neturėjo instrukcijos būtent šito produkto, tai nutariau pati išsiaiškint - nematau problemos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
Norejau paklausti, ar vitaminus nagams, plaukams ir odai galima gerti maitinancioms mamoms? g.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2010 10 26, 12:22)
Sveiki,
Norejau paklausti, ar vitaminus nagams, plaukams ir odai galima gerti maitinancioms mamoms?  g.gif

Žiūrint į sudėtį, atrodytų kad nieko blogo nėra:
Vitaminas C
Biotinas
L-cisteinas
Kolagenas
Glicinas

Visgi dėl šventos ramybės rekomenduoju pasitarti su gydytoju.
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2010 10 26, 12:22)
Sveiki,
Norejau paklausti, ar vitaminus nagams, plaukams ir odai galima gerti maitinancioms mamoms?  g.gif

galima atlikti Folio tyrimą ir bus aišku, kokių vitaminų tūksta organizmui ir ką reiktų pagerti.
Atsakyti
QUOTE(Giedrime71 @ 2010 10 27, 11:30)
galima atlikti Folio tyrimą ir  bus aišku, kokių vitaminų tūksta organizmui ir ką reiktų pagerti.

Kai plaukai kuokstais slenka, tai nemanau, kad reiketu kitu vitaminu. Aplamai esu pries juos, bet kadangi situ turiu ir oda blizgejo kai geriau, tai galvoju gal ir plaukams pades biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės,
gal kuri išbandėte amway skutimosi peiliukus? girdėjau, kad nuo jų neberia. pasidalinkite patirtimi smile.gif
Atsakyti
paaiškinkit kokias dėmes išima SA8 Pre-Wash dėmių išėmėjas? Nes man absoliučiai nieko nevalo, lieka visos dėmės blink.gif Gal ne taip naudoju...?
Kainelė ohoho, o poveikis nulinis verysad.gif
Tiesa, skalbdama ir baliklio įdedu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šarlotė: 30 spalio 2010 - 01:28
QUOTE(šarlotė @ 2010 10 30, 01:00)
paaiškinkit kokias dėmes išima SA8 Pre-Wash dėmių išėmėjas? Nes man absoliučiai nieko nevalo, lieka visos dėmės blink.gif Gal ne taip naudoju...?

Mano patirtis su situo demiu isemeju tokia pati.
ir vonios valiklis man nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2010 10 30, 02:00)

Ar apie sita kalbate?
user posted image

Na sis tai man superinis isemejas is tikruju. thumbup.gif Visas demes is vaiko rubu isima,ir kas svarbiausia,net isisenejusias per kelis kartus iseme.O vakar mazasis vaikinas mano apsipyle striuke su dyzeliniu kuru,nu galvojau bus sakes jau.Nes taip esame sugadintus vyro dzinsus jau mete lauk.Niekas nepadejo ,kvapelis buvo nezmoniskas,o ir pacia deme labai sunkiai atploviau.Bet papurskiau sito Pre -Wash,ir isskalbiau,siandien striuke kaip nauja,nei dmes,nei kvapo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2010 10 30, 02:00)

Paskirtis: Ši purškiama priemonė naudojama visų rūšių patvariai nudažytiems audiniams apdoroti prieš skalbimą ir valyti rūbams, nereikalaujantiems lyginimo.

Sudėtis: Tai putų pavidalo angliavandeninis aerozolis, turintis savo sudėtyje tirpiklių.Savybės ir privalumai: *Koncentruotas. *Citrinų kvapo. *Padeda be trynimo ir mirkymo pa­šalinti sunkiai išskalbiamas dėmes. *Labai gerai valo aliejaus, lūpų dažų, šratinuko, makiažo, tepalų, prakaito, taukų, organinių išskyrų dėmes. *Ypač efektyviai pašalina nešvarumus nuo apykaklių ir rankogalių. *Veiksmingas įvairiose vandens temperatūrose. *Padidina po to nau­dojamų skalbimo priemonių efektyvumą. *Atstoja visas kitas priemones, kurios naudojamos pradiniam skalbimui ir mirkymui. *Visiškai ištirpsta vandenyje. *Lengvai biologiškai suyra.

Naudojimas: Valiklį išpurkšti tiesiai ant dėmės, laikant purškiklį15 cm atstumu virš rūbo. 1 -2 min. palaukti, kol skystis įsigers į audinį. Trinti nereikia, neleisti išdžiūti. Po to dra­bužis skalbiamas įprastu būdu. Jei dėmė įsisenėjusi, procedūrą reikėtų pakartoti. Reko­menduojama šią priemonę naudoti dėmei tik atsiradus. Dėmesio! Purkšdami nelaikykite purškiklio arti skalbimo mašinos, džiovintuvo ar kitų da­žytų paviršių, nes valiklis tirpdo dažus. Saugoti nuo ugnies ir įkaitusių paviršių!

nepakeičiamas jis man... kainytė tikrai nėra didelė, nes ilgai nesunaudosi... tikrai dar taip nebuvo kad neišimtų kokios dėmelės, išpurškiu, palaukiu ir išplaunu.
Atsakyti
skelbimuose daznai ieskoma ,rasoma,kad pirktu pigiau.Domina,kiek yra tas pigiau g.gif
Kiek radau ,uz indu plovikli maziausiai praso 22 litu,uz loc 1 litra 20 litu,demiu isemeja 8 lt.
Ar imanoma rasti pigiau?
Atsakyti