Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

sveikos,
patarkit man ka geriau isigyti virtuves mediniams baldams valyti nuo riebalu. Kazkada kazkokia priemone turejau, bet neatmenu pavadinimo, tik zinau, kad uzpylus ant kempineles spinteliu virsus pasidenges riebalais ir dulkemis nusivalydavo kaip reklamose thumbup.gif vienu brukstelejimu. Ir gal kas gali Vilniuje pasiulyti.
Atsakyti
Mačiau atsirado naujas Acerola C, kiek supratau patobulintas, ar panašiai. Tik nelabai suprantu angliškai. Pastebėjau, kad parašyta 600 mg. Tai čia vienos tabletės dozė išaugo iš 30 mg į 600 mg, ar kaip? g.gif Prašau paprotinkit mane, kas žinot. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audronele @ 2011 01 18, 20:44)
sveikos,
patarkit man ka geriau isigyti virtuves mediniams baldams valyti nuo riebalu. Kazkada kazkokia priemone turejau, bet neatmenu pavadinimo, tik zinau, kad uzpylus ant kempineles spinteliu virsus pasidenges riebalais ir dulkemis nusivalydavo kaip reklamose thumbup.gif vienu brukstelejimu. Ir gal kas gali Vilniuje pasiulyti.

Zoom 4u.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif
o lako man nenuvalgys g.gif g.gif
Atsakyti
nenuvalgys , aisku skieskit ji, pasidarykit purskiama thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimusia30 @ 2011 01 18, 18:49)
Norejau paklausti, ka rekomenduotumet naudoti duso kabinai valyti. Kasdieniniam  valymui skirtas valiklis nepatiko, nes reikia kas kart ispurksti ir kaip sake konsultante palikti. Na kazkaip nesinori kita karta lysti i ispurksta chemikalais kabina praustis smile.gif Mane domintu valiklis duso kabinai ne kasdieninio valymo, kur nuvalytu kalkes ir lasiukus kalkiu nuo duso kabinos stiklo. Ka parekomenduotumete?
Be to iskilo klausimas ziurint i rekomendacijas. Kazkas sake, akd metalo valiklis tinka puodams ir keptuvems. Bet ar jis tikrai tinka indams, kurie naudojami maistui? Ar si chemija nekenkia sveikatai?

ištepti su WC valikliu, palaikyti 30 minučių, nuplauti.
Skambės gal absurdiškai, bet man įstrigo vienas dalykas. Mūsų vokietis (atvedęs į Lietuvą ne viena Amway organizaciją ir esantis versle 30 metų) prezentuodavo būtent metalo valiklį jį palaižydamas. Tokiu būdu norėdamas pabrėžti, kad jis nekenkia. Jokiais būdais nesakau, kad turite jį laižyti, bet jis tikrai nepakenks. Tik atminkit, kad jis turi abrazyvinių dalelių ir blizgiems paviršiams netinka. Labiau rekomenduojamas šveisti puodų ir keptuvių dugnus ir pan.

QUOTE(audronele @ 2011 01 18, 20:44)
sveikos,

QUOTE(audronele @ 2011 01 18, 22:04)
ačiū 4u.gif
o lako man nenuvalgys g.gif  g.gif

Mane visad mokino, kad būtent ZOOM lakuotiems paviršiams naudoti NEGALIMA! Jei paviršiai lakuoti naudokite LOC universalų.
Papildyta:
QUOTE(Forz @ 2011 01 18, 21:05)
Mačiau atsirado naujas Acerola C, kiek supratau patobulintas, ar panašiai. Tik nelabai suprantu angliškai. Pastebėjau, kad parašyta 600 mg. Tai čia vienos tabletės dozė išaugo iš 30 mg į 600 mg, ar kaip?  g.gif Prašau paprotinkit mane, kas žinot.  blush2.gif

čia tokia ne Lietuvoj jūsų paminėta, nes Lietuvoj nauja prailginto veikimo iki 8 valandų nauja Acerola C plus, 240 mg vitamino C.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 01 19, 00:42)
čia tokia ne Lietuvoj jūsų paminėta, nes Lietuvoj nauja prailginto veikimo iki 8 valandų nauja Acerola C plus, 240 mg vitamino C.

Ačiū už atsakymą. Na, aš skaičiau www.amway-lithuania.com. Ten rašo "Vitamin C is a water soluble vitamin, which means that any excess absorbed by the body is not stored for future use. That’s why this slim, easy-to swallow tablet offers extended release eight-hour support, meaning eight-times less total waste than a single dose of 600 mg instant release. And, it dissolves slowly over a longer period, which makes it gentle on the stomach. " Tai čia ir užkliuvo man kas tas 600 mg. Nes sakau, kad angliškai nesuprantu. Iš jūsų parašymo supratau, kad tie 600 mg kažkas kita. Tik dabar įdomu kas.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 01 19, 00:42)

Mane visad mokino, kad būtent ZOOM lakuotiems paviršiams naudoti NEGALIMA! Jei paviršiai lakuoti naudokite LOC universalų.

na nzn as plaunu ir man nieko neatsitinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forz @ 2011 01 19, 13:00)
Ačiū už atsakymą. Na, aš skaičiau www.amway-lithuania.com. Ten rašo "Vitamin C is a water soluble vitamin, which means that any excess absorbed by the body is not stored for future use. That’s why this slim, easy-to swallow tablet offers extended release eight-hour support, meaning eight-times less total waste than a single dose of 600 mg instant release. And, it dissolves slowly over a longer period, which makes it gentle on the stomach. " Tai čia ir užkliuvo man kas tas 600 mg. Nes sakau, kad angliškai nesuprantu. Iš jūsų parašymo supratau, kad tie 600 mg kažkas kita. Tik dabar įdomu kas.

Tas vitaminas C dabar panašios dozės kaip buvo vokiečių, anglų ar pan. rinkose, ten norma buvo 250 mg.
LT puslalpy parašyta apačioj prie savybių:
One tablet convenience
Extended support
Gentle on the stomach
With plant based nutrients
Provides 240 mg of essential vitamin C in one tablet (240 mg vitamino C vienoje tabletėje)

O ten ką parašėt tai verčiasi maždaug taip:

"Vitaminas C yra tirpus vandenyje, tai reiškia, kad jis organizme nesaugomas, o jo perteklius pašalinamas. Todėl ši maža tabletė pagaminta, kad būtų ją lengva praryti, ir ji pasisavinama pamažu per 8 valandas. Todėl vitamino prarandama mažiau, nei iškart suvartojus vienakartinę 600 mg dozę. Ir ji lėtai tirpsta per ilgesnį periodą, todėl nedirgina (yra švelni) skrandžio.

QUOTE(Questa @ 2011 01 19, 13:03)
na nzn as plaunu ir man nieko neatsitinka  blush2.gif

nu gal ir nieko blogo, bet geriau perspėt žmogų, nes kitą kart lakuotas paviršius nelygus kitam lakuotam paviršiui. Kad pradžiai atsargiai pabandytų.
Nes buvo tokių šposų: darai prezentaciją, papurški ant paprastų senų dažytų durų virtuvėj, o ten žiūrėk ir dažai valosi kartu su priemone, nors rodai su paprasčiausiu LOC, o uždažyta kokiais paprastais dažais, kad tik purvo nesimatytų. doh.gif Ir lieka lepsusas... tai labai atsargiai reik, kai ne savo valai, ar patari.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 19 sausio 2011 - 12:25
QUOTE(dzin budizmas @ 2011 01 19, 13:23)

nu gal ir nieko blogo, bet geriau perspėt žmogų, nes kitą kart lakuotas paviršius nelygus kitam lakuotam paviršiui. Kad pradžiai atsargiai pabandytų.
Nes buvo tokių šposų: darai prezentaciją, papurški ant paprastų senų dažytų durų virtuvėj, o ten žiūrėk ir dažai valosi kartu su priemone, nors rodai su paprasčiausiu LOC, o uždažyta kokiais paprastais dažais, kad tik purvo nesimatytų.  doh.gif  Ir lieka lepsusas... tai labai atsargiai reik, kai ne savo valai, ar patari.

drinks_cheers.gif ,uztat ir parasiau tik ne sugrynu zoomu, o skiesti as pasidarau nestipru man jis visur namie pasiteisina, bet tik tada pasiteisinu kai pasidariau i purskiama blush2.gif
Atsakyti
Kokiu santykiu skiedžiat indų ploviklį naudojimui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2011 01 21, 12:58)
Kokiu santykiu skiedžiat indų ploviklį naudojimui? ax.gif

kokiu tik norit, bet man užtenka ir 1:8 ir daugumai savo žmonių taip sakau. Jeigu jums norisi, gali skiesti mažesniu santykiu.
Atsakyti