loc pienelis sakyciau daugiau poliruojanti priemone nerudijanciam plienui, kaitlente nuvalyta juo tikrai taip blizges kaip nuvalyta zoom
o as noreciau paklausti, nusipirkau orkaiciu valikli ir ant jo sepetukas uzdetas tai jus su tuo sepetuku slapinat orkaite? o gal sis chemikalas gerai nuvalytu elektrines virykles stiklini pavirsiu?labai prikepa man jis ypac nuo keptuviu niekaip nenugrandau apkepusio pavirsiaus
QUOTE(antanina22 @ 2010 12 27, 15:12)
o as noreciau paklausti, nusipirkau orkaiciu valikli ir ant jo sepetukas uzdetas tai jus su tuo sepetuku slapinat orkaite? o gal sis chemikalas gerai nuvalytu elektrines virykles stiklini pavirsiu?labai prikepa man jis ypac nuo keptuviu niekaip nenugrandau apkepusio pavirsiaus
Laba, taip, kuo puikiausiai valo elektrine kaitlente tas orkaiciu valiklis
Suplakta orkaiciu valikli uzpilu ant kaitlentes ir su tuo sepetuku issklaidau, palaikau 10min ir su vienkartiniu ranksluosciu nuvalau, blizga ir sveisti nereikia
QUOTE(Paukstuks @ 2010 12 24, 11:26)
Orkaiciu valiklis . As ir puodus prisvilusius juo valau.
Sveiki,esu girdejusi,kd yra kazkokia priemone duso kabinos stiklams.Po maudyniu ispurski,ir po to nereik tu stiklu valyt kikviena diena. Gal kas galit atsiliepimus parasyt,kas ten per daiktas?
QUOTE(rloreta @ 2010 12 28, 17:04)
Sveiki,esu girdejusi,kd yra kazkokia priemone duso kabinos stiklams.Po maudyniu ispurski,ir po to nereik tu stiklu valyt kikviena diena. Gal kas galit atsiliepimus parasyt,kas ten per daiktas?
QUOTE(rloreta @ 2010 12 28, 16:04)
super dalykas
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 12 28, 17:05)
Man jis nepasiteisino, daug paprasčiau po to su sausu skuduru dušo kabiną nuvalyti.
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 12 21, 17:00)
...
* Dar dish drops šveistukai - bet Zepter dangčio negalima, blizgesį nuvalys.
...
* Dar dish drops šveistukai - bet Zepter dangčio negalima, blizgesį nuvalys.
...
as tai ir dangciui ta sveistuka naudoju ,ai vistiek nieko amzino nera ... bet seip tai sitie sveistukai man
QUOTE(vilmiux @ 2010 12 27, 17:30)
Laba, taip, kuo puikiausiai valo elektrine kaitlente tas orkaiciu valiklis
Suplakta orkaiciu valikli uzpilu ant kaitlentes ir su tuo sepetuku issklaidau, palaikau 10min ir su vienkartiniu ranksluosciu nuvalau, blizga ir sveisti nereikia
aciu uz ats. jau pabodo sveit ta orkaite reiks bandyt su amway
QUOTE(antanina22 @ 2011 01 01, 16:19)
aciu uz ats. jau pabodo sveit ta orkaite reiks bandyt su amway
tik ją reikia laikyti 30 minučių, naudokit atsargiai, nes tai stiprus šarmas, po 30 min. sureagavę su nešvarumais patampa muilu ir galima valyti su kempinėle nesibaiminant.