Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(*Sausainiukas* @ 2010 12 14, 23:28)
Gal kas galėtų čia įkelti info apie visus LOC panaudojimo būdus bei dozavimą  4u.gif Ačiū

O zmogus is kurio Jus perkat neduoda aprasymo ir nepaaiskina kaip ta produkta naudoti?
Atsakyti
QUOTE(birgiolita @ 2010 12 06, 16:10)
o jus palyginkit amway tableciu kvapa ir pvz populiariuju somat buvusiu calgon ar kaip ten, man pastarosios primena domestos, o kai pagalvoju kad plaunami indai tai darosi negera  smile.gif

Realiai nebaisus man ten tas kvapas ax.gif
O šiaip, pasibaigus Amway tabletėms, išplovėm indus tik su vandeniu indaplovėj (tik blizginamojo skysčio yra) ir super gavosi bigsmile.gif - tikrai ne prasčiau nei su tabletėm visų firmų bigsmile.gif . Sakėm su vyru ir sveikiau, ir ekonomiškiau ax.gif
Atsakyti
O man purškiamas dėmių išėmėjas labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Man dar neaišku su skalbimo miltelių dozavimu. Jei pas mane skalbyklės talpa didelė (6 kg.), tai kiek tu milteliu reikia ? Turbūt daugiau nei vieno samtelio ? Dabar suabejojau, nes pasiskaičiau kad per daug irgi negerai. Turbūt kažką ne taip darau, nes rūbai (ypač vaikų) tokie baisūs, kad neapsikentus mesiu aš tą amway per langą lotuliukas.gif Skalbiu jau ketvirtas mėnuo, jau kaip ir turėjo atsiskalbt, bet l. pilki ir dėmių tai išvis neplauna. Naudoju pagal instrukciją, užpilu karštu vandeniu ir t. t. Ir kai skalbia, tai nebūna nei vieno muilo burbuliuko, konsultantas sakė, kad taip ir turi būt, jie neputoja ?
Visom kitom priemonėm l. patenkinta. Na dar vitaminai vaikams stovi nenaudojami, nevalgo, nes šlykštūs, didžioji net apsivėmė C vit. bevalgydama, ir sutrint bandžiau vistiek nenuryja, pati paragavau, tai tikrai šlykštūs. Su kalciu vaikams irgi panaši istorija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 12 15, 09:29)
Yra yra tokia pompa (UK rinkoj)

persiprašau tada, čia mano išsilavinimo stoka, UK rinka manęs nedomino. 4u.gif

QUOTE(Mamašiukas @ 2010 12 15, 10:12)
Man dar neaišku su skalbimo miltelių dozavimu. Jei pas mane skalbyklės talpa didelė (6 kg.), tai kiek tu milteliu reikia ? Turbūt daugiau nei vieno samtelio ? Dabar suabejojau, nes pasiskaičiau kad per daug irgi negerai. Turbūt kažką ne taip darau, nes rūbai (ypač vaikų) tokie baisūs, kad neapsikentus mesiu aš tą amway per langą  lotuliukas.gif Skalbiu jau ketvirtas mėnuo, jau kaip ir turėjo atsiskalbt, bet l. pilki ir dėmių tai išvis neplauna. Naudoju pagal instrukciją, užpilu karštu vandeniu ir t. t. Ir kai skalbia, tai nebūna nei vieno muilo burbuliuko, konsultantas sakė, kad taip ir turi būt, jie neputoja ?
Visom kitom priemonėm l. patenkinta. Na dar vitaminai vaikams stovi nenaudojami, nevalgo, nes šlykštūs, didžioji net apsivėmė C vit. bevalgydama, ir sutrint bandžiau vistiek nenuryja, pati paragavau, tai tikrai šlykštūs. Su kalciu vaikams irgi panaši istorija  doh.gif

Nu vitaminai vaikams tikrai nėra "šlykštūs", nu kad ne saldainių skonio tai taip, bet tikrai nėra iki apsivėmimo. Čia kaip anyžiniai saldainiai: vienas valgo ir duok dar, kitam- neskanu. Bet šiaip jei būtų jau tokia bjaurastis nebūtų kramtomi. Jeigu jūsų vaikai nevalgo - skelbimų temoj perleiskit kam nors kitam, tikrai bus norinčių, tik bėda, kad SM neleidžia papildų pardavinėt, tai nežinau kaip pasiseks.

Miltelių reikia dėti priklausomai nuo vandens kietumo ir drabužių užterštumo. Tikrai nedaugiau nei 1 samtelį. Yra aprašymuose lentelė kiek dėti priklausomai nuo kietumo ir nešvarumų. Dėl miltelių negaliu teigti, kad jie plauna ar ne, mes tiesiog įpratę viską papildomai apdoroti su pre-wash, ar balikliu, jei labai užsisenėję tai dar ir mirkom. Kūdikio ar vaiko plaudavom su vaikiškais.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 12 15, 09:51)

Miltelių reikia dėti priklausomai nuo vandens kietumo ir drabužių užterštumo. Tikrai nedaugiau nei 1 samtelį. Yra aprašymuose lentelė kiek dėti priklausomai nuo kietumo ir nešvarumų. Dėl miltelių negaliu teigti, kad jie plauna ar ne, mes tiesiog įpratę viską papildomai apdoroti su pre-wash, ar balikliu, jei labai užsisenėję tai dar ir mirkom. Kūdikio ar vaiko plaudavom su vaikiškais.

Ismokus su jais skalbti , tikrai i nieka nebesinori nei keisti , cia mano asmenine nuomone smile.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos,išskalbiu rankšluosčius,bet jie man tokie labai jau šiurkštūs,gal yra kokia AMWAY priemonė,kuri juos suminkštintų?
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 12 20, 13:01)
Sveikos,merginos,išskalbiu rankšluosčius,bet jie man tokie labai jau šiurkštūs,gal yra kokia AMWAY priemonė,kuri juos suminkštintų?

yra minkštiklis - dviejų kvapų.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 12 20, 13:25)
yra minkštiklis - dviejų kvapų.

Bet ar jis tikrai efektyvus?Aš šiaip vis Lenor'ą pilu,bet jis tik kvepia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 12 20, 13:39)

minkštumą gausit, kvapo - ne. smile.gif Mano uošvis Lenor į namus neįsileidžia, sakė negali pakęsti tos smarvės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eedytka @ 2010 12 20, 13:39)

Man asmeniškai tai neefektyvus, nepasakyčiau, kad suminkština schmoll.gif Su kvapu, tai viskas tvarkoj, išdžiūvus skalbiniams visiškai nelieka jokio kvapo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 12 20, 13:52)
minkštumą gausit, kvapo - ne. smile.gif Mano uošvis Lenor į namus neįsileidžia, sakė negali pakęsti tos smarvės  smile.gif

Lenor daug geriau suminkština, o vat amway visiškai ne, jei skalbinius lygini tai dar nieko, bet rankšluosčiai lieka kieti ax.gif
Atsakyti