Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(dzin budizmas @ 2010 12 13, 10:31)
Papilkėja ne todėl, kad dedat per daug, todėl, kad nuo  šių miltelių pradeda valyti skalbimo mašinos būgnas, ir kalkių nuosėdos valosi, o nuo jų tamsėja drabužiai, todėl prieš naudojant arba praleisti tuščią skalbimą, arba nukalkint skalbimo mašiną arba skalbti tamsesnius drabužius. Plius nusiplauna įprastiniai milteliai, kurie tiesiog "užtušuoja" dėmes, žmonės po to ir sako įdėjau nešvarų, ištraukiau dar nešvaresnį. Po keleto skalbimų tas dalykas pranyksta.  mirksiukas.gif

Man paciai tai nera papilkeje, bet esu girdejusi nemazai atsiliepimu ir tenka paaiskinti, kad ne milteliai cia kalti.

Papildyta:
QUOTE(ramu @ 2010 12 13, 11:14)
O sakykit, nuo kurio amžiaus vaikams galima vitaminus Amway vartoti?
Papildyta:
Nepaskaiciuoja ir, kad Amway milteliu uztenka tikrai labai ilgam. As, tarkime, vaikiskus miltelius, kai turejom viena sunu, naudojau daugiau nei metus ir tai po to atsibodo jau ta deze, tai pabiagiau visus rubus skalbdama  ax.gif  O dabar, kai gime mazasis, tai abieju vyruku savo rubus skalbiau su viena deze lygiai 11 menesiu smile.gif

Labai ilgam uztenka. As skalbiu tikrai daug, nes esam 4 asmenys, tai panasu, kad uzteks visiems metams.
Atsakyti
QUOTE(jjjolanta @ 2010 12 13, 14:08)
Man paciai tai  nera papilkeje, bet esu girdejusi nemazai atsiliepimu ir tenka paaiskinti, kad ne milteliai cia kalti.

Papildyta:

Labai ilgam uztenka. As skalbiu tikrai daug, nes esam 4 asmenys, tai panasu, kad uzteks visiems metams.

Pritariu thumbup.gif Skalbimo milteliais tiktrai dziaugiuosi. Labai ilgai uztenka, gerai skalbia, issiskalauja puikiai :)Muus seimoje yra alergisku zmogiuku, tai dabar ta problema kaip ir uzmirse. Skalbiu visu seimos nariu rubus. Kai anukai atvaziuoja ir ju rubeliams puikiai tinka O tai yra buve, kad is parduotuves nusipirkus (ypac akcijiniu) neisskalauja, nors ir pagal pilna programa skalbi doh.gif Kazkokie tiesiog netirpstantys verysad.gif Dar labai dziaugiuosi indu plovikliu - ilgai uztenka, plauna puikiai. Isdziuve indai blizga nerealiai smile.gif Man amway thumbup.gif Tiesa as sakausi UK. Nezinau ar jie ten skiriasi g.gif , bet man is ten parsiuncia tai tiesiog pigiau
Atsakyti
Kas galite patarti kaip išsirinkti šampūną plaukams g.gif Mano dažyti, bet plaunu beveik kas 2 d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jjjolanta @ 2010 12 13, 09:06)
Kazkodel visus gasdina Amway kaina, bet man keista, kad zmogus nepagalvoja ar nepaskaiciuoja, kad skalbdamas su parduotuviniais milteliais dar papildomai naudoja nukalkintoja, minkstikli, balikli, o tos pacios demes taip pat kartais lieka, o kur dar visokios neaiskios alergijos, del kuriu perka visokius kremus ir pan. Arba pvz. LOC, atrodo brangu, bet kai suzinai, kad ji galima naudoti lyg tai 36 dalykams: demems, kaip minktikli, grindu plovimui ir kt., tai paskaiciuokit jei kiekvienam tam is 36 punktu pirkti atskira valiki, tai oho kiek pinigu iseina, o ir susideti vietos reikia. o del kokybes, tai buna kad kazka ne taip daro. Nustebau suzinojus, kad jei per daug dedi milteliu ar baliklio, tai drabuziai papilkeja, todel reikia laikytis nurodymu.
  As pati labai patenkinta Amway produktais, tiek kokybes, tiek kainos prasme.

as iki siol irgi buavu aptenkinta Amway produkcija, isskyrus purskiama demiu isemeja. Bet va,neseniai nusipirkau SA8 minkstikli. Ir pradejau kasinetis, nors iki siol niekam nebuvau alergiska doh.gif g.gif Vyras irgi snd kojines,skalbtas su minkstikliu, uzsimove,taipogi kasinejasi doh.gif O ir vaikams drabuzius kartu skalbiau unsure.gif Kazin, kodel taip yra,gal galit kas paaiskint? Ir dar - naudojau kilimu valikli - rezultatu nepatenkinta,kilimo,galima sakyti, neisvale schmoll.gif verysad.gif
O visad labai gyriau Amway ir visiem siuliau..Pati esu tikrai nemazai pinigu siai produkcijai isleidus. dabar jau nezinau,ar dar ka pirksiu..
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2010 12 14, 01:12)
as iki siol irgi buavu aptenkinta Amway produkcija, isskyrus purskiama demiu isemeja. Bet va,neseniai nusipirkau SA8 minkstikli. Ir pradejau kasinetis, nors iki siol niekam nebuvau alergiska doh.gif  g.gif Vyras irgi snd kojines,skalbtas su minkstikliu, uzsimove,taipogi kasinejasi doh.gif  O ir vaikams drabuzius kartu skalbiau unsure.gif Kazin, kodel taip yra,gal galit kas paaiskint? Ir dar - naudojau kilimu valikli - rezultatu nepatenkinta,kilimo,galima sakyti, neisvale schmoll.gif  verysad.gif
O visad labai gyriau Amway ir visiem siuliau..Pati esu tikrai nemazai pinigu siai produkcijai isleidus. dabar jau nezinau,ar dar ka pirksiu..

Na atsipradsau, bet prajuokinot lotuliukas.gif Visada buvot labai patenkinta, o minkstiklis nepatiko ir kilimu valiklis ir daugiau nebezinot, ar pirksit is viso blink.gif Cia panasiai kad butu, jog mano vaikui tinka milupa koseles, bet netinka miluba mortku tyre, tai nezinau, ar as ta milupa bepirksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2010 12 14, 01:12)
as iki siol irgi buavu aptenkinta Amway produkcija, isskyrus purskiama demiu isemeja. Bet va,neseniai nusipirkau SA8 minkstikli. Ir pradejau kasinetis, nors iki siol niekam nebuvau alergiska doh.gif  g.gif Vyras irgi snd kojines,skalbtas su minkstikliu, uzsimove,taipogi kasinejasi doh.gif  O ir vaikams drabuzius kartu skalbiau unsure.gif Kazin, kodel taip yra,gal galit kas paaiskint? Ir dar - naudojau kilimu valikli - rezultatu nepatenkinta,kilimo,galima sakyti, neisvale schmoll.gif  verysad.gif

Manau, kad kiekvienas atsirenka sau tinkancius produktus. Juk Amway ju gausu. As esu bandziusi minkstikli ir man patiko, bet dabar kol kas naudoju LOC.
Esu girdejusi, kad zmones dazniausiai ir alergizuoja ne milteliai, o butent minkstikliai ir alergiskiems zmonems reiketu ju vengti. Manau, kad tokia taisykle galioja ir Amway.
Kilimu valiklio nenaudojau, tai nieko negaliou pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2010 12 14, 00:12)

gal per daug minkstiklio pilat ? uztenka 10ml jo vienam kartui .

o del kilimu valiklio ,gal reiktu pakartoti keleta kartu isvalyti ,nes pirma iskelia ir senesnes demes , nes kokio senumo automobilio sedynes isvalem mes su juo ,drysciau teigti ,kad jis tikrai valo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgice: 14 gruodžio 2010 - 11:47
QUOTE(ramu @ 2010 12 14, 08:10)
Na atsipradsau, bet prajuokinot  lotuliukas.gif Visada buvot labai patenkinta, o minkstiklis nepatiko ir kilimu valiklis ir daugiau nebezinot, ar pirksit is viso  blink.gif Cia panasiai kad butu, jog mano vaikui tinka milupa koseles, bet netinka miluba mortku tyre, tai nezinau, ar as ta milupa bepirksiu  lotuliukas.gif

namatau as cia nieko juokingo...
gal per daug idealizavau Amway produkcija.. Juk labai jau ten viskas naturalu, bet vat kazkodel niezti kuna nuo minkstiklio..Todel man gaila pinigu dar kazka pirkti ir bandyti, nes bijau, kad nepasiteisins..

QUOTE(jurgice @ 2010 12 14, 11:46)
gal per daug minkstiklio pilat ? uztenka 10ml jo vienam kartui .

o del kilimu valiklio ,gal reiktu pakartoti keleta kartu isvalyti ,nes pirma iskelia ir senesnes demes , nes kokio senumo automobilio  sedynes isvalem mes su juo ,drysciau teigti ,kad jis tikrai valo  mirksiukas.gif

minkstiklio pilu labai nedaug ,trecdali kamstelio

o kaip jus valot su kilimu valikliu? jei nesunku, papasakokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2010 12 14, 14:51)

o kaip jus valot su kilimu valikliu? jei nesunku, papasakokit 4u.gif

nusurbliuoju valoma pavirsiu ir i sepeti uztaisau su siltu vandeniu koncentrata ir tiesiog ispaudus putas su juom isvalau pavirsiu po keliu valandu pakartoju ,jei reikia ir dar kita diena pakartoju , cia aisku valant pirma karta tenka pasizaisti ,o paskui jau tikrai tiek nereikia mirksiukas.gif Cia vos ne panasiai kaip su skalbimo milteliais ,kol susidoroja su senesnemis dememis.
Atsakyti
QUOTE(jjjolanta @ 2010 12 13, 10:06)
Kazkodel visus gasdina Amway kaina, bet man keista, kad zmogus nepagalvoja ar nepaskaiciuoja, kad skalbdamas su parduotuviniais milteliais dar papildomai naudoja nukalkintoja, minkstikli, balikli, o tos pacios demes taip pat kartais lieka, o kur dar visokios neaiskios alergijos, del kuriu perka visokius kremus ir pan. Arba pvz. LOC, atrodo brangu, bet kai suzinai, kad ji galima naudoti lyg tai 36 dalykams: demems, kaip minktikli, grindu plovimui ir kt., tai paskaiciuokit jei kiekvienam tam is 36 punktu pirkti atskira valiki, tai oho kiek pinigu iseina, o ir susideti vietos reikia. o del kokybes, tai buna kad kazka ne taip daro. Nustebau suzinojus, kad jei per daug dedi milteliu ar baliklio, tai drabuziai papilkeja, todel reikia laikytis nurodymu.
  As pati labai patenkinta Amway produktais, tiek kokybes, tiek kainos prasme.

Gal kas galėtų čia įkelti info apie visus LOC panaudojimo būdus bei dozavimą 4u.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2010 12 13, 20:30)
Kas galite patarti kaip išsirinkti šampūną plaukams  g.gif Mano dažyti, bet plaunu beveik kas 2 d.  g.gif

pabandyk arba dažytiems: SKU: 102674
arba kasdieninio naudojimo švelnų mažoj pakuotėj, patiks- pasiimsi 1 litrą -
300 ml - SKU: 5000
Papildyta:
QUOTE(varsa @ 2010 12 14, 23:44)

tik va pompos 4l buteliui niekad neesu mačius.... tokios kaip ir nebūna.... ta kur litrui skirta tikrai tokios talpos butelio dugno nesieks... truputį aprašyme su ta pompa nugrybavo.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 12 15, 00:13)
tik va pompos 4l buteliui niekad neesu mačius.... tokios kaip ir nebūna.... ta kur litrui skirta tikrai tokios talpos butelio dugno nesieks... truputį aprašyme su ta pompa nugrybavo.

Yra yra tokia pompa (UK rinkoj)
Atsakyti