Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

QUOTE(Paslaptele @ 2010 12 11, 22:20)
O aš šiandien pabaigiau skalbimo miltelius - jau laukiau kada baigsis. Tokius pinigus kainuoja, o skalbinius sudedi su dėme, ištrauki su dėme  unsure.gif Daugiau nebepirksiu  schmoll.gif
Dantų pasta irgi nieko gero.  schmoll.gif

Kažkaip ir baisu pirkti dabar ką nors  unsure.gif

Dėmes reikia apdoroti prieš skalbimą, o tada jau dėti skalbti su milteliais smile.gif Riebalines dėmes išima LOC, iš baltų rūbų išima dėmes ir balina SA8 baliklis, neaiškios kilmės dėmes išima PreWash purškiamas dėmių išėmėjas, dėmių išėmimo funkciją turi skystas skalbiklis smile.gif Kiekvienas, kas domisi, susiranda sau optimalų variantą, kokių papildomų priemonių reikia mirksiukas.gif Viską skalbiu tik su Amway produktais, jei kas nesigauna skambinu labiau patyrusiam žmogui ir klausiu smile.gif
O kas turėjo būti "gero" iš dantų pastos ? Valo ji gerai, ekonomiškai naudojasi ir kainuoja panašiai kaip geresnės dantų pastos parduodamos vaistinėse. Aš apie "Colgate" nešneku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2010 12 12, 18:58)
Dėmes reikia apdoroti prieš skalbimą, o tada jau dėti skalbti su milteliais smile.gif Riebalines dėmes išima LOC, iš baltų rūbų išima dėmes ir balina SA8 baliklis, neaiškios kilmės dėmes išima PreWash purškiamas dėmių išėmėjas, dėmių išėmimo funkciją turi skystas skalbiklis smile.gif Kiekvienas, kas domisi, susiranda sau optimalų variantą, kokių papildomų priemonių reikia mirksiukas.gif Viską skalbiu tik su Amway produktais, jei kas nesigauna skambinu labiau patyrusiam žmogui ir klausiu smile.gif
O kas turėjo būti "gero" iš dantų pastos ? Valo ji gerai, ekonomiškai naudojasi ir kainuoja panašiai kaip geresnės dantų pastos parduodamos vaistinėse. Aš apie "Colgate" nešneku mirksiukas.gif

O mane nervina tas zaidimas skalbiant. Viena deme vienu, kita deme kitu produktu "apdoroti". Mano manymu, visos priemones turi taupyti mano laika. Anksciau skalbdavau "blogais" pagal amway milteliais, bet sudejai skalbinius, ijungei skalbykle, issiskalbus isemei ir be demiu. O dabar... Kazkaip be reikalo pagyroms pasidaviau.
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2010 12 12, 16:58)
*Dėmes reikia apdoroti prieš skalbimą, o tada jau dėti skalbti su milteliais smile.gif Riebalines dėmes išima LOC, iš baltų rūbų išima dėmes ir balina SA8 baliklis, neaiškios kilmės dėmes išima PreWash purškiamas dėmių išėmėjas, dėmių išėmimo funkciją turi skystas skalbiklis smile.gif Kiekvienas, kas domisi, susiranda sau optimalų variantą, kokių papildomų priemonių reikia mirksiukas.gif Viską skalbiu tik su Amway produktais, jei kas nesigauna skambinu labiau patyrusiam žmogui ir klausiu smile.gif
**O kas turėjo būti "gero" iš dantų pastos ? Valo ji gerai, ekonomiškai naudojasi ir kainuoja panašiai kaip geresnės dantų pastos parduodamos vaistinėse. Aš apie "Colgate" nešneku mirksiukas.gif

*Nu jooo... doh.gif tai kiek man 1 skalbimas kainuos?? doh.gif Pabaigiau, ačiū D, o dabar grįšiu prie įprastinių miltelių ax.gif
**O pastų esu daug naudojusi, tai mums su vyru ji schmoll.gif dabar naudojam visai kitokią (na, ne colgate ar blendamed), tai visai kitoks pojūtis. Plius, kai pamačiau Amway pastos sudėtį doh.gif ir kaip jie dar ekologiškais gali vadintis doh.gif
Na žodžiu, kiekvienas turim teisę rinktis. 4u.gif

QUOTE(Ingada @ 2010 12 12, 17:04)
O mane nervina tas zaidimas skalbiant. Viena deme vienu, kita deme kitu produktu "apdoroti". Mano manymu, visos priemones turi taupyti mano laika. Anksciau skalbdavau "blogais" pagal amway milteliais, bet sudejai skalbinius, ijungei skalbykle, issiskalbus isemei ir be demiu. O dabar... Kazkaip be reikalo pagyroms pasidaviau.

drinks_cheers.gif būtent. Dar ir prisiminti reikia kuo ten apsipylei doh.gif
Atsakyti
O kurie parduotuviniai milteliai taip gerai išima pvz. riebalų dėmes ? Kiek atsimenu kol naudojau parduotuvinius miltelius, visada turėdavau dėmių išėmėją Vanish ar kokį kitą ir pilti pagal instrukciją jo reikėdavo dar ir kiek doh.gif Užtat balti ruožai iš kai kurių juodų rūbų iki šiol niekaip neišsiplauna nuo pard. skystų skalbiklių doh.gif Plaunant Amway skystu skalbikliu, niekada nelieka jokių baltų ruožų schmoll.gif O šiaip tai žinoma kiekvieno teisė rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkodel visus gasdina Amway kaina, bet man keista, kad zmogus nepagalvoja ar nepaskaiciuoja, kad skalbdamas su parduotuviniais milteliais dar papildomai naudoja nukalkintoja, minkstikli, balikli, o tos pacios demes taip pat kartais lieka, o kur dar visokios neaiskios alergijos, del kuriu perka visokius kremus ir pan. Arba pvz. LOC, atrodo brangu, bet kai suzinai, kad ji galima naudoti lyg tai 36 dalykams: demems, kaip minktikli, grindu plovimui ir kt., tai paskaiciuokit jei kiekvienam tam is 36 punktu pirkti atskira valiki, tai oho kiek pinigu iseina, o ir susideti vietos reikia. o del kokybes, tai buna kad kazka ne taip daro. Nustebau suzinojus, kad jei per daug dedi milteliu ar baliklio, tai drabuziai papilkeja, todel reikia laikytis nurodymu.
As pati labai patenkinta Amway produktais, tiek kokybes, tiek kainos prasme.
Atsakyti
sveikos, labai noreciau patarimo, ax.gif kokiu reiketu man panaudoti is NUTRILITE papildu, man po gimdymo labai nekokie dantys ,ir nulu zo jau 2, tai einu ir einu pas stomotologa,parasykite kas zinotu aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jjjolanta @ 2010 12 13, 10:06)
Kazkodel visus gasdina Amway kaina, bet man keista, kad zmogus nepagalvoja ar nepaskaiciuoja, kad skalbdamas su parduotuviniais milteliais dar papildomai naudoja nukalkintoja, minkstikli, balikli, o tos pacios demes taip pat kartais lieka, o kur dar visokios neaiskios alergijos, del kuriu perka visokius kremus ir pan. Arba pvz. LOC, atrodo brangu, bet kai suzinai, kad ji galima naudoti lyg tai 36 dalykams: demems, kaip minktikli, grindu plovimui ir kt., tai paskaiciuokit jei kiekvienam tam is 36 punktu pirkti atskira valiki, tai oho kiek pinigu iseina, o ir susideti vietos reikia. o del kokybes, tai buna kad kazka ne taip daro. Nustebau suzinojus, kad jei per daug dedi milteliu ar baliklio, tai drabuziai papilkeja, todel reikia laikytis nurodymu.

Papilkėja ne todėl, kad dedat per daug, todėl, kad nuo šių miltelių pradeda valyti skalbimo mašinos būgnas, ir kalkių nuosėdos valosi, o nuo jų tamsėja drabužiai, todėl prieš naudojant arba praleisti tuščią skalbimą, arba nukalkint skalbimo mašiną arba skalbti tamsesnius drabužius. Plius nusiplauna įprastiniai milteliai, kurie tiesiog "užtušuoja" dėmes, žmonės po to ir sako įdėjau nešvarų, ištraukiau dar nešvaresnį. Po keleto skalbimų tas dalykas pranyksta. mirksiukas.gif

QUOTE(siuzi... @ 2010 12 13, 10:09)
sveikos, labai noreciau patarimo, ax.gif  kokiu reiketu man panaudoti is NUTRILITE papildu, man  po gimdymo labai nekokie dantys ,ir nulu zo jau 2, tai einu ir einu pas stomotologa,parasykite kas zinotu aciu  4u.gif

Intuicija sako, kad tokiu atveju trūksta kalcio, pabandykit kalcį-magnį pavartot. Tikriausiai žinot, bet priminsiu - jį vartokit vakare, nuo 17 val., nes tuo metu organizmas geriausiai pasisavina kalcį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 13 gruodžio 2010 - 09:31

QUOTE(dzin budizmas @ 2010 12 13, 10:31)
Intuicija sako, kad tokiu atveju trūksta kalcio, pabandykit kalcį-magnį pavartot.  Tikriausiai žinot, bet priminsiu - jį vartokit vakare, nuo 17 val., nes tuo metu organizmas geriausiai pasisavina kalcį 4u.gif

as ir galvoju kad kalci ,bet ten yra vaikam ,kalcis -magnis, o suaugusiems ir tinka?ar koki kita reiketu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siuzi...: 13 gruodžio 2010 - 09:48
QUOTE(siuzi... @ 2010 12 13, 10:48)
as ir galvoju kad kalci ,bet ten yra vaikam ,kalcis -magnis, o suaugusiems ir tinka?ar koki kita reiketu  g.gif

yra ir vaikams (kramtomas), yra ir atskirai suaugusiems. Va kodai suaugusiems:
210 tab. (apsimoka geriau) -106888, ir 80 tab. - 106889.
Beje kramtomas ir suaugusiems tinka, tik jo vartoti daugiau reik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 13 gruodžio 2010 - 09:52
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 12 13, 10:51)

aciu, mirksiukas.gif eisiu uzsisakyti 4u.gif
seip esu labai patenkinta AMWAY produkcija, ax.gif dar niekuom nenusivyliau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 12 13, 10:51)

O sakykit, nuo kurio amžiaus vaikams galima vitaminus Amway vartoti?
Papildyta:
QUOTE(jjjolanta @ 2010 12 13, 10:06)
Kazkodel visus gasdina Amway kaina, bet man keista, kad zmogus, o tos pacios demes taip pat kartais lieka, o kur dar visokios neaiskios alergijos, del kuriu perka visokius kremus ir pan. Arba pvz. LOC, atrodo brangu, bet kai suzinai, kad ji galima naudoti lyg tai 36 dalykams: demems, kaip minktikli, grindu plovimui ir kt., tai paskaiciuokit jei kiekvienam tam is 36 punktu pirkti atskira valiki, tai oho kiek pinigu iseina, o ir susideti vietos reikia. o del kokybes, tai buna kad kazka ne taip daro. Nustebau suzinojus, kad jei per daug dedi milteliu ar baliklio, tai drabuziai papilkeja, todel reikia laikytis nurodymu.

Nepaskaiciuoja ir, kad Amway milteliu uztenka tikrai labai ilgam. As, tarkime, vaikiskus miltelius, kai turejom viena sunu, naudojau daugiau nei metus ir tai po to atsibodo jau ta deze, tai pabiagiau visus rubus skalbdama ax.gif O dabar, kai gime mazasis, tai abieju vyruku savo rubus skalbiau su viena deze lygiai 11 menesiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramu: 13 gruodžio 2010 - 10:14
QUOTE(ramu @ 2010 12 13, 11:14)
O sakykit, nuo kurio amžiaus vaikams galima vitaminus Amway vartoti?

oficialiai tai nuo 4 metų rodos. Bet jei būna kokia bėda tai duoda ir mažesniems, žinoma įvertini visus niuansus ar tikrai vaikui reikia, ar nėra kokių alergijų ir pan. Mums buvo bėdos, tai daviau ir multikus, ir C ir geležį maždaug nuo 2,5 metukų, ir tegu mane užmėto akmenim, bet "marsiečiai" nepadėjo, perėjau prie Nutrilite - iškart pasimatė kitas rezultatas: ir apetitas atsirado ir kraujo tyrimas pagerėjo.
Atsakyti