QUOTE(jjjolanta @ 2010 12 13, 10:06)
Kazkodel visus gasdina Amway kaina, bet man keista, kad zmogus nepagalvoja ar nepaskaiciuoja, kad skalbdamas su parduotuviniais milteliais dar papildomai naudoja nukalkintoja, minkstikli, balikli, o tos pacios demes taip pat kartais lieka, o kur dar visokios neaiskios alergijos, del kuriu perka visokius kremus ir pan. Arba pvz. LOC, atrodo brangu, bet kai suzinai, kad ji galima naudoti lyg tai 36 dalykams: demems, kaip minktikli, grindu plovimui ir kt., tai paskaiciuokit jei kiekvienam tam is 36 punktu pirkti atskira valiki, tai oho kiek pinigu iseina, o ir susideti vietos reikia. o del kokybes, tai buna kad kazka ne taip daro.
Nustebau suzinojus, kad jei per daug dedi milteliu ar baliklio, tai drabuziai papilkeja, todel reikia laikytis nurodymu.
As pati labai patenkinta Amway produktais, tiek kokybes, tiek kainos prasme.
Papilkėja ne todėl, kad dedat per daug, todėl, kad nuo šių miltelių pradeda valyti skalbimo mašinos būgnas, ir kalkių nuosėdos valosi, o nuo jų tamsėja drabužiai, todėl prieš naudojant arba praleisti tuščią skalbimą, arba nukalkint skalbimo mašiną arba skalbti tamsesnius drabužius. Plius nusiplauna įprastiniai milteliai, kurie tiesiog "užtušuoja" dėmes, žmonės po to ir sako įdėjau nešvarų, ištraukiau dar nešvaresnį. Po keleto skalbimų tas dalykas pranyksta.
QUOTE(siuzi... @ 2010 12 13, 10:09)
sveikos, labai noreciau patarimo,
![ax.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/ax.gif)
kokiu reiketu man panaudoti is NUTRILITE papildu, man po gimdymo labai nekokie dantys ,ir nulu zo jau 2, tai einu ir einu pas stomotologa,parasykite kas zinotu aciu
Intuicija sako, kad tokiu atveju trūksta kalcio, pabandykit kalcį-magnį pavartot. Tikriausiai žinot, bet priminsiu - jį vartokit vakare, nuo 17 val., nes tuo metu organizmas geriausiai pasisavina kalcį