Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

Sveikutes, gal kas turit amway keptuves? gal galit pakomentuoti, ar nesvyla kepant? ax.gif ar vertos tos kainos kuria kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmiux @ 2010 12 09, 13:20)
Sveikutes, gal kas turit amway keptuves? gal galit pakomentuoti, ar nesvyla kepant?  ax.gif ar vertos tos kainos kuria kainuoja  g.gif

As turiu tokia: https://www.amway-li...uct_image_popup
Jau virs 2 metu naudoju ir kaip nauja. Maistas nesvyla, riebalu reikia minimaliai. Ir issiplauna labai lengvai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas turit amway keptuves? gal galit pakomentuoti, ar nesvyla kepant?  ax.gif ar vertos tos kainos kuria kainuoja  g.gif

turiu didžiausią (30 cm) ir mažiausią (20 cm), vidutinę perleidau artimiesiems. Jas galima girti ir pasakoti daug privalumų. Kažkada kai man sakydavo kiek 3 keptuvės kainuoja, galvodavau kokie idiotai perka keptuves už tokią kainą, bet kai paragavau maisto, supratau kas kaip ir kodėl, savo keptuvę vežuosi net per atostogas, nes dukra kitokių blynų nebevalgo lotuliukas.gif Galima puikiai gaminti su aliejum, be aliejaus. skoniai, kvapai nesusimaišo, galit žuvį ir mėsą skirtingiems šeimos nariams troškinti vienu metu ant mažos ugnies ir skoniai vienas kitam nepakenks. Dugnas vienodai įšyla, todėl net mano kaitlentė per arti pristumta prie sienelės, o didžioji keptuvė visa netelpa ant kaitinamo "blyno", bet kadangi šiluma vienodai pasiskirsto, tai maistas vis tiek puikiai iškepa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 09 gruodžio 2010 - 13:18
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2010 12 07, 17:38)
Aciu. Nenesioti papuosalai, tik uzsistoveje detales, turetu padeti, siandien isbandysiu

Deja, rezultatas ne toks, kokio tikejausi... sidabras kiek pasviesejo, bet dar like tamsiu demiu sad.gif laikau toliau pamerkusi....
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2010 12 09, 14:40)
Deja, rezultatas ne toks, kokio tikejausi... sidabras kiek pasviesejo, bet dar like tamsiu demiu sad.gif laikau toliau pamerkusi....

paprastas žemiškas būdas - pavalykit su dantų pasta wink.gif nors man rodos, kad LOC plus pienelis turėtų valyti irgi tokius dalykus, niekad nebandžiau... g.gif
Atsakyti

Visos amway prekės mums labai patinka smile.gif , bet keptuvės tikrai nėra vertos kainos verysad.gif Jokių ypatingų skirtumų tikrai nepastebėjau, vidus per keletą metų lygiai taip išdega, kaip ir kitų verysad.gif Dėl to teko jau tą kuri dažniausia naudojama išmesti verysad.gif Daugiau tikrai nepirkčiau ir kitam nesiūlyčiau schmoll.gif
Nors matau kitos sako kitaip g.gif Nežinau, gal dar trumpiau naudoja g.gif O gal tik šiaip giria g.gif Bet mes gailimės kad pirkom, vienintelė nepasiteisinusi prekė iš amway unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2010 12 09, 16:44)
Visos amway prekės mums labai patinka smile.gif , bet keptuvės tikrai nėra vertos kainos verysad.gif  Jokių ypatingų skirtumų tikrai nepastebėjau, vidus per keletą metų lygiai taip išdega, kaip ir kitų verysad.gif  Dėl to teko jau tą kuri dažniausia naudojama išmesti verysad.gif  Daugiau tikrai nepirkčiau ir kitam nesiūlyčiau schmoll.gif
Nors matau kitos sako kitaip g.gif  Nežinau, gal dar trumpiau naudoja g.gif  O gal tik šiaip giria g.gif  Bet mes gailimės kad pirkom, vienintelė nepasiteisinusi prekė iš amway unsure.gif

gal perkaitinot? jų negalima jokiu būdu perkaitint. Pažįstama sudėjo produktus, paliko ant mažos ugnies ir... užmigo.. ryte maistas buvo degėsiai, bet keptuvė gražiai išsiplovė ir toliau puikiai atlieka savo funkciją, nes kaito ant nedidelės ugnies. Bet kitos moteriškės dukros perkaitino keptuves (kepė ant didelės ugnies) ir viskas, denga jos, limpa ir pan. Tai yra vienintelis dalykas, kurį reikia saugot. Aš didžiąją net į orkaitę dedu, svarbu ne aukštesnėj nei 200 C.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 09 gruodžio 2010 - 16:03
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 12 09, 17:03)
gal perkaitinot? jų negalima jokiu būdu perkaitint. Pažįstama sudėjo produktus, paliko ant mažos ugnies ir... užmigo.. ryte maistas buvo degėsiai, bet keptuvė gražiai išsiplovė ir toliau puikiai atlieka savo funkciją, nes kaito ant nedidelės ugnies. Bet kitos moteriškės dukros perkaitino keptuves (kepė ant didelės ugnies) ir viskas, denga jos, limpa ir pan. Tai yra vienintelis dalykas, kurį reikia saugot. Aš didžiąją net į orkaitę dedu, svarbu ne aukštesnėj nei 200 C.

Taip, visiškai sutinku, kad jos labai gerai valosi mirksiukas.gif Nu bet tikrai niekad nepalikom užkaistos, neperkaitinom g.gif Didžiąją ir mažąją dar naudojam, bet manau, kad jau irgi neilgai tarnaus doh.gif Amžino nieko nėra ax.gif Bet tikrai daugiau nepirkčiau ir kitiem nepatarčiau unsure.gif Tikrai nevertos tokios kainos schmoll.gif Tokią sumą mokėti, tik dėl to kad jos švarios ir gražiai atrodo? tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(era27 @ 2010 12 09, 17:27)
Taip, visiškai sutinku, kad jos labai gerai valosi mirksiukas.gif  Nu bet tikrai niekad nepalikom užkaistos, neperkaitinom g.gif  Didžiąją ir mažąją dar naudojam, bet manau, kad jau irgi neilgai tarnaus doh.gif  Amžino nieko nėra ax.gif  Bet tikrai daugiau nepirkčiau ir kitiem nepatarčiau unsure.gif Tikrai nevertos tokios kainos schmoll.gif Tokią sumą mokėti, tik dėl to kad jos švarios ir gražiai atrodo? tikrai  schmoll.gif

ne todėl, kad švarios ir gerai atrodo smile.gif o todėl, kad kita keptuvė po tokio "testo" būtų keliavus tiesiai į šiūkšlių dėžę smile.gif Keptuvių kaina normali, bet kuri normali keptuvė su titano keramika kainuoja labai panašiai. Apie teflonus aš nekalbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzin budizmas: 09 gruodžio 2010 - 16:41
Aciu mergaites uz nuomones 4u.gif 4u.gif , jauciu artejanciu svenciu proga reikia pasidovanoti visa komplekta keptuviu rolleyes.gif , siaip ar taip reikia jau keisti senas, nes svyla doh.gif
Atsakyti
O aš šiandien pabaigiau skalbimo miltelius - jau laukiau kada baigsis. Tokius pinigus kainuoja, o skalbinius sudedi su dėme, ištrauki su dėme unsure.gif Daugiau nebepirksiu schmoll.gif
Dantų pasta irgi nieko gero. schmoll.gif

Kažkaip ir baisu pirkti dabar ką nors unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paslaptele: 11 gruodžio 2010 - 22:21
Aš taip pat turiu pilnus puodų bei keptuvių komplektus. Gal 3 ar 4 metai, net nepamenu. Esu labai patenkinta. Nors pirkau kai zloto kursas buvo gana aukštas. Prieš tai niekaip nemokėjau iškepti lietinių, o dabar jie iškepa puikiai. Tik nebandžiau dar kepti orkaitėj. Kažkaip baisoka, nors gal reiks pabandyti.
Atsakyti