Įkraunama...
Įkraunama...

Amway produkcija - 10

sveiki, plytelem
user posted image
Specialiai skirta nešvarumams vonioje šalinti.Privalumai. Veiksminga, antibakterinė vonios valymo priemonė *Valo muilo likučius, kalkių apnašas *Nereikia gramdyti *Nebraižo paviršių *Nepalieka valymo juostų.
3854

Naudojimas. Skiesti 1:3. Priemonę užtepti, palaikyti ir nuplauti vandeniu. Skiedimui tinka purkštuvas su rankena.

WC user posted image
Originalus valiklio įpakavimas su integruota rankena leidžia patogiai ir lengvai paskirstyti valiklį net ant sunkiai prieinamų klozeto vietų. Tolygiai paskirstyti ant valomojo paviršiaus ir šepečio pagalba nuvalyti, įsisenėjusias nuosėdas valyti po 15 - 30 minučių. Esant labai dideliam užterštumui, panaudoti WC valiklį 2 - 3 kartus.
WC valiklio su organinėmis rūgštimis sudėtyje nėra stiprių chemikalų, nors valo gerai. Sudėtyje yra originali sudėtinė medžiaga "Neutralodor", kuri chemiškai reaguoja su nemaloniais kvapais absorbuodama kvapų molekules.

Naudojamas: vonios, dušų, chromuotų sanitarinių įrengimų, keraminių plytelių, tualetų, namų apyvokos prietaisų valymui.

Tinka purvo bei riebalinių dėmių pašalinimui nuo automobilio ratlankių.

Produkto kodas 3951
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birgiolita: 06 gruodžio 2010 - 15:27
Gal patartumete, kuo valyti sidabra :4u:lyg esu girdejusi, kad galima i kazkuria priemone pamerkti ir issivalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2010 12 06, 16:32)
Gal patartumete, kuo valyti sidabra  :4u:lyg esu girdejusi, kad galima i kazkuria priemone pamerkti ir issivalo  g.gif

LOC universalus
Atsakyti
QUOTE(birgiolita @ 2010 11 29, 13:12)
http://images18.fotki.com/v673/photos/7/1597847/8208981/SA8SOLUTIONSAllFabricBleach744-vi.jpg

O aš žinokit tik pusiau galiu pagirti šį baliklį smile.gif. Virtuvinius rankšluoščius išbalino tikrai super su neatmenamų laikų bile kokiom dėmėm lotuliukas.gif , o mano mažulio baltų šliaužtukų (prakakotų smile.gif ) - neišbalino, net merkiant tą pačią dieną g.gif verysad.gif . Tai nežinau, dėl ko, gal koks leliukų pH netinka šitam balikliui lotuliukas.gif

QUOTE(jurgice @ 2010 11 29, 19:05)
bet man naudojant amway tabletes ,truksta blizgumo , kai tik blizgiklis i pabaiga ir nepilu jo ,indai apsiblause  g.gif   O naudojant amway miltelius indaplovei  irgi reiktu skyscio ,bet amway jo negamina ...

Man irgi blush2.gif . Tikrai negalėčiau pasakyti, kad tos tabletės kažkuo geresnės už kitas pigesnes 4u.gif , dabar visai baiginėjam pakuotę ir daugiau nepirksim jų...

QUOTE(tiju @ 2010 12 05, 00:06)
Tuomet domina atsiliepimai apie SATINIQUE priemones, ypač domina apie gydomąją kaukę ir serumą galiukam (skaičiau kažkur kad patinkintos merginos, bet jo prekyboj nepastebėjau..)  smile.gif

Aš turėjau Satinique balzamą (nepamenu kurį tiksliai, tokiam šviesiai melsvam buteliuke) - tikrai buvo neblogas, bet atradau dar geresnį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 12 06, 17:02)

Man irgi  blush2.gif . Tikrai negalėčiau pasakyti, kad tos tabletės kažkuo geresnės už kitas pigesnes  4u.gif , dabar visai baiginėjam pakuotę ir daugiau nepirksim jų...

o jus palyginkit amway tableciu kvapa ir pvz populiariuju somat buvusiu calgon ar kaip ten, man pastarosios primena domestos, o kai pagalvoju kad plaunami indai tai darosi negera smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti del indavloviu milteliu. Ar juos naudojant butinai reikia dar skalavimo priemones g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2010 12 05, 01:06)
Tuomet domina atsiliepimai apie SATINIQUE priemones, ypač domina apie gydomąją kaukę ir serumą galiukam (skaičiau kažkur kad patinkintos merginos, bet jo prekyboj nepastebėjau..)  smile.gif

Satinique produktų poveikis geriausiai pasireiškia po keleto kartų.
Serumas: Kodas Lietuvos rinkoj: 5075
user posted image
Kaukė: Kodas 5070
user posted image

dėl keramidų "įpurškimo" sistemos šios priemonės puikiai gydo ir atgaivina plauką.
QUOTE(etaeta @ 2010 12 06, 13:20)
Reikia patarimo, gal kas gali parasyti kokie gaminiai tinkami keraminems vonios plytelems valyti ir  unitazams plauti?
Aciu  4u.gif

Plyteles galima valyti ir su tuo pačiu WC, ypač jei jos labai kalkėtos. Galima ir su LOC plus dušui, LOC plus voniai, su LOC universaliu sumaišius su actu ir vandeniu, o jei paviršiai nėra labai kalkėti galima ir su LOC pieneliu pavalyt.

QUOTE(*Sausainiukas* @ 2010 12 06, 16:32)
Gal patartumete, kuo valyti sidabra  :4u:lyg esu girdejusi, kad galima i kazkuria priemone pamerkti ir issivalo  g.gif

12 valandų LOC universalaus koncentrate, bet būna kad nuo žmogaus organizmo išskiriamų medžiagų pajuoduoja sidabras, tai LOC koncentratas ne visada nuvalo. Šito dalyko nemoku paaiškint.

QUOTE(priklausomybe @ 2010 12 06, 17:02)
O aš žinokit tik pusiau galiu pagirti šį baliklį smile.gif. Virtuvinius rankšluoščius išbalino tikrai super su neatmenamų laikų bile kokiom dėmėm  lotuliukas.gif , o mano mažulio baltų šliaužtukų (prakakotų smile.gif ) - neišbalino, net merkiant tą pačią dieną  g.gif  verysad.gif . Tai nežinau, dėl ko, gal koks leliukų pH netinka šitam balikliui  lotuliukas.gif
Man irgi  blush2.gif . Tikrai negalėčiau pasakyti, kad tos tabletės kažkuo geresnės už kitas pigesnes  4u.gif , dabar visai baiginėjam pakuotę ir daugiau nepirksim jų...
O gal galit apšviest, ką čia reiškia  g.gif ? Kad gražinti galima ar čia kažkas kito  g.gif ?
Aš turėjau Satinique balzamą (nepamenu kurį tiksliai, tokiam šviesiai melsvam buteliuke) - tikrai buvo neblogas, bet atradau dar geresnį  ax.gif

Verdančiu vandeniu užpiltas baliklis, pre-wash - mirkant turėtų turėtų kūdikio drabužėliai atsiplaut.
pasitenkinimo garantija - galima grąžint per 90 dienų nuo įsigyjimo tiems, kas turi licenziją.
QUOTE(daiva_z @ 2010 12 06, 20:41)
Noriu paklausti del indavloviu milteliu. Ar juos naudojant butinai reikia dar skalavimo priemones  g.gif

Reikia blizgiklio, nes milteliai plauna nešvarumus, o blizgiklis - blizgina. Skirtingos funkcijos.
Atsakyti
Dėkui 4u.gif Bet aš pvz. neturiu baliklio, tai plaunu tik su milteliai. Man kaip ir uztenka to. Bet noriu išsiaiškinti-AR BŪTINAI REIKIA BLIZGIKLIO g.gif
Atsakyti
QUOTE(daiva_z @ 2010 12 06, 21:48)
Dėkui  4u.gif Bet aš pvz. neturiu baliklio, tai plaunu tik su milteliai. Man kaip ir uztenka to. Bet noriu išsiaiškinti-AR BŪTINAI REIKIA BLIZGIKLIO  g.gif

jeigu nebus blizgiklio, tai liks vandens kalkių nuosėdos ant indų kol džius vanduo.
Atsakyti
QUOTE(dzin budizmas @ 2010 12 06, 20:35)

Reikia blizgiklio, nes milteliai plauna nešvarumus, o blizgiklis - blizgina. Skirtingos funkcijos.

bet blizgiklis koks ? , nes as dabar plaunu vistiek su amway indaploviu milteliais ,bet blizginti tenka su kt.firmos blizgikliu ,kuris atlieka kaip ir paskutine funkcija plaunant indus ..
Atsakyti
QUOTE(jurgice @ 2010 12 07, 17:07)
bet blizgiklis koks ? , nes as dabar plaunu vistiek su amway indaploviu milteliais  ,bet blizginti tenka su kt.firmos  blizgikliu ,kuris atlieka kaip ir paskutine funkcija plaunant indus ..

blizgiklio Amway ir nėra, tenka pilti kitos firmos.
Atsakyti
QUOTE(birgiolita @ 2010 12 06, 16:42)
LOC universalus

QUOTE(dzin budizmas @ 2010 12 06, 21:35)

12 valandų LOC universalaus koncentrate, bet būna kad nuo žmogaus organizmo išskiriamų medžiagų pajuoduoja sidabras, tai LOC koncentratas ne visada nuvalo. Šito dalyko nemoku paaiškint.

Aciu. Nenesioti papuosalai, tik uzsistoveje detales, turetu padeti, siandien isbandysiu
Atsakyti