Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sayonara @ 2010 11 04, 11:20)
aha, Yalomo. buvau labai skeptiškai nusiteikusi, bet įkalbėjo paskaityti ir likau visai patenkinta skaitiniu smile.gif

panaudojo taip: seriale rodomas veiksmas bute ar tai name (bute, man rodos, o ten ant sienos kabo mano foto. ta kabanti balerinos suknelė, fone pianinas, gal pameni?). prodiuserio mobilų gavau, skambinu jam, bet kol kas nekelia. labai įdomu, kaip ta foto ten atsirado biggrin.gif

nieko jis toks. raso kaip grozine, bet ir psichologijos l.nenubanalina. tik jo visos kt paskui viena i kita panasios.

aha, grazi ta, daug kas ja pamena, manau. nu idomu. papasakok paskui ka issiaiskinsi.
Atsakyti
Ar ne vakarykstej serijoj rode?Nes kaip tik nuziurinejau as ta nuotraulka per telika rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 11 04, 10:36)
nieko jis toks. raso kaip grozine, bet ir psichologijos l.nenubanalina. tik jo visos kt paskui viena i kita panasios.

aha, grazi ta, daug kas ja pamena, manau. nu idomu. papasakok paskui ka issiaiskinsi.

aha, man patiko stiliukas. bet jaučiu daugiau neskaitysiu..smile.gif gruzina truputį smile.gif)

QUOTE(Ievukis @ 2010 11 04, 11:34)
Ar ne vakarykstej serijoj rode?Nes kaip tik nuziurinejau as ta nuotraulka per telika rolleyes.gif

vakar dienos ar tai užvakar. ant sienos dveji rėmeliai kabo, viršutiniame rėme yra mano foto biggrin.gif

jau išsiaiškinau. pasirodo, viena mergina iš kūdros tiesiog tą foto iš kūdros nusikopino ir atsispausdino. jos namuose filmuojama dalis serialo.
Atsakyti
atspausk normaliai ir padovanok tai merginai, jei taip jai patiko. man tai smagu, kai mano darytos nuotraukos pas kitus žmones kabo ant sienų. pas save dar nei vienos nepasikabinau (stovi kelios atremtos ant lentynos, bet dar pratinuosi prie jų, gal ir nekabinsiu). o pas kitus matyti kažkaip smagu.

2 expo projektas pas mane jau pajudėjo. ką tik nusipirkau spalvotą juostelę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 11 04, 13:43)
aha, man patiko stiliukas. bet jaučiu daugiau neskaitysiu..smile.gif gruzina truputį smile.gif)

tai jauciu as todel ir uzgruzinta, nes man patiko tongue.gif (beja kuria tu skaitei? )
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 11 04, 13:59)
atspausk normaliai ir padovanok tai merginai, jei taip jai patiko. man tai smagu, kai mano darytos nuotraukos pas kitus žmones kabo ant sienų. pas save dar nei vienos nepasikabinau (stovi kelios atremtos ant lentynos, bet dar pratinuosi prie jų, gal ir nekabinsiu). o pas kitus matyti kažkaip smagu.

2 expo projektas pas mane jau pajudėjo. ką tik nusipirkau spalvotą juostelę cool.gif

aš mielai taip ir padaryčiau ir jai parašiau, kad jeigu būtų paprašius, būčiau pamaloninta ir tikrai padovanojus tą foto, nes dabar tai kaip ir vagystė gaunasi. bjauriausia, kad jinai, rodos, nelabai supranta, kad autorius norėtų žinoti, kas vyksta su jo darbeliais smile.gif ai, neimu labai į galvą, ten pilna kitokio šlamšto.

wow, net juostelę nusipirkai. mano double expo pajudės, kai pabaigsiu seną juostelę ir įsidėsiu skirtąją projektui biggrin.gif

QUOTE(antajo @ 2010 11 04, 14:21)
tai jauciu as todel ir uzgruzinta, nes man patiko tongue.gif (beja kuria tu skaitei? )

Gydymas Šopenhaueriu smile.gif man irgi patiko smile.gif
Atsakyti
Atkreipiau demesi,nes kaiptik dabar mintys apie tai sukasi.Sienos tuscios tai norisi kazka ant apkabinet,todel ir pastebejau ta balerina hihihi.gif patiko 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

uzbegau trumpam. norejau paklausti kaip rasti ta lentele su ekspozicijom. Sun.. kzkaip vadinasi unsure.gif nerandu google.
diafragmu islaikymu atitikmenys prie tam tikro apsvietimo.

gal zinote dar kokiu nors budu expozicijai nustatyti neturint exponometro ar siaip ne menkiasio isivaizdavimo apie tuos dalykus?

aciu
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2010 11 04, 15:28)
Sveiki smile.gif

uzbegau trumpam. norejau paklausti kaip rasti ta lentele su ekspozicijom. Sun.. kzkaip vadinasi  unsure.gif nerandu google.
diafragmu islaikymu atitikmenys prie tam tikro apsvietimo.

gal zinote dar kokiu nors budu expozicijai nustatyti neturint exponometro ar siaip ne menkiasio isivaizdavimo apie tuos dalykus?

aciu

Sunny 16 rule smile.gif

nuojauta? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 lapkričio 2010 - 15:38
Tai aš čia jau ant dienų gausiu juostelę, vadinasi. Ievuki 4u.gif Na, man liko kelis kadrus pabaigti ir siūsiu.

Sayonara, kažkaip traukia tavo nuotraukos ilgapirščius. Vistik atsiklausti tai galėjo.

ms, man patiko. Ypač beržai ir trečia. Tai nuo kada tu ten sakei mesi fotografiją? Nuo pirmadienio? mirksiukas.gif Kaip tavieji didelio formato atspaudai? Ar jau turi?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 11 04, 17:37)
Sunny 16 rule smile.gif

nuojauta? biggrin.gif
Vo! Aciu smile.gif

taip ir pasakysiu draugei, uzsimerk ir kliaukis nuojauta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2010 11 04, 15:58)
Vo! Aciu smile.gif

taip ir pasakysiu draugei, uzsimerk ir  kliaukis nuojauta biggrin.gif

duodu galvą nukirst, kad dalis tų, kurie kurį laiką fotografuoja, sugebėtų visai normaliai eksponuoti iš akies bigsmile.gif

p.s. užsimerkti visai nebūtina schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 lapkričio 2010 - 16:06