Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Ievukis @ 2010 11 03, 13:01)
Issiunciau juostele siandien!!!
drinks_cheers.gif Aš irgi vakar saviškę išsiunčiau...

antajo, ką čia ruoštis? mirksiukas.gif
Imi juostelę, dedi į fotiką, didini ISO, vat ir visas pasiruošimas biggrin.gif Paskui belieka malonumas knopkę spaudyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 03 lapkričio 2010 - 20:50
chebra, norit keliu svieziu rudeniniu fotkiu? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 11 03, 20:48)
drinks_cheers.gif Aš irgi vakar saviškę išsiunčiau...

antajo, ką čia ruoštis?  mirksiukas.gif 
Imi juostelę, dedi į fotiką, didini ISO, vat ir visas pasiruošimas  biggrin.gif Paskui belieka malonumas knopkę spaudyt  biggrin.gif

taigi juokauju biggrin.gif biggrin.gif sakau, kad man reikia moraliskai nusiteikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 11 03, 14:02)
chebra, norit keliu svieziu rudeniniu fotkiu?  lotuliukas.gif
Kas čia per klausimai – aišku, kad norim, rodyk tik mirksiukas.gif

QUOTE(antajo @ 2010 11 03, 14:33)
taigi juokauju biggrin.gif biggrin.gif sakau, kad man reikia moraliskai nusiteikti biggrin.gif
Tai ir sakau - dedi juostą į fotiką, o iš paskos, tau net nežinant, ima ir ateina nusiteikimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 03 lapkričio 2010 - 21:42
ms tai kur tavo tos rudenines fotkes? rolleyes.gif
Atsakyti
tuoj dedu smile.gif ryt daugiau idesiu smile.gif

man sita toki senovini drabuzi su kvarbatkom primena, tai medziagiska tokia smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 03 lapkričio 2010 - 21:59
Grazus rudenelis wub.gif o man paskutine primena toki flanelini chalata hihihi.gif karta ligoninej toki dave.Man jis buvo labai grazus rolleyes.gif
Atsakyti
-ms- nusipirkai naują kilimą, kuris ne dulkes prideda, o prėžia negatyvą smile.gif . man pirma gera spalvomis ir raštais (nors šiaip crosą mėgstu tik reklamose su liesom ir ryškiai dažytom manekenėm cool.gif )

o vat man atėjo ankstyvos Kalėdos. vakar visai atsitiktinai užmačiau komisą, užėjau ir nusipirkau už 14 litukų lempą tamsiam kambariui. ir ne bet kokią, o labai raritetinę, gerame stovyje ir net su 3 filtrais (du raudoni ir žalias, kurio labai seniai norėjau dėl to, kad jis kontrasto vizualiai eiškraipo). o dar kolega atnešė man poką seno rusiško popieriaus 30x40. pagal svorį kokie 50 lapų bigsmile.gif . sako jam iš spintelės ant galvos nukrito ir jis suprato, kad reikia jį man atiduoti. vat kaip būna.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 11 04, 10:13)
-ms- nusipirkai naują kilimą

biggrin.gif
man tai vakar slovikas su agurkais ant plyteliu kad teskesi, bet gilesniu isvadu, kad reiktu kam nors ka nors atiduoti, nepadariau biggrin.gif

ms, antroj berzai graziai sušukuoti, 3 - misle kas do rutuliukai, 4 - irgi flanelinis chalatas smile.gif . 1 nepatiko.

vakar kzk jau didesni fainuma del savo foto-terapijos grupes pradejau gaudyt, pasijaute, kad po truputi atsipalaiduoja, susibendrauja zmones, mm smile.gif boze boze, kaip as jau nesulaukiu kada vel galesiu daugiau fotografuoti.. darom koki dideli meet'a su sokiais pokiais, kai baigsiu? assa.gif man bus didesne motyvacija rasyt ax.gif
Atsakyti
Gaz, aš vieną knygą ką tik perskaičiau apie grupinę psichoterapiją (grožinė, bet autorius psichoterapeutas, tai gal yra tiesos? biggrin.gif) ir bandžiau įsivaizduoti, kaip Tu vedi užsiėmimus..smile.gif

aš tai čia nuotykį tokį apturiu. mano nuotrauką pasivogė serialo "Moterys meluoja geriau" kūrėjai biggrin.gif ne kad "Drąsos kainoje" kokioje panaudotų....sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 11 04, 10:47)
Gaz, aš vieną knygą ką tik perskaičiau apie grupinę psichoterapiją (grožinė, bet autorius psichoterapeutas, tai gal yra tiesos? biggrin.gif) ir bandžiau įsivaizduoti, kaip Tu vedi užsiėmimus..smile.gif

aš tai čia nuotykį tokį apturiu. mano nuotrauką pasivogė serialo "Moterys meluoja geriau" kūrėjai biggrin.gif ne kad "Drąsos kainoje" kokioje panaudotų....sad.gif

Yalomo? tada yra. as tai l.paprastai vedu, giliom terapijom dar nei noriu, nei moku uzsiimti. susigalvoju kiekvieno uzsiemimo tema, atnesu ka nors parodyt, pakalbu, pasisnekam apie fotografija, apie juos pacius, turi ND jie, kartais vietoj kzk pafotografavima ir kokia kt uzduoti duodu, paskui aptariam. aj, dar pati pradzia, pati po kiekvieno karto vis ka naujo ismokstu, kaip geriau, kaip kitaip daryt smile.gif

oho, nemaloniai unsure.gif kaip panaudojo? cia dabar dar procese vsk, aiskiniesi?
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 11 04, 10:01)
Yalomo? tada yra. as tai l.paprastai vedu, giliom terapijom dar nei noriu, nei moku uzsiimti. susigalvoju kiekvieno uzsiemimo tema, atnesu ka nors parodyt, pakalbu,  pasisnekam apie fotografija, apie juos pacius, turi ND jie, kartais vietoj kzk pafotografavima ir kokia kt uzduoti duodu, paskui aptariam. aj, dar pati pradzia, pati po kiekvieno karto vis ka naujo ismokstu, kaip geriau, kaip kitaip daryt smile.gif

oho, nemaloniai unsure.gif kaip panaudojo? cia dabar dar procese vsk, aiskiniesi?

aha, Yalomo. buvau labai skeptiškai nusiteikusi, bet įkalbėjo paskaityti ir likau visai patenkinta skaitiniu smile.gif

panaudojo taip: seriale rodomas veiksmas bute ar tai name (bute, man rodos, o ten ant sienos kabo mano foto. ta kabanti balerinos suknelė, fone pianinas, gal pameni?). prodiuserio mobilų gavau, skambinu jam, bet kol kas nekelia. labai įdomu, kaip ta foto ten atsirado biggrin.gif

Atsakyti