Mariau, kaip visad gražu tiesa, o kas tau vaikus fotografuos? ar tik komercinę fotografiją palieki?
Moira, labai sunku patarti, kai nežinom apie Tave ničnieko. Pvz., ar Tu apskritai fotografuoji? nors logika man liepia galvoti, kad jeigu lomo žaviesi, tai musėt fotkini Jeigu fotografuoji su veidrodiniu fotoaparatu, tai su juostiniu irgi nebus sunku, bent jau greitai jį perprasi ir kažkokį supratimą apie tai turi ir išsirinksi pati. O patarti tai žinai... čia kaip patarti, kokią suknelę kalėdiniam baliui pirkti - vienai patinka salotinė su kvarbatkom, o kitai rožinė su atlaso juosta per juosmenį.. gal vyrai technines detales kažokias gali padėti aptarti, o mes, moterys, net fotikus pagal grožį ir kriterijų "limpa" renkamės
aš pati turiu smena 35, esu kelias juostas išfotkinus. smagus žaisliukas, juokingas. lomo pats tas, kaina naujo apie 50 litų. jeigu nori, galiu perleisti, nes aš pati nelabai, manau, juo naudosiuos ateityje. lomo, man rodos, ne man
Tu nori lomografijai fotiko ar apskritai kokio seniuko juostinei fotografijai?
aš pati turiu smena 35, esu kelias juostas išfotkinus. smagus žaisliukas, juokingas. lomo pats tas, kaina naujo apie 50 litų. jeigu nori, galiu perleisti, nes aš pati nelabai, manau, juo naudosiuos ateityje. lomo, man rodos, ne man
Tu nori lomografijai fotiko ar apskritai kokio seniuko juostinei fotografijai?
Aciu sayonara
Zodziu taip, su veidrodiniu prie progu pafotkinu, bet kol kas pati jo neturiu, nes neiperku vagiu is artimuju ir fotkinu, kai upo turiu
taigi, pati turiu muiline tokia - primityvu skaitmenini
O realiai, tai as lomografija susizavejau ir labai noriu isbandyti
Tai labai sudominai su savo smena 35 (jis rusiskas, ane?), gal gali papasakoti placiau jo galimybes, galima ir i az ir kainyte Butu nerealu
Zodziu taip, su veidrodiniu prie progu pafotkinu, bet kol kas pati jo neturiu, nes neiperku vagiu is artimuju ir fotkinu, kai upo turiu
Tai labai sudominai su savo smena 35 (jis rusiskas, ane?), gal gali papasakoti placiau jo galimybes, galima ir i az ir kainyte Butu nerealu
QUOTE(Moira @ 2010 10 26, 17:27)
Aciu sayonara
ok, tik Tu man primink rytoj, kad papasakočiau, ką pati prisimenu apie jį, arba plačiau gal internete paskaityk. jis elementarus, paprastumo viršūnė. dabar nelabai galiu likti prie kompo..
Klausykit, o kaip buvo pernai su tom spalvotom juostelėm (double ekspo), kurias nešėte į labą ryškint? Kaip suprantu, daugumoje kadrai buvo persikloję, tai kaip tokiu atveju labe sukarpo?..
Sayonara, ačiū, apsireikšiu dar kada su tom juostelėm, gal užtaikysiu ant siuntimo, o gal iki tos Juozapavičiaus g. nulėksiu kada
tai kad nelabai turbūt ten karpo jei tik ryškina
Dar kažką norėjau klausti, ale kad pamiršau
QUOTE(sushi @ 2010 10 26, 18:44)
Klausykit, o kaip buvo pernai su tom spalvotom juostelėm (double ekspo), kurias nešėte į labą ryškint? Kaip suprantu, daugumoje kadrai buvo persikloję, tai kaip tokiu atveju labe sukarpo?..
Dar kažką norėjau klausti, ale kad pamiršau
sushi, labe aš paprašau, kad nesusuktų juostelės, o jau po to susikarpau ten vietoje.
QUOTE(Kaktuke @ 2010 10 26, 12:28)
QUOTE(Puriena6 @ 2010 10 26, 13:12)
sushi, labe aš paprašau, kad nesusuktų juostelės, o jau po to susikarpau ten vietoje.
Reikės ir man tada klaust, nes šiaip, pagal default'ą tai man visada sukarpo ir į kišenes, ar kaip ten tie dėklai vadinasi, sukiša.
Kadangi vaikai serga tai pagrindiniai modeliai siuo metu yra jie
Ir viena grazu ryta pavyko iskist nosi i lauka
Ir viena grazu ryta pavyko iskist nosi i lauka
QUOTE(Ievukis @ 2010 10 26, 23:42)
jauku ir silta trecia foto man ypatingai patiko
QUOTE(sayonara @ 2010 10 26, 18:06)
jeigu nori, galiu perleisti, nes aš pati nelabai, manau, juo naudosiuos ateityje. lomo, man rodos, ne man
EėėĖĖĖėėėėė... o aš????!!!! Pirma man pasiūlyt tai nereikia, Sayonaryt? Nia? Ir apskritai, kodėl aš iš čia sužinau, kad parduodi smeną?