Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Mariau, kaip visad gražu smile.gif tiesa, o kas tau vaikus fotografuos? ar tik komercinę fotografiją palieki?

Atsakyti
Moira, labai sunku patarti, kai nežinom apie Tave ničnieko. Pvz., ar Tu apskritai fotografuoji? biggrin.gif nors logika man liepia galvoti, kad jeigu lomo žaviesi, tai musėt fotkini biggrin.gif Jeigu fotografuoji su veidrodiniu fotoaparatu, tai su juostiniu irgi nebus sunku, bent jau greitai jį perprasi ir kažkokį supratimą apie tai turi ir išsirinksi pati. O patarti tai žinai... čia kaip patarti, kokią suknelę kalėdiniam baliui pirkti - vienai patinka salotinė su kvarbatkom, o kitai rožinė su atlaso juosta per juosmenį.. gal vyrai technines detales kažokias gali padėti aptarti, o mes, moterys, net fotikus pagal grožį ir kriterijų "limpa" renkamės smile.gif

aš pati turiu smena 35, esu kelias juostas išfotkinus. smagus žaisliukas, juokingas. lomo pats tas, kaina naujo apie 50 litų. jeigu nori, galiu perleisti, nes aš pati nelabai, manau, juo naudosiuos ateityje. lomo, man rodos, ne man biggrin.gif

Tu nori lomografijai fotiko ar apskritai kokio seniuko juostinei fotografijai?

Atsakyti
Aciu sayonara 4u.gif
Zodziu taip, su veidrodiniu prie progu pafotkinu, bet kol kas pati jo neturiu, nes neiperku blush2.gif vagiu is artimuju ir fotkinu, kai upo turiu blush2.gif
taigi, pati turiu muiline tokia - primityvu skaitmenini blush2.gif
O realiai, tai as lomografija susizavejau ir labai noriu isbandyti ax.gif
Tai labai sudominai su savo smena 35 (jis rusiskas, ane?), gal gali papasakoti placiau jo galimybes, galima ir i az ir kainyte ax.gif Butu nerealu thumbup.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moira @ 2010 10 26, 17:27)
Aciu sayonara 4u.gif
Zodziu taip, su veidrodiniu prie progu pafotkinu, bet kol kas pati jo neturiu, nes neiperku blush2.gif vagiu is artimuju ir fotkinu, kai upo turiu blush2.gif
taigi, pati turiu muiline tokia - primityvu skaitmenini  blush2.gif
O realiai, tai as lomografija susizavejau ir labai noriu isbandyti ax.gif
Tai labai sudominai su savo smena 35 (jis rusiskas, ane?), gal gali papasakoti placiau jo galimybes, galima ir i az ir kainyte ax.gif  Butu nerealu thumbup.gif
4u.gif

ok, tik Tu man primink rytoj, kad papasakočiau, ką pati prisimenu apie jį, arba plačiau gal internete paskaityk. jis elementarus, paprastumo viršūnė. dabar nelabai galiu likti prie kompo..smile.gif
Atsakyti
Klausykit, o kaip buvo pernai su tom spalvotom juostelėm (double ekspo), kurias nešėte į labą ryškint? Kaip suprantu, daugumoje kadrai buvo persikloję, tai kaip tokiu atveju labe sukarpo?.. g.gif
Atsakyti
Sayonara, ačiū, apsireikšiu dar kada su tom juostelėm, gal užtaikysiu ant siuntimo, o gal iki tos Juozapavičiaus g. nulėksiu kada biggrin.gif

QUOTE(sushi @ 2010 10 26, 18:44)
Klausykit, o kaip buvo pernai su tom spalvotom juostelėm (double ekspo), kurias nešėte į labą ryškint? Kaip suprantu, daugumoje kadrai buvo persikloję, tai kaip tokiu atveju labe sukarpo?..  g.gif

tai kad nelabai turbūt ten karpo jei tik ryškina g.gif

Dar kažką norėjau klausti, ale kad pamiršau biggrin.gif
Atsakyti
sushi, labe aš paprašau, kad nesusuktų juostelės, o jau po to susikarpau ten vietoje.
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2010 10 26, 12:28)
tai kad nelabai turbūt ten karpo jei tik ryškina  g.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2010 10 26, 13:12)
sushi, labe aš paprašau, kad nesusuktų juostelės, o jau po to susikarpau ten vietoje.
Reikės ir man tada klaust, nes šiaip, pagal „default'ą“ tai man visada sukarpo ir į „kišenes“, ar kaip ten tie dėklai vadinasi, sukiša.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 26 spalio 2010 - 20:56
Kadangi vaikai serga tai pagrindiniai modeliai siuo metu yra jie doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Ir viena grazu ryta pavyko iskist nosi i lauka rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 10 26, 23:42)
Kadangi vaikai serga tai pagrindiniai modeliai siuo metu yra jie doh.gif

jauku ir silta 4u.gif trecia foto man ypatingai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 10 26, 18:06)
jeigu nori, galiu perleisti, nes aš pati nelabai, manau, juo naudosiuos ateityje. lomo, man rodos, ne man biggrin.gif

EėėĖĖĖėėėėė... o aš????!!!! triniti.gif Pirma man pasiūlyt tai nereikia, Sayonaryt? Nia? pomidorai2.gif Ir apskritai, kodėl aš iš čia sužinau, kad parduodi smeną?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 28 spalio 2010 - 21:12
silwio, gaz, sushi, Ievuki, Armana, Rico, Moira, pupeliuk - aciu 4u.gif
Ievuki - man antra labiausiai. tokie sluoksniai vaizdiniai skanus. Su gamta dar sunkiai smile.gif
Pupeliuk - fotografuosiu as pats.
Atsakyti